Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Daca e din 2011Martin scrie: Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?
Ok, hai că acest aspect l-am rezovat găurindu-le acasă, cu o seară înainte, cu un burghiu de 2 mm.zfcristian scrie:Daca e din 2011Martin scrie: Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?![]()
![]()
carpone scrie:Salut bogdan, am fost la tine la carp shop si am luat niste bile 220v si BD special.Baietii mi-au spus ca daca nu iau si bile pt nadit nu fac nimic.Am luat si bile pt nadit.Cand am ajuns la locul nr 4 pe MOARA VLASIEI am lansat lansetele si am asteptat mult si bine pana la ora 18.00.nu am avut nicio trasatura.Bilele nu le-am luat eu de pe raft au sarit repede baietii sa mi le dea.Bilele au fost de 18mm.
Martin scrie:Cu bilesurile "220V" am păţit-o şi eu.
Nu sunt rău intenţionat, dar nu accept să dau nişte bani, nu puţini, şi să constat că am luat ţeapă.
Nedumerirea mea a fost că boilesurile erau atât de tari, ele fiind bolesuri solubile, încât nu reuşeam să le străpung cu croşeta.
Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?
zfcristian scrie:Daca e din 2011Martin scrie: Aşa trebuie să fie un boiles 220V ? Să nu-l poţi străpunge cu croşeta ?![]()
![]()