Pentru ca inca nu a achitat nimeni taxa de participare, as vrea sa ii intreb pe cei care doresc sa participe la acest concurs ce parere au daca la tragerea la sorti se va proceda exact ca la Sarulesti, adica fiecare isi va putea alege locul de pescuit in urma unui nr de ordine !
Mie personal m-i se pare interesanta ideea, dar vreau sa aud si cateva pareri din partea celor care vor sa participe....
@ Vladut
Buna Vlad. Sunt nou in ale concursurilor de crap, am mai participa la un concurs pana acum si as vrea ca acesta sa fie al doilea.
Parerea mea este ca vor fi dezavantajati incepatorii, cei care nu au mare experienta pe aceasta balta.
De exemplu eu daca trag biletul cu nr.1 nu prea stiu sa aleg, adica este posibil sa imi fac singur rau.
Deci, parerea unui incepator este sa se traga la sorti locurile.
Ce parere ai?
Inscrie-ma si pe mine cu Adrian...!!!
Merci..!!
Cat despre alegerea locului eu zic ca e mai bine sa se traga la sorti....
Mie mi-e egal,dar pariez ca vor incepe diferite speculatii ca cine stie ce manevre s-au facut pe diferite locuri...!!!
Sa nu se interpreteze aiurea..!!!!
Sa se traga la sorti, e mai corect asa.Aici nu ai posibilitatea, ca la Sarulesti sa lasi 5-7 locuri libere din care sa-si aleaga si ultimii care trag ordinea, astfel sansele se diminueaza simtitor pentru ei. Parerea mea!