@ Andrei I
multumesc de sfat si pentru urare!
m-a cam luat cam tarziu flama pescuitului, acum 1 an am mers de cateva ori la Dunare dupa somn dar cu sculele altora si abia acum in toamna (septembrie) am inceput sa-mi cumpar echipament mai bun si sunt disparat sa fac orice numai sa pot merge la peste. de aceea vreau cort pt ca la cum a inceput vremea sa fie, umbrela mea cu aparatori nu-si mai face datoria.
weekendul trecut am fost pe hobaia si am dormit in masina. sambata dimineata la 7 daca eram putin mai lent sau mai adancit in somn imi luam la revedere de la un bat pt ca inainte sa ajung sa pun mana pe el (mai aveam 2 pasi pana la rodpod) tipul de la capatul celalalt a considerat ca tre sa traga si mai tare si mi-a saltat lanseta din suport tragand-o spre apa.
cand am zis lejer nu te gandi ca am de gand sa stau in pijama

vroiam sa ma pot cel putin descalta de bocanci sau de cizme si sa pot da geaca jos (cand ma bag in pat sub patura). nu vreau sa stau nici prea comod ca pt asta am masina si ma bag in ea ii dau drumu la motor si-mi fac cuibul acolo. vreau un loc in care sa pot sta si sa pandesc BIP-ul...
si oricum daca o iau logic, daca imi fac prea cald in cort si ma ia somnul ce naiba fac cand tre sa ies sa-l intep, sa-l scot... pana termin cu pozele, datu' drumu, "reimprospatarea" bilei sau a porumbului si lansatul... ce fac? ca diferenta de temp va fi foarte mare si cred ca dupa 2-3 iesiri il las sa fuga pana termina firul sau se satura de gustul de metal din gura si scuipa carligul!
PS: cred ca sunt bolnav, ma uit la Navigator XL acum dar ma uit si in buzunar si nu ma ajua deloc