Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de gabrielcalin »

Uitati ca acum ca ceva timp v-am solicitat sa-mi indicati un club sportiv in care sa ma inscriu ca apoi sa devin antrenor.
Uitati unde m-ati trimis?
Din aducere aminte in alta parte decat inspre federatie.
Am facut anumite cereri si mi s-a spus ca disciplina ,,pescuitul sportiv" nu este recunoscuta ca si sport si ca nu exista oameni calificati care sa scolarizeze si sa formeze un corp de antrenori pentru aceasta disciplina
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Măi creier mic, cui mi-am vândut eu conștiința?
GHIVOLE INEPT,
Ti-ai vandut si sufletul precum Iuda, ce nu intelegi?? esti rupt de foame si mort de notorietate. SICTIR !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Asta va si spuneam , federatiei i se poate retrage avizul si unul dintre motive fiind repreentativitatea.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Uitati ca acum ca ceva timp v-am solicitat sa-mi indicati un club sportiv in care sa ma inscriu ca apoi sa devin antrenor.
Uitati unde m-ati trimis?
Din aducere aminte in alta parte decat inspre federatie.
Am facut anumite cereri si mi s-a spus ca disciplina ,,pescuitul sportiv" nu este recunoscuta ca si sport si ca nu exista oameni calificati care sa scolarizeze si sa formeze un corp de antrenori pentru aceasta disciplina
Păi vă contraziceți: Știu că v-am indicat un club sportiv. Federația doar vizează cererile pentru înscriere la Centrul Național de Formare Profesională a Antrenorilor, din subordinea MTS. Asta este procedura. Și deja sunt cursanți pentru antrenori de pescuit sportiv, înscriși la aceste cursuri.

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabrielcalin scrie:Asta va si spuneam , federatiei i se poate retrage avizul si unul dintre motive fiind repreentativitatea.
Iar vă înșelați. Nu cunoașteți motivele prin care se poate retrage CIS-ul unei structuri sportive. Unei federații sportive practic este imposibil să i se întâmple așa ceva. Ele sunt asimilate autorităților publice. Și ăsta este un alt motiv pentru care unii se dau de ceasul morții. :lol: :lol: :lol:
Federația poate funcționa și 100 de ani doar cu cluburile afiliate acum. Dreptul la liberă asociere este un drept garantat, ca si Declarația Universală a Drepturilor Omului, care scrie clar: „Nimeni nu poate fi obligat să facă parte dintr-o asociație”.
Tare, nu?
Ultima oară modificat Vin Oct 17, 2014 12:36 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Și deja sunt cursanți pentru antrenori de pescuit sportiv, înscriși la aceste cursuri.

La cati participanti ai tu sunt suficienti aproape 1 arbitru/antrenor. :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabi1 scrie:
Și deja sunt cursanți pentru antrenori de pescuit sportiv, înscriși la aceste cursuri.

La cati participanti ai tu sunt suficienti aproape 1 arbitru/antrenor. :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
Și cu ce te deranjează pe tine? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Și cu ce te deranjează pe tine? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu ma deranjeaza, insa in economia de piata nu se mai produce pe stoc cum ai invatat tu la St. Gheorghiu... :oops: :oops:

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

1- Competitiile internationale oficiale trebuie organizate de federatiile nationale afiliate la CIPS.Federatia organizatoare va fi responsabila oficial pentru organizarea competitiei in discutie.
Ba strambule ,ca tot te dai atat de "destept " si interpretezi totul dupa cum iti convine, de cand adunatura pe care o conduci este afiliata la CIPS ?

Si de cand federatiile nationale sunt similare cu federatiile sportive infiintate pe legea 69/2000 ?

Unde in statutul CIPS Fips scrie ca se pot afilia doar federatiile sportive ?

Iar motivarea instantei prin care a respins cererea AGVPS nu este o decizie si nu poate obliga, sub nici o forma ,CIPS FIPS sa-ti afilieze adunatura

Asa ca ,iesi ca ai inceput sa duhnesti a jeg ! :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Iar motivarea instantei prin care a respins cererea AGVPS nu este o decizie si nu poate obliga, sub nici o forma ,CIPS FIPS sa-ti afilieze adunatura
S-a retras cu maimuta la alta masa.Cauta o norma juridica care poate fi nuantata in a incerca o noua abureala. :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”