cort la 1000RON

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

raduionescu45
Puncte: 0

cort la 1000RON

Mesaj de raduionescu45 »

Salut,
Ma cam bate gandul sa-mi iau un cort.
Vreau sa dau pe el in jur de 1000ron.
Ce mi-ati recomanda?
Pana acum astea sunt alegerile mele dar nu stiu exact ce sa fac

CHUB MK2 Cyfish+ 2 Man Bivvy

sau

Navigator II de la Senzor + winterskin-ul

La pret sunt aprox. identice. Inclin spre Senzor pt garantie si faptul ca il cumpar "local" si in caz de garantie, eventuale probleme baietii ma vor ajuta.

Alte sugestii sunt binevenite!

Multumesc!

PS: intentionez sa il iau saptamana viitoare pt partida din weekend asa ca niste raspunsuri rapide ar fi de apreciat :D

RazvanG
Pescar de competitie

Re: cort la 1000RON

Mesaj de RazvanG »

nu-ti pot spune absolut nimic despre chub insa pot spune despre navigator ,ca este absolut perfect atat ptr partidele scurte cat si ptr cele lungi de pescuit ,avand un spatiu mai mult decat generos ptr a adaposti doi sau 3 pescari foarte lejer.
deci pana la urma conteaza pe baietii de la SENZOR si din proprie experienta iti spun ca nu te vor dezamagi cu absolut nimic ,in ceea ce priveste produsele si calitatea lor cat si ca oameni.
Fire cat mai intinse
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

subscriu si eu la vorbele lui shimano,am cortul si e demential,sunt foarte multumit de el,plus ca daca ai nevoie poti gasi si piese de schimb pentru el daca, de exemplu iti rupe cortul cainele sa iti manance bilele :lol: :D
felicitari vladut pentru gama de camping foarte reusita si pentru bile,singurul tip de bile pe care le-au mancat pana si cainii :lol: :lol:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

ia navigatorul si nu vei regreta
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

mutumesc pt sfaturi!
cam aveam in minte ca asta o sa fie parerea multora si cam spre senzor inclinam si eu.
mi-a mai zis cineva de JRC. eu mai am bagajerie de la ei si sunt ok chiar si o patura din de te acoperi cand dormi afara eventual si este foarte groasa.
ramane sa ma decid in weekend si de luni sa ma duc in "inspectii"...

@ shimanobig

problemele mele sunt 2 si nu ma intereseaza f mult durata partidei (daca e bun pt o partida de 48h atunci e bun si pt 24h sau 96h)

- sa fie destul de spatios pt 2 paturi si la nevoie sa putem incapea 3 in el (eventual unul din noi pe un scaun)
- cat de "lejer" stai in el cand afara sunt 0-4 grade, bate vandutl si ploua? tre sa stai imbracat si in sac sau patura sau poti sta fara geaca si eventual doar invelit?

nu am de gand sa ma duc in conditii extreme (furtuni, -5 -10 grade pe ninsoare)

vreau sa mai fac 1-2 partide acum in toamna asta friguroasa si de la primavara

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

raduionescu45 scrie:mutumesc pt sfaturi!
cam aveam in minte ca asta o sa fie parerea multora si cam spre senzor inclinam si eu.
mi-a mai zis cineva de JRC. eu mai am bagajerie de la ei si sunt ok chiar si o patura din de te acoperi cand dormi afara eventual si este foarte groasa.
ramane sa ma decid in weekend si de luni sa ma duc in "inspectii"...

@ shimanobig

problemele mele sunt 2 si nu ma intereseaza f mult durata partidei (daca e bun pt o partida de 48h atunci e bun si pt 24h sau 96h)

- sa fie destul de spatios pt 2 paturi si la nevoie sa putem incapea 3 in el (eventual unul din noi pe un scaun)
- cat de "lejer" stai in el cand afara sunt 0-4 grade, bate vandutl si ploua? tre sa stai imbracat si in sac sau patura sau poti sta fara geaca si eventual doar invelit?

nu am de gand sa ma duc in conditii extreme (furtuni, -5 -10 grade pe ninsoare)

vreau sa mai fac 1-2 partide acum in toamna asta friguroasa si de la primavara
Din pacate nu s-a inventat inca un cort in care sa stai lejer la 0-4 grade afara. Cortul este un adapost iar temperatura interioara inauntrul lui este sensibil egala cu cea din exterior cu diferenta ca "real-feel-ul" este un pic mai bland avand in vedere lipsa vantului care se stie ca face senzatia de frig mult mai puternica.
Toate cele de mai sus sunt corturi bune prin care vantul nu trece si ofera confortul necesar pe balta. Un plus pentru corturile senzor ca spatiu interior.
Pentru ca temperatura in cort sa fie placuta cand afara sunt 0-4 grade si suportabila cand afara sunt -7 noaptea exista incalzitoare de cort tip coleman sau campingaz.

