220V & BD SPECIAL

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: 220V & BD SPECIAL

Mesaj de robyvan »

carpone scrie:Salut bogdan, am fost la tine la carp shop si am luat niste bile 220v si BD special.Baietii mi-au spus ca daca nu iau si bile pt nadit nu fac nimic.Am luat si bile pt nadit.Cand am ajuns la locul nr 4 pe MOARA VLASIEI am lansat lansetele si am asteptat mult si bine pana la ora 18.00.nu am avut nicio trasatura.Bilele nu le-am luat eu de pe raft au sarit repede baietii sa mi le dea.Bilele au fost de 18mm.
Interesant mod de gandire, intr-un pescuit de nici 12 ore daca nu ai nici o prezentare, bilele sunt naspa...... :wink: ........un mic exemplu prietene, la o partida de 5 zile in Ungaria, pescuint cu 2 feluri de bile foarte consacrate, in primele 3 zile nu am avut nici macar un beep.....3 zile, nu 12 ore......ce era sa zic?????.....ca CC Moore e de cacao?.....ziua 4 si 5 i-am rupt.....
Sa nu crezi ca il cunosc pe Bogdan, nici macar nu am folosit vreodata bile de la el......era doar o remarca de-a mea.....fir intins. :wink:
slowly we rot- by Obituary

sandus.

Mesaj de sandus. »

Bogdan Dragan scrie:Si daca vreti puteti arunca un ochi aici...sa vedeti ce a reusit sa faca anul astia boilies-urile astea :wink: http://www.crapmania.ro/forum/carp-shop ... 15681.html
La Greaca echipa Grenn Lake a pescuit cu porumb flotant !Asa ma mai taie din ele da-le dracu ! :D

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

sandus. scrie:
Bogdan Dragan scrie:Si daca vreti puteti arunca un ochi aici...sa vedeti ce a reusit sa faca anul astia boilies-urile astea :wink: http://www.crapmania.ro/forum/carp-shop ... 15681.html
La Greaca echipa Grenn Lake a pescuit cu porumb flotant !Asa ma mai taie din ele da-le dracu ! :D

Si daca mai taiem tot raman... :lol: :lol: :lol:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

carpone scrie:Salut bogdan, am fost la tine la carp shop si am luat niste bile 220v si BD special.Baietii mi-au spus ca daca nu iau si bile pt nadit nu fac nimic.Am luat si bile pt nadit.Cand am ajuns la locul nr 4 pe MOARA VLASIEI am lansat lansetele si am asteptat mult si bine pana la ora 18.00.nu am avut nicio trasatura.Bilele nu le-am luat eu de pe raft au sarit repede baietii sa mi le dea.Bilele au fost de 18mm.
Nu poti da vina pe bile pt asta. Pescuitul la boilies inseamna timp, iar intr-o partida de 12 ore 3 ore le dedici intinsului si stransului de scule.

Nu ii iau apararea lui BD dar chiar nu poti sa tragi o concluzie dupa 12 ore. Sunt prea multi factori care stau la baza unei partide reusite sau nereusite.

Toate bune,
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

carpone

Mesaj de carpone »

martin ai dreptate

the mover

Mesaj de the mover »

sandus. scrie:
nu cumva,plasticele erau invelite in pasta???? :lol: :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

valibev

Mesaj de valibev »

the mover scrie:
sandus. scrie:
nu cumva,plasticele erau invelite in pasta???? :lol: :lol: :lol:
Si naditoarele nu erau cu pasta in ele?

Cu o saptamana in urma, tot pe greaca, tot cu bile de la Bogdan Dragan sa castigat... :wink:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

sandus. scrie:
------------

Am pescuit la flotante (plastice) dar imbracate in pasta ca sa am viteza ......si am folosit naditor cu pasta ...vre-o 30 kg :wink:

si cu o saptamana inainte echipele GL au facut `macel la Cupa APS -Greaca cu aceas nada ...locul 1,2,3 pe sectorul A si locul 1 si generalul pe balta :wink: ....pacat ca nu am avut echipe cat toate premiile puse in joc :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

sandus.

Mesaj de sandus. »

Prietene, este treaba ta cum mananci o paine si chiar te felicit pentru ca ai gasit sprijin financiar, dar nu uita ca nu toata lumea este proasta sa creada tot ce se scrie. Nici discursurile si promisiunile politicienilor nu mai sunt crezute, asa ca ia o pauza. :mrgreen:

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Mi se pare total deplasat sa arunci cu kkt in munca unui om(Bogdan) care face chiar treaba buna. Adica Petre Iulian vine si spune fix la ce a dat, exista fotografii care atesta ce a folosit pe momitor si in continuare este acuzat ca minte si doar face reclama??? Si ok! Bogdan Dragan l-a sponsorizat. Dar tu ti-ai alege un sponsor care produce nada de kkt????? doar ca sa ai un sprijin financiar fara ca nada aia sa faca treaba?? Am spus-o si mai sus si repet- am avut boliesuri 220v MUCEGAITE si tot am prins peste cu ele...Mi-ar fi si mie usor sa arunc cu noroi ca oricum romanu` in general este iubitor de scandal, dar de ce sa o fac daca bilele astea chiar si-au facut treaba??? Eu unul nu inteleg ce fel de pescari se considera cei care vin si plang ca e bila tare si intr-o partida de 12 ore nu au avut o trasatura??? Uitati-va la clasamentul de la Crapmania care tocmai s-a incheiat ieri, pe sectorul C cum au evoluat lucrurile. Desi sectorul era cum era, nada a inceput dupa O ZI sa isi faca efectul si sa aduca pestele pe pat, nu arunci bila si HOP pestiocu....Aaaa, daca ai noroc si ai un loc care tine peste sau e tranzitat si ai posibilitatea sa-l tii acolo e altceva...Daca produsele bogdan Dragan nu erau bune nici nu mai existau pe piata la ora actuala caci la urma urmei clientul face legea.
@Bogdan--- apuca-te frate si stoarce-ti creierii si ruleaza bila"HOP PESTIOCU`"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”