Pentru ca si tacerea e un raspuns, dar si din cauza faptului ca purceaua e deja moarta si bagata in cotet, o las si eu acolo unde e ca sta bine. Numai mai deranjez pe nimeni, macar in perioada asta de sarbatori ca din cauza veninului cu care s-a tot otravit pierdem spiritul lor, dupa cum pe buna dreptate zice si Vladut.
Inafara de asta, s-a cam spus tot ce era de spus pe subiect si s-a ajuns la bucla despre care vorbea George. Ramane de vazut daca reuseste Fane sa anuleze CM-ul din Romania, conform ultimelor sale demersuri, iar daca nu se intampla, voi vedea si eu, ca spectator, de ce nu s-a intamplat?!
Prea multa volatilitate si instabilitate inutila trebuie suportata ca "pret" competitional.
cornel.s: nu sunt aberatii. Sunt opiniile tale si le respect. Am zis ca e aberatia intrebarea cu "La ce e buna o Federatie" si imi mentin afirmatia. Daca voi veti face o federatie viabila cu sanse de castig, poate ma voi lupta pentru acea federatie, daca o faceti cum trebuie si pentru competitii corecte.
serbu si ionut: Baieti, voi va ganditi si visati la caltabos. Mancati-l sanatosi si Sarbatori fericite!
Aveti o problema daca nu intelegeti ca eu personal nu va ingradesc dreptul la opinii si competitii. E libertatea voastra si nici macar nu v-am scuipat in ea.
Am lansat o invitatie la discutii, nu se vrea de catre voi, e ok, respect si asta, nu vad cu ce v-a jignit invitatia!
O repet, respect orice opinie contrara, la fel si o decizie, daca se manifesta un bun simt minimal.
Fazele cu "baiete" si "caltabosi" tineti-le pentru amicii vostrii. Eu nu fac parte din acestia, ca atare VA INVIT la o minima decenta.
Din dialogul asta minim, eu, macar, mi-am schimbat opinia despre cornel.s, in bine. Fie ca orice idee buna, sa se materializeze intr-un rezultat bun pentru pescarii de competitie, in general, nu doar pentru unii.
Weekend placut, pregatiti Craciunul si va rog, mai putina rautate. Eu nu am si nu vreau sa am, mai ales fata de cei din aceeasi breasla cu mine, competitionarii, indiferent de simpatiile si antipatiile lor!
Vă dau niște indicii!
1 Ați susținut că federația nu va lua CIS-ul! L-a luat!
2. Ați susținut că Federația nu va primi Autorizația de afiliere! A obținut-o!
3. Cererea de afiliere a federației este pe ordinea de zi a Congresului CIPS din 5 aprilie 2014, împreună cu cererea de dezafiliere a AGVPSR! Cerfiticată de președintele CIPS într-o scrisoare de răspuns trimisă AGVPSR!
Face-ți pariurile!
PS Mai am un atuu de care nu știe nimeni!
Domnule Vesa, dumneavoastră susțineți organizarea Campionatului Mondial 2014 la Corbu?
Și ca să nu vă mai faceți iluzii, CIPS a mai acordat dreptul AGVPSR de a trimite loturi la competițiile oficiale doar în anul 2013! Așa că 2014 ar putea fi doar o dezamăgire pentru unii!
Stefan Popescu scrie:Și ca să nu vă mai faceți iluzii, CIPS a mai acordat dreptul AGVPSR de a trimite loturi la competițiile oficiale doar în anul 2013! Așa că 2014 ar putea fi doar o dezamăgire pentru unii!
Esti sigur, sau o arzi la optativ ???
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!