popescu59 scrie: Stiu ca si tu si Albert, 2 intelectuali de marca nu ma puteti combate decit cu jigniri .
Dushuletz tu esti o jignire ambulanta. Esti de pus in dictionar. Asa ceva...rasu' plansu'. Ca sa fie clar: eu nu te combat. Doar iti spun ca esti bolovan. Atat.
Da-mi place de tine ca esti perseverent. Ti-o iei din toate partile de la toata lumea da' nu te dai batut. Si-ti mai si place.Cu de toate
Albert
Ti-am spus sa o dam pe privat cu dusul ca vor fi multi amatori , nu ai vrut sa crezi ,acum o sa te tai pe tine de la portie sa mai aiba si alti loc la dus.
Vezi avantaje si dezavantaje . Ti-am tot spus sa faci la un fel si sa nu imi mai porti de grije , te doare pe tine ceva sau undeva ca mi-o iau eu de la altii , cum sustii tu ?Glumele de proasta calitate si jignirile pe care mi le aduceti nu sunt altceva decit frustrari ale unora care datorita faptului ca nu au cum sa ajunga pe balti sa pescuiasca , incerca sa refuleze aici .Niste intelectuali asa cum va dati aici nu ar apela la tot felul de jigniri pentru a gasi o replica , sunt destule variante in care sa evitati politicos toate aspectele, dar atit va duce capul atit scrieti.
Stateam si ma gindeam chiar nu puteti dormi de grijea mea ? Chiar sa nu aveti alte probleme in viata voastra de zi cu zi decit sa imi purtati mie de grije ?Sunt atit de multe proverbe cu cei care poarta de grije altora , si ma mir ca voi intelectuali sa nu le stiti .Si eu care credeam ca sunt singurul pescar care nu am nici o ocupatie , dar vad ca sunt destui de multi si cei fara griji si mai ales fara ocupatie.
Ok ms frumos de aprecieri , si te rog din tot sufletul meu IGNORA-MA.
Daca esti intradevar un tip cu capul pe umeri cum te dai , asculti de rugamintea mea , daca iti place savarina cum cred eu adica mai mult frisca, continui sa te bagi cu mine in seama.
Pai ma dushulet io te ignor da' tu dai cu savarine, delchimuri si alte basini. Io-ti fac un bine si-ti zic: esti bolovan. Ti-as spune pe selau ce esti de fapt da' iar vine vreun mod si-mi zice ca esti neprihanit. Asa ca iti repet. Esti bolovan. Opreste-te daca nu poti duce. Daca tu crezi ca poti ia (si) de aici. Cu de toate.
Il acuzi pe valiauto68 ca nu stie diferenta dintre swinger si hanger cand tu nici macar nu stii cum se scrie numele firmei producatoare. Probabil ca ai stat prea mult pe balta, nu pe internet.
Mai fratiolor indiferent cine este acest domn nu ma intereseaza , nu vreau sa stiu nici cine este nici ce a facut , sa fie sanatos .
Daca este o asa persoana marcanta de ce nu are statuie ? Eu unul nu il cunosc si nici nu vreau sa il cunosc , am vazut citeva discutii pe la CN parca, in rest nu stiu nimic si va repet nici nu ma intereseaza personajul, puteti sa rideti cu gura pina la urechi e treaba voastra ce este atit de amuzant ca nu cunosti o persoana.
Aoleu sau poate s-a simtit jignit ca nu il cunosc , asta da se poate .
mai popescule, la cat de penibil esti, cred ca in curand o sa ajungi bufonul Romaniei
Apropo, am auzit o vorba de spre tine dupa un concurs pe MV2, cand altii prindeau sute de kg de peste si tu doar un peste: cica i-ai fi spus lu' Petcu ca tu esti bun la plantat
Eu sincer nu stiu cum vine asta, sa pescuiesti alaturi de Tata Nitu de cel putin 10 ani (in concursuri) si sa nu te intanesti nici macar asa din intamplare cu Victor Oana!! Adevarul este ca este mic si nu la vazut