Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Concret, cu ce-l ajuta posatrea dumitale pe autorul topicului ? El intreaba de lansete, dumneata vorbesti de chinezarii ... si mi-e greu sa cred ca ai acasa numai lucruri din Occident.andrei1982 scrie:Produsele chinezesti sunt doar jeankuri pe piata europeana dar se gaseste cate unul care vrea profit pe spatele prostilor .ce este mI rau este ca se gasesc destui lingai atarnatori care canta in struna profitorilor.ma mir ca in anul 2015 exista piata pentru rebuturi si mai rau ca se pot compara produsele cu cele din west unde oameni cauta inovatie si profesionalism . In urmatori ani datorita voua nu vom mai avea produse de calitate ci doar chinezarii care sunt ieftine in china si aici sunt puse pe piedestral
Chiar vrei sa compari mere cu perebalan petrica scrie:ca pret sunt identice...
astept pareri pro si contra....
Ce topic ti-a fost inchis ?carbocalm scrie:Dupa ce mi s-a inchis un topic .....
bravo barosane, ai pus punctul pe y da' m-ai bagat un pic in ceata. ce inseamna jeank, ca la google translate imi recomanda ca limba creolă haitiană da' nu traduce nimic ? si ce inseamna west, ca nu toata lumea a studiat la sorbona ca matale?andrei1982 scrie:Produsele chinezesti sunt doar jeankuri pe piata europeana dar se gaseste cate unul care vrea profit pe spatele prostilor .ce este mI rau este ca se gasesc destui lingai atarnatori care canta in struna profitorilor.ma mir ca in anul 2015 exista piata pentru rebuturi si mai rau ca se pot compara produsele cu cele din west unde oameni cauta inovatie si profesionalism . In urmatori ani datorita voua nu vom mai avea produse de calitate ci doar chinezarii care sunt ieftine in china si aici sunt puse pe piedestral
nu e inchis, George facea arogante de moderator si tu ai pus botul !carbocalm scrie:Cel in care ceream pareri despre Daiwa Crosscast X(Daiwa sau Hakuyo).
Sper sa nu se considere off-topic raspunsul meu.
Mai bine imi stergi raspunsul ca sa nu incalc regulamentul oficial de postare.