Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
andrei18 scrie:se mai aplica in 2011 reducerea de 20% oferinta prin cardul "Aventuri la Pescuit"?
bine si asa ca doar C&R pescuiescpetcuvicto scrie:andrei18 scrie:se mai aplica in 2011 reducerea de 20% oferinta prin cardul "Aventuri la Pescuit"?
Reducerea va fi de 10%, numai pentru cei care vor pescuii in sistemul C&R !!!!!![]()
Sunt unii paznici care se comporta urat fara le spui tu ceva sau le faci ceva. Dar sunt alti paznici care nu ai ce sa le reprosezi....cred ca depinde daca ii prinzi pe "stop" sau numaxx1979 scrie:Costin,
Nu inteleg cum cu alti, paznici de care vorbiti se comporta urat...am fost de mai multe ori pe Moara Vlasiei si nici o data nu mi sa spus nici macar date mai incolo.Poate ca le-ati vorbit urat...sau le ati adus injurii, ultima data am fost sambata trecuta, am avut in spatele nostru un paznic care nu ne a deranjat nici macar o data.
Nu cred ca paznici ar zice ceva decat daca sunt provocati.
CostinCod scrie: eu ii dau dreptate omului referitor la paznici ale caror comportamente lasa de dorit !
spre exemplu aud un paznic odata: domnule va rog sa nu mai pescuiti cu 5 lansete pentru ca numarul maxim este 4 ! sa ma crucesc nu alta... la 2 ore dupa paznicul discuta cu vecinu meu de stand , mancatis ficatii teei , ce faci maaa tuuu baaa te fac cu spume baaaa te dau afaraa ba ca io sunt sef, ma ckaack pe taxa ta baa si pe copii teei baa ce be te uiti tu lung nu intelegi esti nasol nu stii limba romaneasca baa creeatura ia uite ba cum sa uita asta zici ca are polipi baaa ....
si m-am mai crucit odata .... am strans si am plecat mi-a stricat ziua, sa nu mai spun de omul ala care era cu sotia si cu un copil de 6 ani, care enervat de limbajul paznicului a scapat un ma ... in ea de balta ca aici nu mai calc !!!
inteleg ca un paznic nu poate fi profesor universitar cu juma de norma la lac , dar am observat ca se tine un instructaj de 2 ori pe zi , ar putea fi instruiti cu privire la bunele maniere si indemn la calm si rezolvarea problemelor pe cale amiabila nu tiganie mor pe astia cu tiganie,
Sincer va spun sper sa luati masuri domnule Petcu !