Sa aveti partide placute :)
Milionar excentric

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

@ Andrei I
multumesc de sfat si pentru urare!

m-a cam luat cam tarziu flama pescuitului, acum 1 an am mers de cateva ori la Dunare dupa somn dar cu sculele altora si abia acum in toamna (septembrie) am inceput sa-mi cumpar echipament mai bun si sunt disparat sa fac orice numai sa pot merge la peste. de aceea vreau cort pt ca la cum a inceput vremea sa fie, umbrela mea cu aparatori nu-si mai face datoria.

weekendul trecut am fost pe hobaia si am dormit in masina. sambata dimineata la 7 daca eram putin mai lent sau mai adancit in somn imi luam la revedere de la un bat pt ca inainte sa ajung sa pun mana pe el (mai aveam 2 pasi pana la rodpod) tipul de la capatul celalalt a considerat ca tre sa traga si mai tare si mi-a saltat lanseta din suport tragand-o spre apa.

cand am zis lejer nu te gandi ca am de gand sa stau in pijama :D vroiam sa ma pot cel putin descalta de bocanci sau de cizme si sa pot da geaca jos (cand ma bag in pat sub patura). nu vreau sa stau nici prea comod ca pt asta am masina si ma bag in ea ii dau drumu la motor si-mi fac cuibul acolo. vreau un loc in care sa pot sta si sa pandesc BIP-ul...

si oricum daca o iau logic, daca imi fac prea cald in cort si ma ia somnul ce naiba fac cand tre sa ies sa-l intep, sa-l scot... pana termin cu pozele, datu' drumu, "reimprospatarea" bilei sau a porumbului si lansatul... ce fac? ca diferenta de temp va fi foarte mare si cred ca dupa 2-3 iesiri il las sa fuga pana termina firul sau se satura de gustul de metal din gura si scuipa carligul!

PS: cred ca sunt bolnav, ma uit la Navigator XL acum dar ma uit si in buzunar si nu ma ajua deloc :D

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

m-am uitat la incalzitoare.... ufff sunt scumpe rau...
aragazul e mai ieftin. e vreo diferenta? nu e mai riscant cu flacara? presupun ca incalzitoarele sunt gen aeroterma?

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

raduionescu45 scrie:m-am uitat la incalzitoare.... ufff sunt scumpe rau...
aragazul e mai ieftin. e vreo diferenta? nu e mai riscant cu flacara? presupun ca incalzitoarele sunt gen aeroterma?

Va trimit pe privat message un link cu un incalzitor ieftin dar nu l-am testat.

cat despre cort mergeti la senzor...vedeti si apoi cumparati. Sunt montate ambele variante in magazin.
Milionar excentric

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

"Va trimit pe privat message un link cu un incalzitor ieftin dar nu l-am testat."
cred ca sunt mai mic ca tine (27 de ani) asa ca te rog mult (dupa cum vezi eu deja ma adresez la pers II singular) sa nu ma mai "respecti" atat...

la cate posturi am citit de la tine cred ca am destule de invatat asa ca eu tre sa fiu mai respectuos!

acum intru si ma uit, am gasit si eu aragaz in jur de 100RON

le-am vazut (corturile) dar nu le-am dat atentie pana acum. nu credeam ca o sa ma ia asa pasiunea incat sa ajung la cort... asta e... nu ne putem opune cateodata

vreau sa-mi iau ceva ce stiu ca nu am sa vreau sa-l vand anul viitor.

merg la peste cu cineva care mi-a zis ca are cortul care s-a folosit la CM din Africa dar nu am sa merg tot timpu' cu el si dupa cate mi-a zis e foarte mare si nu avem cum sa-l luam, ne trebuie o a treia masina ca oricum a mea bubuie cand plec, abia daca mai pot lua pe cineva in fata in rest .... stiti cum e...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”