Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

Mesaj de barbumarius »

[quote="popescu59"]
Daca este o asa persoana marcanta de ce nu are statuie ?

:lol: :lol: :lol:
Are dreptate omul. :lol: :lol:

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

"Cand esti mort,nu stii ca esti mort. E greu pentru ceilalti.... La fel si cand esti prost.... :wink: "

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

MOTTO-ul lui POPESCU
Fişiere ataşate
392842_10151501593440772_629353277_n.jpg
392842_10151501593440772_629353277_n.jpg (49.02 KiB) Vizualizat de 701 ori

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Uite ca la asta nu m-am gandit! O sa vedeti voi ca asta se duce la OSIM si isi inregistreaza marca "neuronul lui escu59 la formol"

Si traduceti-i si lui motto-ul!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Domnilor intelectuali si atotcunoscatori care nu stiti sa combateti decit prin jigniri , de ce va agitati ? Nu ati putut dormi de grijea mea ? Chiar nu inteleg ?
Va luat grijea mea si va ginditi oare ca am sa vin la usile voastre sa cer cumva o farfurie cu mincare , s-ar putea sa se intimple si asta darrrrrrrrrr deocamdata nu este cazul asa ca nu vad chiar nu vad pentru ce imi tot purtati de grije . Mai ales ca nu v-am cerut nici cel mai mic ajutor, dar dumneavostra niste intelectuali e normal sa purtati de grije natiunii, multumesc mult de grija pe care mi-o acordati zilnic dar aratatimi ca ma puteti combate FARA SA JIGNITI si e totul ok . Dar nu vad decit postari in care majoritatea nu fac altceva decit sa jigneasca , oare asa se combate o persoana ?Oare asa iti poti atimge un scop ?
Din asta nu deduc decit ca invidia va macina si va omoara incontinu, daca voi in loc sa va purtati de grije voua si famililor voastre purtati de grije altora ce pot sa cred despre voi .Se poate sa fiti voi salvatorii omenirii?
Lasati si prostimea sa traiasca pe acest pamint ca este loc pentru toti , nu ii impingeti pe cei care ii considerati prosti sa se destepte fiindca atunci va fi foarte rau , vor incerca sa ia locul vostru si veti suferii mult mai mult .
Multumesc din tot sufeltul purtatorilor mei de grije , dar ii anunt din nou ca nu este cazul , ii rog sa doarma linistiti si intredevar cei DESTEPTI cum se cred ma IGNORA si sa rezolvat totul .Multumesc celor care au inteles mesajul meu , iar cei care mai continua dovedesc CA SUNT CU MULT MAI PROSTI DECIT MINE .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nae, prea multa vrajeala e paguba omologata, cere-i tata "la manusi" sa pomeneasca ca'n 7 pacate !! :wink: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

valiauto68 scrie:Uite ca la asta nu m-am gandit! O sa vedeti voi ca asta se duce la OSIM si isi inregistreaza marca "neuronul lui escu59 la formol"

Si traduceti-i si lui motto-ul!

Sa ii traduca cineva ... ca ramane cu impresia ca l-am jignit cu ceva cand am pus poza.

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

Mai nene esti de tot rasul.....Orice are o limita!!!Ca sa nu te mai ia lumea peste picior incerca sa scrii "on topic" .Si apropo "Alooo" asta al matale imi provoaca o gramada de nervi, mergi mai tata si urla in alta parte!!
Cu pescuitul ne-am convins ca esti pardaf, ai ajuns sa dai lectii despre pescuit unora care au vechime in pescuit mai multa decat ai matale pe cartea de munca. :oops:
Daca te roade plictiseala mergi la chioscul de ziare si cumpara integrame!!
Atat am avut de spus!
Iti doresc o zi usoara!!
C&R

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cred ca de fapt numele popescu are o influenta sociopata asupra posesorului , mai este un caz similar la Alba si este o asemanare zdrobitoare de simptomatologie intre cei doi !!
de fapt cand nu ai cu te afirma creezi valuri sa atragi atentia si sa devi " personaj"

daca va uitati in jur veti vedea in toate domeniile cate un "popescu" care prin intrigi si conflicte stil " can-can" sunt in centrul atentiei si va pot da exemple nenumarate : Ioana Tufaru , Nikita , Fernando de la Caransebes si alte caricaturi ...

deunazi un imbecil care se voia actor , la o emisiune OTV-izata intreba nonsalant cine a fost Toma Caragiu ca el nu a auzit ...

eu zic ca se acorda prea multa atentie acestui frustrat incult si agramat care crede ca a devenit buricul pamantului de cand a descoperit ca are WC in rulota ...

popescule , nu mai i-mi murdari PM-ul cu abjectii libidinoase
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Pentru toti cei care nu mai suporta postarile agramate ale lui popescu, puneti-l ca user neagrat in meniul "panoul utilizatorului". Credeti-ma pentru mine, cel putin, scrie de pomana, este perfect, nu vad postari facute de el decat daca ii da cineva quote la postari. Utilizati toti functia asta si dupa o sa vorbeasca singur. Cei care incearca sa il schimbe sau sa ii explice ceva, nu au cum sa reuseasca pentru ca omul are spre 60 de ani, deci nu se mai schimba el acum. Cea mai buna variant este asa cum a zis si el sa il ignoram.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”