Probleme Victor Oana

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Probleme Victor Oana

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:hagi, penibil esti si tu care cumperi nada de la ADVERSARUL care te conduce intr-un concurs. 100 de grame, un kil sau zece.
pentru ca acest lucru evident ca nu schimba mare lucru dar da nastere la multe intrepretari.
Dom'presedinte
Exercitiu de memorie .........CAMPIONATUL MONDIAL SERBIA ..........ECHIPA ROMANIEI CUMPARA NADA IN TIMPUL CONCURSULUI DE LA BOBAN CU AJUTORUL LUI ZVONKO .
ACEASTA NADA ESTE INTRODUSA IN STANDURILE UNDE PESCUIAU CRISTY MITREA SI BOGDAN GUGUIANU SI NU IN TIMPUL REGULAMENTAR PENTRU APROVIZIONARE .
CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI .......ANDREI VLADEANU ........CEL CU BARBATIA ACTUALA FOARTE MARE ......... MARE :!: :!:

Ps .Nu incerca sa negi aceasta fapta ''de barbatie ''pentru ca exista probe irefutabile si de necontestat .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Probleme Victor Oana

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aici poti sa-ti expui public toate framantarile, ofurile, deziluziile, etc...

Daca vrei, mai iau si eu cu copy-paste din arhiva..... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

D-le Oana ,

ma simt dator sa scriu din nou ceva oficial , chiar daca dvs nu recunoasteti oficialaitatea asta . Nada folosita sau nu de catre Pelicanul , incepind de la citeva sute de grane si pina la 100 tone , daca a fost introdusa in timpul regulamntar pentru reaprovizionare , este LEGALA si REGULAMENTARA ! De alt aspect nu discut , pentru ca nu intra in sfera mea de competenta .
Va rog ca orice razboi pe aceasta tema ( nada ) sa-l duceti in afara competitiei actuale .
Revin si va spun ca ce s-a intimplat pe Floreasca , este o problema de nuanta , care bine vedeti ca nu modifica clasamentul si pentru care voi face o recomandare APCR in a stabili mult mai pregnant calitatile de a hotari ceva , a grupului de manageri + arbitrii . Va fi clar de acum , ca trebuie specificat articolul de regulament in baza caruia s-a hotarit ceva . Aceasta forma de organizare este la inceput si exista din partea AGVPS si intelegere fata de anumite neconcordante minore .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Si ca sa mai inteleaga ceva, si Victor Oana dar si ceilalti "carcotasi", de-a lungul timpului am fost la 5 campionate mondiale. Si am fost surprins de multe ori de arbitrii lansand in afara limitei legale. Uneori chiar de 2-3 ori la rand. Am primit doar avertisment verbal, nici macar scris ! Doar la noi se poate intampla asa ceva, ca sa se ceara eliminarea unei echipe doar ptr un lanseu gresit....Mi-e scarba.....

Specific celor care nu pot castiga o lupta pe teren, ci doar din culise. Cred ca voi propune pe viitor in cadrul sedintei APCR ca pe viitor sa fie penalizati cei care cauta carcota si cer penalizari nejustificate, in loc sa-si vada de propriul pescuit ! :twisted:
CS SENZOR

LCD

Mesaj de LCD »

nea oana, e adevarat ca organizatorii de etape au avut 7000 euro de club pentru organizare de mansa ??????

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

LCD scrie:nea oana, e adevarat ca organizatorii de etape au avut 7000 euro de club pentru organizare de mansa ??????
Bine ca mai scrii si tu cu intrebari de acest fel , ca de la anul nu mai face nici dracu mansa - atit timp cit TOATE costurile ( veste , standuri , arbitru sef , asigurari , protocol de final , samd ) cad in costurile cluburile organizator , fara ca vreun leu de la taxa de participare sa plece spre aceste cluburi ....... Pe romaneste au si platit si mai apar si astfel de intrebari stupide ..??????????????

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Si ca sa mai inteleaga ceva, si Victor Oana dar si ceilalti "carcotasi", de-a lungul timpului am fost la 5 campionate mondiale. Si am fost surprins de multe ori de arbitrii lansand in afara limitei legale. Uneori chiar de 2-3 ori la rand. Am primit doar avertisment verbal, nici macar scris ! Doar la noi se poate intampla asa ceva, ca sa se ceara eliminarea unei echipe doar ptr un lanseu gresit....Mi-e scarba.....

