220V & BD SPECIAL

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

carpone
Puncte: 0

220V & BD SPECIAL

Mesaj de carpone »

Salut bogdan, am fost la tine la carp shop si am luat niste bile 220v si BD special.Baietii mi-au spus ca daca nu iau si bile pt nadit nu fac nimic.Am luat si bile pt nadit.Cand am ajuns la locul nr 4 pe MOARA VLASIEI am lansat lansetele si am asteptat mult si bine pana la ora 18.00.nu am avut nicio trasatura.Bilele nu le-am luat eu de pe raft au sarit repede baietii sa mi le dea.Bilele au fost de 18mm.

Martin

Re: 220V & BD SPECIAL

Mesaj de Martin »

Cu bilesurile "220V" am păţit-o şi eu.
Nu sunt rău intenţionat, dar nu accept să dau nişte bani, nu puţini, şi să constat că am luat ţeapă.
Nedumerirea mea a fost că boilesurile erau atât de tari, ele fiind bolesuri solubile, încât nu reuşeam să le străpung cu croşeta.
Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Martin scrie: Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?
Daca e din 2011 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Martin

Mesaj de Martin »

zfcristian scrie:
Martin scrie: Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?
Ok, hai că acest aspect l-am rezovat găurindu-le acasă, cu o seară înainte, cu un burghiu de 2 mm.
Dar, mă întreb, proprietăţile care au rolul să atragă crapul mai funcţionează în cazul în care ele sunt foarte vechi ?

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

carpone scrie:Salut bogdan, am fost la tine la carp shop si am luat niste bile 220v si BD special.Baietii mi-au spus ca daca nu iau si bile pt nadit nu fac nimic.Am luat si bile pt nadit.Cand am ajuns la locul nr 4 pe MOARA VLASIEI am lansat lansetele si am asteptat mult si bine pana la ora 18.00.nu am avut nicio trasatura.Bilele nu le-am luat eu de pe raft au sarit repede baietii sa mi le dea.Bilele au fost de 18mm.

Salut,

Imi pare rau ca nu ai reusit sa prinzi cu boilies-urile mele. Din pacate sunt multi factori care pot duce la o partida nereusita, mai ales ca nu ai stat foarte mult, fiind stiut faptul ca bilele isi fac mai greu treaba. Acum nu stiu exact nici cum ai pescuit, unde ai pescuit ( distanta fata de mal, loc cu mal sau fara, etc.) cum ai facut prezentarea, etc. Inca odata repet, sunt multi factori care pot duce la o partida nereusita, nu neaparat nada folosita.
Sunt dispus sa merg oricand pe Moara cu voi, pe orice loc si sa va dovedesc contrariul, cu bilele cumparate de tine bineinteles!
Inca odata imi pare rau pt. partida nereusita!

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Martin scrie:Cu bilesurile "220V" am păţit-o şi eu.
Nu sunt rău intenţionat, dar nu accept să dau nişte bani, nu puţini, şi să constat că am luat ţeapă.
Nedumerirea mea a fost că boilesurile erau atât de tari, ele fiind bolesuri solubile, încât nu reuşeam să le străpung cu croşeta.
Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?

Nu imi amintesc sa fi "tepiut" pe cineva, dar daca dvs. spuneti asa o fi!
M-ati sunat de pe balta si v-am mai explicat odata la telefon ce si cum si mi-ati dat de inteles ca ati inteles ce v-am explicat.
Din cate imi amintesc v-am schimbat acel borcan de boilies si v-am dat si unul de pasta in plus.
Mi-am cerut scuze si v-am schimbat borcanul.
Ca si in cazul de mai sus sunt dispus sa va dovedesc contrarul la orice ora, cu boiliesurile alea tari care nu pot fi gaurite. Astept doar un semn!

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

zfcristian scrie:

Tu cine esti si ce treaba ai de te bagi in seama aiurea?
Cum ai dedus tu ca sunt din 2011? Ai cumparat?

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Si daca vreti puteti arunca un ochi aici...sa vedeti ce a reusit sa faca anul astia boilies-urile astea :wink: http://www.crapmania.ro/forum/carp-shop ... 15681.html

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Cumpar boiliesuri 220v de 3 ani de zile cu regularitate.am luat si din magazin dar si de la alte magazine care distribuie aceste bile.am avut si partide nereusite dar majoritatea partidelor au fost incununate de succes. Atat timp cat am folosit aceleasi bile pe aceleasi balti(MV si Cercani) pe aceleasi locuri pot sa imi dau cu parerea daca nu e cu suparare. Eu nu inteleg optica asta cf careia daca ai luat niste bile care sunt dovedite ca au succes e obligatoriu ca in momentul in fare ai aruncat bila sa vina mustaciosul imediat....Repet....am avut partide in care nu am vazut culoarea peatelui la 220v dar nici la alte bile pe care le aveam in bagaj...Nu am niciun beneficiu din partea lui Bogdan de pe urma folosirii acestor bile si nici nu ma intereseaza asa ceva, insa in topul preferintelor mele 220v primeaza. Am avut cateva discutii cu el de cate ori am ajuns in magazin si mi-a lasat o impresie placuta. Si vizavi de bilele vechi, va marturisesc ca am avut 2kg de 220v uitate un an si ceva in garaj si cand le - am desafacut erau mucegaite. Am dat cu ele pe balta Oltenitei la Bulgaru' si chiar am prins peste cu ele spre surprinderea si amuzamentul asistentei

kelu84

Mesaj de kelu84 »

L.E.- imi cer scuze pentru eventualele greseli din postul anterior, insa am postat de pe mobil si de acolo erorile.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”