INCEPE FURTUNA !!!!!!!!!!!!

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

ziaristul
Puncte: 0

INCEPE FURTUNA !!!!!!!!!!!!

Mesaj de ziaristul »

Cine sunt eu nu e problema voastra. Puteti sa ma considerati prietenul sau dusmanul vostru, nu ma intereseaza. Nu apar pe nimeni, nu tin in brate pe nimeni, sunt un simplu ziarist de scandal.Ce urmaresc veti afla candva....
Am tacut prea mult timp si de acum voi face saptamanal dezvaluiri incendiare, corecte sau false, plecand de la diverse zvonuri sau povesti.
Stiu ca sunt 3 grupuri de interes in lumea pescuitului la crap si chiar daca simpatizez cu unul, voi incerca sa nu se vada aceasta. Pentru cei ce nu cunosc, iata cele 3 grupuri cum le vad eu:
1.Grupul Senzor: Rosioru, Vladeanu, Mateianu, Mitrea, Iacob, Pangica etc
2.Grupul Pelicanul :Oana,V. Serbu,Nitu,Lupsanu,Bobea, Tofan etc
3.Grupul Pescari4Ever :Musaro, Cotelici,Dobrescu,Bibu,echipele din Ploiesti etc

Voi reveni saptamana viitoare cu prima dezvaluire !
Toate ies pana la urma la lumina !

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

Ce furtuna? Nu vezi ca e soare afara?
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

toni

Mesaj de toni »

victor nu prea intra pe net, asa ca ma vad nevoit sa pun o intrebare, zic eu pertinenta :

la punctul 2, "grupul de interese Pelicanul" , sunteti sigur domnule ziarist ca este vorba de Victor Serbu ?

sau este eterna confuzie de nume ? :D

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Perspicace ziaristul...cui i-ar fi trecut prin cap ca Vladeanu ar fi de la Senzor sau nea Victor de la Pelicanul :lol:

adrian olteanu la ce grup intra?!

sorin

Re: INCEPE FURTUNA !!!!!!!!!!!!

Mesaj de sorin »

ziaristul scrie:Stiu ca sunt 3 grupuri de interes in lumea pescuitului la crap si chiar daca simpatizez cu unul, voi incerca sa nu se vada aceasta. Pentru cei ce nu cunosc, iata cele 3 grupuri cum le vad eu:
1.Grupul Senzor: Rosioru, Vladeanu, Mateianu, Mitrea, Iacob, Pangica etc
2.Grupul Pelicanul :Oana,V. Serbu,Nitu,Lupsanu,Bobea, Tofan etc
3.Grupul Pescari4Ever :Musaro, Cotelici,Dobrescu,Bibu,echipele din Ploiesti etc

Voi reveni saptamana viitoare cu prima dezvaluire !
Ai uitat de AvP.
E adevarat, anul trecut am fost ocupatzi numai cu rapitorii, dar de anul viitor, la crap, lucrurile vor fi mult mai simple, existand deja o infrastructura destul de puternica.
Sorin Dragoi

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@sorin

infra o exista dar structura unde este ???? :lol: :lol: Adica pe ce te bazezi -ca nu le-oi duce tu pe toate ! :lol: :lol: :lol: :lol:

@ziaristul

vezi ca te-ai stricat cu Bibu - unde l-ai categorisit ! Mai intreaba-l si pe el !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@ziaristul

si pina la urma care e problema ca exista citeva nuclee puternice in Bucuresti . Vorbesc in numele meu , dar sunt sigur ca si ceilalti din lista gandesc la fel , nu pot fi decit mandru ca ma duc in competitii alaturi de nume asa mari in pescuitul crapului din Romania . Deseori maninc bataie , uneori ii mai si bat , dar te asigur ca pe balta toti suntem prieteni si exista un respect general , unii fata de altii . Acest respect face ca sectiunea crap in pescuitul din Romania sa fie cel mai medaliat in ultimi ani in competitiile internationale .

sorin

Mesaj de sorin »

Val Pangica jr scrie:@sorin

infra o exista dar structura unde este ???? :lol: :lol: Adica pe ce te bazezi -ca nu le-oi duce tu pe toate ! :lol: :lol: :lol: :lol:

@ziaristul

vezi ca te-ai stricat cu Bibu - unde l-ai categorisit ! Mai intreaba-l si pe el !
Ma refeream la apele in care se poate practica pescuitul de competitie. In rest, ca organizare, cu parere de rau pot spune, ca majoritatea au fost sushanele. Chiar am participat la ele, nu scriu din auzite.
Sorin Dragoi

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Sorin

despre ce sushanele vorbesti Sorine ? Eu stiu ca am mers la 6 concursuri tari anul asta , cu arbitraj ca lumea si cu premii frumoase , lupta beton , samd . Poate tu ai mers la altele ?! :lol: :lol: :lol:

sorin

Mesaj de sorin »

Poate traim in lumi paralele. Oricum, toate concursurile la care mergi tu sunt tari. No offence :)
Sorin Dragoi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”