Moderator: gor965
GHIVOLE INEPT,Măi creier mic, cui mi-am vândut eu conștiința?
Păi vă contraziceți: Știu că v-am indicat un club sportiv. Federația doar vizează cererile pentru înscriere la Centrul Național de Formare Profesională a Antrenorilor, din subordinea MTS. Asta este procedura. Și deja sunt cursanți pentru antrenori de pescuit sportiv, înscriși la aceste cursuri.gabrielcalin scrie:Uitati ca acum ca ceva timp v-am solicitat sa-mi indicati un club sportiv in care sa ma inscriu ca apoi sa devin antrenor.
Uitati unde m-ati trimis?
Din aducere aminte in alta parte decat inspre federatie.
Am facut anumite cereri si mi s-a spus ca disciplina ,,pescuitul sportiv" nu este recunoscuta ca si sport si ca nu exista oameni calificati care sa scolarizeze si sa formeze un corp de antrenori pentru aceasta disciplina
Iar vă înșelați. Nu cunoașteți motivele prin care se poate retrage CIS-ul unei structuri sportive. Unei federații sportive practic este imposibil să i se întâmple așa ceva. Ele sunt asimilate autorităților publice. Și ăsta este un alt motiv pentru care unii se dau de ceasul morții.gabrielcalin scrie:Asta va si spuneam , federatiei i se poate retrage avizul si unul dintre motive fiind repreentativitatea.
La cati participanti ai tu sunt suficienti aproape 1 arbitru/antrenor.Și deja sunt cursanți pentru antrenori de pescuit sportiv, înscriși la aceste cursuri.
Și cu ce te deranjează pe tine?gabi1 scrie:La cati participanti ai tu sunt suficienti aproape 1 arbitru/antrenor.Și deja sunt cursanți pentru antrenori de pescuit sportiv, înscriși la aceste cursuri.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu ma deranjeaza, insa in economia de piata nu se mai produce pe stoc cum ai invatat tu la St. Gheorghiu...Și cu ce te deranjează pe tine?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ba strambule ,ca tot te dai atat de "destept " si interpretezi totul dupa cum iti convine, de cand adunatura pe care o conduci este afiliata la CIPS ?1- Competitiile internationale oficiale trebuie organizate de federatiile nationale afiliate la CIPS.Federatia organizatoare va fi responsabila oficial pentru organizarea competitiei in discutie.
S-a retras cu maimuta la alta masa.Cauta o norma juridica care poate fi nuantata in a incerca o noua abureala.Iar motivarea instantei prin care a respins cererea AGVPS nu este o decizie si nu poate obliga, sub nici o forma ,CIPS FIPS sa-ti afilieze adunatura