gabrielcalin scrie:Va atrageam atentia ca sunteti selectiv si raspundeti la intrebarile care va convin, incercati sa evitati raspunsuri care cu siguranta v-ar fi creat un avantaj.
Raspunzand selectiv, nimeni nu vi se va alatura.
Daca vi se vor cere acele documente, nu cred ca ii veti plimba si trimite la MTS, le veti scoate fara sa scoateti o vorbuluita.
Nu uitati ca MTS va poate retragere sustinerea si CIS, stiti bine ca nu sunt ,,pe viata".
Orientati activitatea FRPS catre promovare, sustinere si mai ales catre organizare, lasati amenintarile si dorinta de a distruge alte entitati.
Nu vor fi distruse daca nu pot fi preluate de o alta entitate care aduce un plus.
Fi convins că evidențele federației sunt foarte bine făcute. Dacă citeai articolul din Lege pe care l-am postat anterior, acolo spunea foarte clar că federația ține evidența sportivilor legitimați, a contractelor, etc.
Nu cred că trebuie să creez vreun avantaj federației, atâta vreme cât drepturile sale sunt stabilite și protejate de lege.
Cluburile sportive pot opta pentru afiliere, nu sunt obligate să se afilieze. În același timp, nici federația nu este obligată să le afilieze dacă nu corespund criteriilor de afiliere și nu funcționează în condițiile legii.
Pentru asta există prevedere legală.
Ia uite aici:
Art. 24
.....................................
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41,
pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Dacă cluburile nu doresc să participe la competițiile oficiale (campionate nationale, mondiale,etc) pot în continuare să participe la competițiile AGVPSR. Sunt convins că 95% cred că federația va ajunge acolo unde îi este locul. Dar nu au loc de cei 5% care pun bețe federației.