ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Victoras Petcu »

tonny scrie:Apai nici chiar asa sa stea paznicul in spatele tau ca si cum ai fii un "hot".Eu zic ca fiecare pescar sa fie controlat la iesire la sange de paznici,dar daca nu gasesc nimic sa aiba macar bunul simt si sa aseze lucrurile omului asa cum au fost si sa le puna innapoi in masina.Asa vad eu singura rezolvare pe tema paznicilor.Si atunci nu mai prea au ce cauta sa te pazeasca tot timpul ca este putin cam nasol sa fii spionat tot timpul,mai ales ca omul vine sa se relaxeze si poate sa poarte unele discutii cu un prieten in liniste,iar totate astea pot fii deranjate de un paznic care nu are altceva de facut decat sa asculte ce vorbesc altii.Mai bine ar sta ca si salvamarii in turnuri de contrul cu binoclu daca tot vor sa spioneze :lol:
Nu va mai bagati in seama degeaba!!!!!! Nu sta paznicul in spatele tau ca sa-ti asculte discutiile sau fisurile pe care le dai!!!!! Vorbiti in necunostiinta de cauza!!!!! Pe malul opus sunt paznicii care supravegheaza pe pescari si le transmit celor de pe malul cu pescarii,unde cred ca s-a prins un peste mai mare si trebuie eliberat sau daca cineva confunda frigiderul de acasa cu porbagajul etc!!!!!!Ce sa aibe paznici cu cei care respecta regulamentul baltii !!!!! O SA-I TRIMIT SA PAZEASCA PADUREA,CA SA SE SIMNTA "UNII" BINE!!!!! :oops:
Victoras Petcu

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Nea Petcu, nu te mai enerva degeaba, astia suntem si cu astia trebuie sa te descurci, eu unul nu am avut nici o problema cu paznici balti asa cum am spus mai sus.
Unde mai pui ca eram 5 pescari si adevarul este ca mai radeam si vorbeam ( mai tare ) si baiatul tau nu ne-a spus nici un moment ca deranjam vecinii.
Nu poti sa ii impaci pe toti.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Asa este Max,eu sunt fraier ca bag toti "gugustiucii"in seama!!!!!!
Victoras Petcu

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

e greu cu rezervarile ne-a Victore ! O sa vezi ce balamuc iese :wink: . Trebuie numerotate toate standurile si facute placute cu rezervat sa nu alerge paznicii dupa fiecare masina sa explice ca este rezervat standul x si y .
o zi buna si spor la pontoane !

ps. nu mai baga pe toti in seama ca nu o sa poti multumii niciodata toti pescarii!
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

nu este greu, se poate , am testat sistemul de rezervari pe Solacolu si merge!!!
standuri numerotate, nr de contact, lista la personal paza, ... se poate.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

petcuvicto scrie:
tonny scrie:Apai nici chiar asa sa stea paznicul in spatele tau ca si cum ai fii un "hot".Eu zic ca fiecare pescar sa fie controlat la iesire la sange de paznici,dar daca nu gasesc nimic sa aiba macar bunul simt si sa aseze lucrurile omului asa cum au fost si sa le puna innapoi in masina.Asa vad eu singura rezolvare pe tema paznicilor.Si atunci nu mai prea au ce cauta sa te pazeasca tot timpul ca este putin cam nasol sa fii spionat tot timpul,mai ales ca omul vine sa se relaxeze si poate sa poarte unele discutii cu un prieten in liniste,iar totate astea pot fii deranjate de un paznic care nu are altceva de facut decat sa asculte ce vorbesc altii.Mai bine ar sta ca si salvamarii in turnuri de contrul cu binoclu daca tot vor sa spioneze :lol:
Nu va mai bagati in seama degeaba!!!!!! Nu sta paznicul in spatele tau ca sa-ti asculte discutiile sau fisurile pe care le dai!!!!! Vorbiti in necunostiinta de cauza!!!!! Pe malul opus sunt paznicii care supravegheaza pe pescari si le transmit celor de pe malul cu pescarii,unde cred ca s-a prins un peste mai mare si trebuie eliberat sau daca cineva confunda frigiderul de acasa cu porbagajul etc!!!!!!Ce sa aibe paznici cu cei care respecta regulamentul baltii !!!!! O SA-I TRIMIT SA PAZEASCA PADUREA,CA SA SE SIMNTA "UNII" BINE!!!!! :oops:

ERA DOAR O PARERE SI ATAT :idea: IAR DE BAGAT IN SEAMA NU CRED CA M-AM BAGAT MAI DES CA DUMNEAVOASTRA,ASA CA NUMAI BINE SI ACUM SI PE VIITOR.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

petre iulian scrie:e greu cu rezervarile ne-a Victore ! O sa vezi ce balamuc iese :wink: . Trebuie numerotate toate standurile si facute placute cu rezervat sa nu alerge paznicii dupa fiecare masina sa explice ca este rezervat standul x si y .

ps. nu mai baga pe toti in seama ca nu o sa poti multumii niciodata toti pescarii!
Asa este Iuliane !!!!! Ma gindesc insa ca vor fi doar 20 de abonamente si nu o sa fie probleme cu rezervarile!!!!! :wink:
Ultima oară modificat Mie Dec 01, 2010 23:06 de către Victoras Petcu, modificat 1 dată în total.
Victoras Petcu

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

petcuvicto scrie:
petre iulian scrie:e greu cu rezervarile ne-a Victore ! O sa vezi ce balamuc iese :wink: . Trebuie numerotate toate standurile si facute placute cu rezervat sa nu alerge paznicii dupa fiecare masina sa explice ca este rezervat standul x si y .

Asa este Iuliane !!!!! Ceea ce ma framinta mai mult este faptul ca dupa cum vad sunt multi pescari care cauta cu orice pret nod in papura!!!!!! Ma intreb ce o sa se intimple,daca unii dintre ei vor da telefon si rezerva un loc, eu o sa pun placuta cu "REZERVAT" pe locurile respective,iar ei nu se vor prezentape balta!!!!!! Ce or sa zica alti pescari care poate au vrut locurile respective,dar au vazut ca sunt rezervate si totus nu au fost ocupate? Eu cred ca o sa las ca sa poata rezerva locuri de pescuit,decit pe cei care au abonamente!!!!! :wink:
Nea Victore, fa treaba cum ai gandit-o, parferi sunt multe, daca nu merge schimbi pe parcurs.
Ce este cel mai important ca maresti capacitatea balti.
Balta Puiesti

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Genes Florin scrie:
petcuvicto scrie:

Asa este Iuliane !!!!! Ceea ce ma framinta mai mult este faptul ca dupa cum vad sunt multi pescari care cauta cu orice pret nod in papura!!!!!! Ma intreb ce o sa se intimple,daca unii dintre ei vor da telefon si rezerva un loc, eu o sa pun placuta cu "REZERVAT" pe locurile respective,iar ei nu se vor prezentape balta!!!!!! Ce or sa zica alti pescari care poate au vrut locurile respective,dar au vazut ca sunt rezervate si totus nu au fost ocupate? Eu cred ca o sa las ca sa poata rezerva locuri de pescuit,decit pe cei care au abonamente!!!!! :wink:
Nea Victore, fa treaba cum ai gandit-o, parferi sunt multe, daca nu merge schimbi pe parcurs.
Ce este cel mai important ca maresti capacitatea balti.
Am modificat mesajul,uitate putin mai sus!!!! Mam razgindit!!!!! Doar cei cu abonamente vor putea sa rezerve locuri de pescuit!!!!! :wink:
Victoras Petcu

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

petcuvicto scrie:

Simplu ......Daca te suna si rezerva un loc pe balta si nu se prezinta pana la o ora stabilita conform discutiei locul respectiv va fi dat altor pescari.
Victorase nu iti mai face probleme cu mici amanunte .Balta ta nu mai are nevoie de reclama si nici de Titei si Costei care sa zica ce o sa se intample...............simplu pescarii sunt respectati in ordinea sosirii iar la nivel de abonamente deja ai dat o regula ATAT.
Restul comentariilor nu isi au rostul.Intrebarile de la pescarii fideli ai batii sunt binevenite in sensul constructiv :idea:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “APCR-asociatia veche”