Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Lao scrie:Ca tot suntem la capitolul nada B.D., exista la vanzare si recipient cu aroma forest? Ca bilele sau pasta respectiva?
Cucu Ionel scrie:Si totusi, Bogdan, nu ai mix de vanzare 220V? Nu stiu eu unde sa caut pe site??![]()
popescu59 scrie:[Salut bogdan, am fost la tine la carp shop si am luat niste bile 220v si BD special.Baietii mi-au spus ca daca nu iau si bile pt nadit nu fac nimic.Am luat si bile pt nadit.Cand am ajuns la locul nr 4 pe MOARA VLASIEI am lansat lansetele si am asteptat mult si bine pana la ora 18.00.nu am avut nicio trasatura.Bilele nu le-am luat eu de pe raft au sarit repede baietii sa mi le dea.Bilele au fost de 18mm.]
Din cele relatate se vede clar ca nu bilele sunt de vina , vinovatii sunt numai si numai cei care vi le-au recomandat. E normal ca atunci cind un client intreaba despre o nada sau alta sa il intrebi unde vrea sa merga la pescuit si pentru ce perioada .In conditiile in care dv le-ati spus baietilor ca mergeti pe MV2 pentru 12 ore ei sunt cei care v-au indrumat gresit spre aceste bile. Dv ati fi dorit o nada si o momeala care pentru cele 12 ore de pescuit sa va dea satisfactie , baietii din magazin v-au recomandat ceva foarte bun dar NU v-au specificat ca s-ar putea ca in cele 12 ore sa nu fiti satisfacut cea ce s-a si intimplat. Va spun sincer cu angajatii din magazinele de pescuit este o mica problema nu toti sunt pusi la punct cu cea ce recomanda , o exceptie de la acesta regula am intilnit in magazinele Claumar unde toti angajatii sunt bine informati si foarte bine instruiti. Asa ca vina pentru partida nereusita nu vine de la nada si momeala pe care ati folosito, cele folosite de dv sunt recomandate la partide mai lungi de pescuit.
daca Razvan Ulmeanu a reusit sa prinda peste , atunci bilele BD poate sa faca MINUNIRazvan Ulmeanu scrie:Bilele Bogdan Dragan sunt foarte bune. Punct!
"Poate" sa faca. Ca este bile HNVcarp_master scrie:atunci bilele BD poate sa faca MINUNIRazvan Ulmeanu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()