Specific celor care nu pot castiga o lupta pe teren, ci doar din culise. Cred ca voi propune pe viitor in cadrul sedintei APCR ca pe viitor sa fie penalizati cei care cauta carcota si cer penalizari nejustificate, in loc sa-si vada de propriul pescuit ! :twisted:
Corect si ai dreptate .Si eu am fost la 5 campionate mondiale plus alte concursuri .
Problema este la arbitru ,te pune sa scoti lansetele din apa de cate ori vrea el [''..... legal'' vorba nu stiu cui]dar nici o data nu sa ajuns ca aceste cazuri sa ajunga la comisii ,ele rezolvandu-se pe balta de comun acord cu arbitrul respectiv.
DAR DACA SA AJUNS CA ACEST CAZ SA AJUNGA SA FIE JUDECAT ,ASTA INSEAMNA CA ACEST CAZ ESTE UNUL MAI SPECIAL SI NU A FOST O MICA GRESEALA IZOLATA ,SAU ARBITRUL [ARBITRII]AU FOST PREA TAMPITI SI NU AU JUDECAT IN SPIRITUL REGULAMENTULUI [SAU POATE NUMAI ACOLO TRAGEA PESTELE SI A FOST O INSIRUIRE DE FAPTE CONSECUTIVE ]
PROBLEMA ESTE DE UNDE AU FOST INVENTATE CELE 50 KG DE PENALIZARE ,CINE A PROPUS ACEST LUCRU ,DE CE NU 30 ,SAU 80 SAU 100,SAU 300.............. :!:

Ps Daca echipa era eliminata ,atunci in mod sigur alta ar fi fost situatia finala tinand cont s-ar mai fi format alte 2 capete de stand ..........iar atunci poate a-r fi reusit sa obtina mai multe puncte alta echipa :!:
2 Care fapta este mai grava 1 pescuitul in afara standului
2 peste mort la cantar cand afara sunt 40 grade :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cred ca acele 50 kg vin din prea multa democratie , care face ca orice lege sau regulament sa fie "posibil de imbunatatit" . E o pacoste a neamului nostru sa nu tinem cont de regulamente , in orice domeniu de activitate si sa ne asumam mereu interpretari personale ... Din pacate toate evenimentele din iarna - primavara acestui an , in vederea organizarii CN nu au fost de ajutor impunerii regulilor ferme .....
Dar exista , sper eu , aceea Comisie tehnica ( din care faceti parte si Dvs d-le Oana ! ) , care va trebui sa ia masurile adecvate impotriva celor vinovati , DACA sunt vinovati , prin vot paritar . Un singur lucru nu se va schimba - si repet ca aceasta Comisie nu are aceste competente !!! - rezultatul de pe balta , omologat de Arbitrul sef . Sau altfel spus AGVPS nu va recunoaste o modificare a ierarhiei inregistrate la finalul concursului , omologata de arbitrul sef - indirect de sanctiunile luate impotriva acestuia de "comisia de disciplina" a APCR .

Ca o nuanta agravanta - repet VOTUL UNANIM a managerilro de lot - fapt ce reduce drastic posibilitatile de a "judeca" pe cineva si de a lua in seama orice contestatie ulterioara votului , pe aceeasi tema .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@victor oana

Eu am fost acolo. A fost o greseala nevinovata pe care omul a recunoscut-o si a indreptat-o ! Atat. Si asta la inceputul concursului, cand nu existau lideri in clasament.
Crede-ma, daca ai fi fost acolo nici macar nu i-ai fi adt avertisment, ci doar l-ai fi pus sa indrepte directia de aruncat.... :( S-a facut prea mult tam-tam, cum a fost si anul trecut la Darvari.
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@val

Se pare ca exista si ceva adevarat in afirmatia userului LCD.... "Cineva" a dat niste mii de euro organizatorului, stai insa sa verific zvonul ! ca se pare ca banii aceia trebuiau sa ajunga la cluburile participante prin APCR ! :(
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”