Vladut Mateianu scrie:Si ca sa mai inteleaga ceva, si Victor Oana dar si ceilalti "carcotasi", de-a lungul timpului am fost la 5 campionate mondiale. Si am fost surprins de multe ori de arbitrii lansand in afara limitei legale. Uneori chiar de 2-3 ori la rand. Am primit doar avertisment verbal, nici macar scris ! Doar la noi se poate intampla asa ceva, ca sa se ceara eliminarea unei echipe doar ptr un lanseu gresit....Mi-e scarba.....
Specific celor care nu pot castiga o lupta pe teren, ci doar din culise. Cred ca voi propune pe viitor in cadrul sedintei APCR ca pe viitor sa fie penalizati cei care cauta carcota si cer penalizari nejustificate, in loc sa-si vada de propriul pescuit !

Corect si ai dreptate .Si eu am fost la 5 campionate mondiale plus alte concursuri .
Problema este la arbitru ,te pune sa scoti lansetele din apa de cate ori vrea el [''..... legal'' vorba nu stiu cui]dar nici o data nu sa ajuns ca aceste cazuri sa ajunga la comisii ,ele rezolvandu-se pe balta de comun acord cu arbitrul respectiv.
DAR DACA SA AJUNS CA ACEST CAZ SA AJUNGA SA FIE JUDECAT ,ASTA INSEAMNA CA ACEST CAZ ESTE UNUL MAI SPECIAL SI NU A FOST O MICA GRESEALA IZOLATA ,SAU ARBITRUL [ARBITRII]AU FOST PREA TAMPITI SI NU AU JUDECAT IN SPIRITUL REGULAMENTULUI [SAU POATE NUMAI ACOLO TRAGEA PESTELE SI A FOST O INSIRUIRE DE FAPTE CONSECUTIVE ]
PROBLEMA ESTE DE UNDE AU FOST INVENTATE CELE 50 KG DE PENALIZARE ,CINE A PROPUS ACEST LUCRU ,DE CE NU 30 ,SAU 80 SAU 100,SAU 300..............
Ps Daca echipa era eliminata ,atunci in mod sigur alta ar fi fost situatia finala tinand cont s-ar mai fi format alte 2 capete de stand ..........iar atunci poate a-r fi reusit sa obtina mai multe puncte alta echipa
2 Care fapta este mai grava 1 pescuitul in afara standului
2 peste mort la cantar cand afara sunt 40 grade