Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Am intrebat 100 de romani...toti au raspuns ca azi e Revelionul!Anghel Neculai scrie:Nici o parere?
Poti pescui linistit cu boiliesuri, mereu vei identifica zone in care curentul este slab. Acolo trebuie nadit.Anghel Neculai scrie:Deschid acest subiect si rog pescarii sa scrie o parere dspre folosirea boiliesurilor pe Dunare.Ma intereseaza bratele principale sau cursul principal,mai sus de Delta Dunarii(Bratul Macin,Insula Mare a Brailei,Borcea,etc)unde curge mai repede și din totdeauna s-a folosit mamaliga sau porumbul...Credeți ca dupa cateva zile de nadit boiliesurile pot da rezultate si in locuri in care nu s-au folosit niciodata?Mulțumesc si astept parerea voastra.
Eu pescuiesc pe Brațul Chilia cu boiles și am avut capturi.Vladut Mateianu scrie:Poti pescui linistit cu boiliesuri, mereu vei identifica zone in care curentul este slab. Acolo trebuie nadit.Anghel Neculai scrie:Deschid acest subiect si rog pescarii sa scrie o parere dspre folosirea boiliesurilor pe Dunare.Ma intereseaza bratele principale sau cursul principal,mai sus de Delta Dunarii(Bratul Macin,Insula Mare a Brailei,Borcea,etc)unde curge mai repede și din totdeauna s-a folosit mamaliga sau porumbul...Credeți ca dupa cateva zile de nadit boiliesurile pot da rezultate si in locuri in care nu s-au folosit niciodata?Mulțumesc si astept parerea voastra.
Ps. Pe Chilia apa curge puternic si totusi cele mai bune rezultate le ai pe boilies !