cornel.s scrie:Dupa umila mea parere, atata timp cat se accepta o parere, este un individ cu diverse "incarcaturi" care se ascunde in spatele legislatiei unei institutii, in spatele oamenilor ce o pot implementa, bineinteles "de facto", ca sa le dilueze. Dar este o parere. Problema e ca nu numai eu vad lucrurile asa, iar aspectele astea sunt concretizate si demonstrate de actiunile lui Fane anterioare.
Cornele...in liniste, cu tact, pe burta...fara clone...ca iar ii inveti ce sa faca.
Stai linistit Sebi ca le-am invatat retorica demult. Sti ca nu sunt copil.
Ca sa stim cum stam, pun problema asa. Exista federatia asta care este inutila atata timp cat presedintele ei este contraproductiv. Debarcarea lui ar lasa in urma multe creante. Nu vorbesc despre arierate ca nu stiu ce-i in contabilitatea ei, dar trebuiesc luate si astea in calcul. Este asta ceea ce-si doresc viitorii "administratori" ai pescuitului?
Luand si aspectul unei concilieri (vis urat) in calcul si mergand pe canalul unei negocieri pot sa stiu ce este dispusa federatia sa puna in balanta pentru dobandirea palmareselor sportive individuale si de club? Ce pune la bataie concret? Stim ca nu se negociaza aspectele legale, dar fiind o federatie privata care isi doreste sa organizeze cu sportivi consacrati un CN-u si CM-u ca sa se lanseze, ca sa fie recunoscuta, ca sa se implementeze cum s-ar zice, ce pune in joc? Ce concesii clare face?
Sugestiile mele au fost clare si concise de la bun inceput. Fara contraproductivi ca e clar ca afecteaza performantele si fara persoane compromise in conducere ca-i afecteaza imaginea si pe plan international. Imagineaza-ti ca vin englezii care oricum ne gasesc nod in papura sa participe ca asa vrea CIPS-ul, in Romania, lasandu-se organizati de persoane cu diverse probleme de imagine.
Puteti sa ofertati astea?!!!
Orice organizatie valoreaza fix cat valoreaza indivizii ce o compun. Ca atare, din cauza prezentei piguliciului, srl-ul ala de-i ziceti voi federatie valoreaza ... zero barat. Ba, mai mult, nu e inutila, ci nociva (dupa cum bine s-a vazut). Cu taratoarea popesciana dialogul e imposibil, sigura cale de "dialog" e un bombeu in dinti (asa cum merita orice comunist fomist atarnator).
Mai mult, dupa cum lesne se observa, cum e turcu' si pistolu'. Aidoma mentorului sau postacu' si avocatu' de serviciu promite ceva si ... pauza. Mediatoru' anonim care, dupa ce ne toarna o poveste despre cum nu-si declina el identitatea pen' ca, ulterior, sa nu fie nevoit sa devina un dur si-un represiv - Chuck Norris Reloaded - part. I, ne ataca la coarda sensibila: "hai mai baieti, sa-l aplaudam pe toar'su' presedinte pentru ce-a reusit sa faca de unu' singur, sa ne conciliem, vrem consens, bla, bla, bla".
Io, vorba lui Tutea: "nu mor de ras ca nu-s cardiac!" Ne lesi?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
oskar scrie:Cornel, federația exista în toate competițiile si e necesară din multe motive. E puerilă pana și intrebarea la ce ne trebuie o federație. E o forma de organizare superioară, la care au ajuns toți cei ce practică o competitie, avand nenumărate avantaje.
Acum, ca vreti sau nu vreti în Federație, e treaba voastra.
baiatu', hai sa-ti spun o poveste ca poate te potolesti si nu-ti mai da nimeni nici lebar si nici caltabosi
sporturile s-au inventat de oameni, acestia au inceput sa se intreaca intre ei pe baza sportului inventat si a unor reguli pe care le-au impus tot ei. incet, incet, oamenii astia s-au adunat in echipe, iar mai tarziu in cluburi caci asa cum zici mai sus, era necesar...si, ce urmeaza...soc !, cluburile au facut o federatie tot pentru ca era necesar, dar au facut-o atunci cand au considerat ele ca este necesar
ai cumva impresia ca federatia lui poescu s-a facut in acest fel ???...daca da, atunci iti meriti cu prisosinta preparatele de porc
Pentru ca si tacerea e un raspuns, dar si din cauza faptului ca purceaua e deja moarta si bagata in cotet, o las si eu acolo unde e ca sta bine. Numai mai deranjez pe nimeni, macar in perioada asta de sarbatori ca din cauza veninului cu care s-a tot otravit pierdem spiritul lor, dupa cum pe buna dreptate zice si Vladut.
Inafara de asta, s-a cam spus tot ce era de spus pe subiect si s-a ajuns la bucla despre care vorbea George. Ramane de vazut daca reuseste Fane sa anuleze CM-ul din Romania, conform ultimelor sale demersuri, iar daca nu se intampla, voi vedea si eu, ca spectator, de ce nu s-a intamplat?!
Prea multa volatilitate si instabilitate inutila trebuie suportata ca "pret" competitional.
cornel.s: nu sunt aberatii. Sunt opiniile tale si le respect. Am zis ca e aberatia intrebarea cu "La ce e buna o Federatie" si imi mentin afirmatia. Daca voi veti face o federatie viabila cu sanse de castig, poate ma voi lupta pentru acea federatie, daca o faceti cum trebuie si pentru competitii corecte.
serbu si ionut: Baieti, voi va ganditi si visati la caltabos. Mancati-l sanatosi si Sarbatori fericite!
Aveti o problema daca nu intelegeti ca eu personal nu va ingradesc dreptul la opinii si competitii. E libertatea voastra si nici macar nu v-am scuipat in ea.
Am lansat o invitatie la discutii, nu se vrea de catre voi, e ok, respect si asta, nu vad cu ce v-a jignit invitatia!
O repet, respect orice opinie contrara, la fel si o decizie, daca se manifesta un bun simt minimal.
Fazele cu "baiete" si "caltabosi" tineti-le pentru amicii vostrii. Eu nu fac parte din acestia, ca atare VA INVIT la o minima decenta.
Din dialogul asta minim, eu, macar, mi-am schimbat opinia despre cornel.s, in bine. Fie ca orice idee buna, sa se materializeze intr-un rezultat bun pentru pescarii de competitie, in general, nu doar pentru unii.
Weekend placut, pregatiti Craciunul si va rog, mai putina rautate. Eu nu am si nu vreau sa am, mai ales fata de cei din aceeasi breasla cu mine, competitionarii, indiferent de simpatiile si antipatiile lor!
Vă dau niște indicii!
1 Ați susținut că federația nu va lua CIS-ul! L-a luat!
2. Ați susținut că Federația nu va primi Autorizația de afiliere! A obținut-o!
3. Cererea de afiliere a federației este pe ordinea de zi a Congresului CIPS din 5 aprilie 2014, împreună cu cererea de dezafiliere a AGVPSR! Cerfiticată de președintele CIPS într-o scrisoare de răspuns trimisă AGVPSR!
Face-ți pariurile!
PS Mai am un atuu de care nu știe nimeni!
Domnule Vesa, dumneavoastră susțineți organizarea Campionatului Mondial 2014 la Corbu?