Moderator: gor965
Mai bine taceai...primeai tu medalia de aur...Dan Badarcea scrie:o concluzie la cald?
PLANET CARP, CLUBUL MOMENTULUI
3 octombrie 2010 | Vizualizări: 519
Moldovenii au totalizat 91 de kilograme din cei mai mari 7 crapi prinsi, adica o excelenta medie de fix 13 kilograme. Ei au pescuit in prima mansa pe Ponton Vernescu, apoi pe Ponton 1. Daca primul loc este unul cunoscut pentru capturi, nu acelasi lucru se poate spune si despre cel de-al doilea pe care a picat echipa din Piatra Neamt, ceea ce arata o excelenta strategie de selectie a exemplarelor mari, sau pur si simplu, noroc.
PLANET CARP NU MAI ESTE CLUBUL MOMENTULUI!
valeuuuu!,a sarit fratia pe mineMARTINIUC scrie:Mai bine taceai...primeai tu medalia de aur...Dan Badarcea scrie:o concluzie la cald?
3 octombrie 2010 | Vizualizări: 519
Moldovenii au totalizat 91 de kilograme din cei mai mari 7 crapi prinsi, adica o excelenta medie de fix 13 kilograme. Ei au pescuit in prima mansa pe Ponton Vernescu, apoi pe Ponton 1. Daca primul loc este unul cunoscut pentru capturi, nu acelasi lucru se poate spune si despre cel de-al doilea pe care a picat echipa din Piatra Neamt, ceea ce arata o excelenta strategie de selectie a exemplarelor mari, sau pur si simplu, noroc.
PLANET CARP NU MAI ESTE CLUBUL MOMENTULUI!
Donez si eu 200 ron acestei fetite!!!!! Dumnezeu sa-i ajute sa stringa banii de care are nevoie si sa se faca mare si sanatoasa!Vladut Mateianu scrie:Pe prima pagina a site-ului este prezentat cazul unei fetite din Giurgiu care are nevoie de ajutorul nostru.
Hai sa lasam putin discutiile si rautatile si sa dovedim ce putere avem cand suntem uniti.
De aceea, ii rog pe toti cei pot sa ajute sa isi faca putin timp si sa doneze o mica parte din speranta la viata a acestui copil.....
In Bucuresti, donatiile se pot face la magazinul Carpdiscount(Coco), Claumar(Claudiu) si Senzor(Danut).
Multumesc si asteptam si alte magazine sa ni se alature.
Muso, vezi ca Pasa nu bea.Vladut Mateianu scrie:Eu ! Eu il iau pe Stanila de nevasta la Sarulesti ! Asta inseamna ca trebuie sa te iau si pe tine ?Pasa scrie: CINE SE IA CU STANILA SE IA CU MINE SA VAD DACA IL TINE![]()
PS Ai promis ca picam unii langa altii, sa te vad cum faci....![]()