Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Stii cum vad eu treaba asta cu "SPRO sunt net superioare okumelor" ? Daca erau asa "tari", isi faceau modele proprii. Si aici fac referire la cea mai populara mulineta a lor SPRO LCS (pe care o face si cormoran, attack, siweida, DAM, Wychwood, ETC daca mai caut sigur mai gasesc). Cam asa e treaba cu spro.ionut72 scrie:Costa 220 lei pentru cine nu stie sau e prea lenes/comod sa caute!costa 220lei![]()
In rest, ma rog, fiecare cu parerea lui, in opinia mea SPRO sunt net superioare okumelor, care okume sunt, clar, peste Hakuyo (asa cum am spus exceptie facand doar TD6000).
Altfel, e posibil ca toate exemplele de pescari carora li s-au stricat mulinetele hakuyo sub ochii mei pe balta sa fi fost ghinionisti. Da' eu nu m-as baza pe asta...
Tot referitor la okuma, fac pariu cu tine, ca okuma axeon (I sau II) bate orice model de la spro, la orice categorie vrei tu.
Parerea mea este ca la "capitolul" rezistentei in timp nu bate okuma.ionut72 scrie:Tot referitor la okuma, fac pariu cu tine, ca okuma axeon (I sau II) bate orice model de la spro, la orice categorie vrei tu.
Acuma, eu pariuri de genul asta (mulineta X e "mai tare" decat Y) nu fac, pur si simplu! In plus, in afara de faptul un spro (oricare ar fi ele, freeliner, incognito, supercaster) functioneaza infinit mai usor si fin decat axeon-ul, are jocuri net mai mici decat axeon-ul si aseaza firul incomparabil mai bine decta axeon-ul, tot ce se poate ca axeon-ul "sa bata" SPRO-ul!![]()
Eu unul ma opresc aici, initiatorul topicului a cerut o parere si, dupa cum singur a declarat, s-a lamurit. Personal ii urez succes si, daca opteaza pentru achizitionarea mulinetelor Hakuyo xd6000, n-ar fi rau sa ne tina la curent daca va fi sau nu multumit, daca va avea sau nu probleme etc.
Dan Mitranescu scrie:Ionut tu compari produse de 100 lei cu cele de 200, 300 , 400 lei. Nu este corect . Eu cred ca poti spune altfel : "care este cea mai buna mulineta la 100 lei , care este cea mai buna la 200 lei , .... ? "ionut72 scrie:Ete fleosc!.nu poti sa-i pui direct eticheta de "rasnita"...Ba pot foarte bine (pe baza feedback-ului altor pescari) si sunt cateva zeci, daca nu sute, de exemple care merita din plin apelativul. Cel mai bun exemplu e Baracuda: dintr-un catalog intreg extrem de bine populat daca sunt 5-6 care sa nu merite calificativul
![]()
Toate cele bune si fire intinse si tie!
In plus , dupa aprecierile mele , 70% din pescarii de la noi sunt posesori de "rasnite" . Pe langa moralitatea situatiei , crezi ca daca nu isi permit mai mult trebuie sa se lase de pescuit ?
Asa cum tu ai cunostinte care strica "rasnite" la minut asa am si eu amici care cu "rasnite" dau clasa in pescuit la foarte multi posesori de mulinete scumpe ( si nici nu le strica ) .
P.S. Ce masina ai ? ( poate am noroc si discutam pe un exemplu mai clar)
Inteleg ca sunt un personaj negativ care merita ceva mustrari si numai o asa zisa protectie a forumului ma pazeste de acest lucru. Imi pare rau pentru aceasta lumina in care ma puneti...nit_matias scrie: Dl. Dan, pana acum nu am vrut sa intru in polemici cu dumneavoastra ca stiu cum merge treaba pe forum, dar sunt posesor de rasnita hakuyo. Spun cu tot sufletul ca este cea mai proasta alegere facuta, pentru ca aseaza firul in X, nici ca marker sau spod nu pot sa o folosesc. Sta in dulap de 1 an si ma gandesc sa o arunc la gunoi ca am dat de pomana banii pe ea. Ideea e urmatoarea, daca dai 100 ron pe o mulineta si nu poti sa o folosesti, e ca si cum ai arunca banii pe fereastra. Adica pentru aia 100 de ron iti iei raspa. La 150 ron e set la caperlan cu lanseta si mulineta, ei bine mulineta aia bate mulineta de la hakuyo de ii sar dintii, de la finisaje pana la fiabilitate.
Decat sa dau 110 ron pe o basica de mulineta, pai dau 150 si imi iau si un bat de care sa imi bat joc cum vreau eu.
Inainte sa cumparati ceva nu va mai uitati ce zic comerciantii ca ei au interesul sa vand, verificati voi exact care sunt mai bune si va ajuta la pescuit.
Dl. Dan referitor la produsele hakuyo, eu sunt posesor al anumitor produse si pot sa imi dau cu parerea obiectiv. Sunt produse care isi merita banii, am minciog hakuyo care e senzational, dar sunt produse cu care iti iei teapa, cum e aceasta mulineta.