Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:Albert
Valiauto68 a devenit
Stiu dushultez, stiu. Tare amuzant , nu? Cand ma gandesc cate bazaconii si prapastii spui tu si raman netaxate deoarece lumea s-a plictisit de tine mai ca nu-mi mai vine sa rad. Nu intelegi nimic din ce ti se intampla pe forumul asta dar tu te iei de un om pentru ca gresit un cuvant? Haios.
Cat despre propunerea de a deveni moderator..sigur e o gluma.Nici un adminsitrator intreg la minte n-ar face asa ceva.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Te inseli ca deobicei , deschide topicul cu swingerele Delchim si vezi cit de nevinovat am intrebat daca intradevar au aparut aceste swingere, dupa care tot dl a fost revoltat ca swingere -hangere tot aia . Si nu am ris de absolut nimeni findca e normal sa gresesti stiu asta dar dl care este un intelectual nu a vrut sa incheie discutia cu un incult, a continuat sa ma jigneasca findca cu asta va ocupati citiva pe acest forum.Si eu sunt foarte foarte afectat intelegi ?
Si unde vad ca scrie ceva despre mine il intreb frumos au aparut swingerele Delchim pe piata ???Atit nimic mai mult .

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

@popescu59,

dar pe carpbook nu va vad deloc activ :)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Danut tata se misca greu de tot , am vrut sa postez partidele de pescuit si ma arunca cind vroiam sa postez pozele, si numai chestii din astea , si sa repetat treaba . Ce sa fac sa te sun de fiecare data cind nu merge ceva ? Nu cred ca este o solutie asta .

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

popescu59 scrie:Danut tata se misca greu de tot , am vrut sa postez partidele de pescuit si ma arunca cind vroiam sa postez pozele, si numai chestii din astea , si sa repetat treaba . Ce sa fac sa te sun de fiecare data cind nu merge ceva ? Nu cred ca este o solutie asta .
Carpbook-ul are personalitate puternica si e alergic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jorjinio33

Mesaj de jorjinio33 »

popescu cred ca a auzit el pe undeva ca se da vreun premiu pentru cine posteaza la fiecare topic si are cele mai multe postari pe crapmania ,ca intr-un an de la inregistrare are peste 1100 si cica e suparat ca s-a mai resetat odata contul ca nu mai aveau loc nr. de postari :( :( :(

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Oana Pelea: "Cand esti mort,nu stii ca esti mort. E doar greu pentru ceilalti.... La fel si cand esti prost...."

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

valiauto68

Ai facut cumva aluzie la mine ? Stiu ca si tu si Albert, 2 intelectuali de marca nu ma puteti combate decit cu jigniri , findca doar asta ati invatat prin scolile cele inalte pe care le-ati urmat.
In fine daca ai facut aluzie la mine te intreb din nou ? Au aparut cumva SWINGERELE DELCHIM pe piata ??? :lol:
Cind vei inceta sa imi mai porti de grije cu siguranta si EU voi inceta sa te mai intreb despre swingerele Delchim care nu EXISTA .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

jorjinio33

Aoleu esti ramas in urma rau de tot , cum nu stii despre premiul care il va cistiga cel cu cele mai multe postari de pe crapmania?
E mai bine asa ca poate voi cistga eu , dar am destui care sunt cu mult inaintea mea , asa ca slabe sperante.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

popescu59 scrie: ...Delchim ...
DELKIM !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”