Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
Florin.Murgeanu
Puncte: 0

Re: Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

Mesaj de Florin.Murgeanu »

Nae Nae, fierbe forum-ul , se cearta lumea din cauza ta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hai ca mai este putin si se incalzeste , o sa stai mai mult pe balti si nu o sa mai postezi asa des.
Campion national 2014
WLC Carp Club

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

-Multumesc din tot sufeltul purtatorilor mei de grije , dar ii anunt din nou ca nu este cazul , ii rog sa doarma linistiti si intredevar cei DESTEPTI cum se cred ma IGNORA si sa rezolvat totul .Multumesc celor care au inteles mesajul meu , iar cei care mai continua dovedesc CA SUNT CU MULT MAI PROSTI DECIT MINE .-

Cine nu a inteles la cine se face referire sa citeasca din nou ce am scris aici , dupa care se poate incadra unde doreste, dar e pacat ca niste intelectuali de marca ca multi dintre dv. sa fie incadrati la ce scrie mai sus .Valabil pentru Cristi Y

PS- Stau si ma intreb daca eu as fi scris ca , concursul de pe MV2 trebuie anulat citi mi-ar fi spart capul? Si findca au cerut altii mult mai destepti si mult mai culti decit mine nu am vazut prea mare reactie cu toate ca prostie si aberatie mai mare decit a cere ca un concurs sa se anuleze :lol: :lol: :lol:
Cum sa ceri asemenea lucru ? Cind te inscrii citesti perioada concursului, citesti regulament , citesti premii etc dupa care daca iti convine te inscrii .
Oare cine se inscrie nu stie ce inseamna sfirsitul luni Martie , oare sa nu mai stie lumea ca Martie este luna de iarana ?Si nu inteleg ce rol au cei care stau in fata calculatorului sa ceara sa SE ANULEZE UN CONCURS . :lol: :lol: :lol: Asta subiect de ris si batjocorit Ca sa ceri anularea unui concurs ca nu s-a prins in primele 2 zile e cea mai mare PROSTIE SI ABERATIE chiar de ris si bataie de joc , mai ales cind cei care cer asa ceva nu sunt decit niste chibiti si purtatori de grIje a unor oameni care participa efectiv la o competitie.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Florine se vede ca nu ma cunosti , la toate partidele mele de pescuit nu lipsesc de pe forum, Laptopul face parte din dotare cit si 3 stckuri de internet .
Cind pestele face pe desteptu ma ocup de forum , asta findca nu vreau sa imi dezamagesc fanii .

Florin.Murgeanu

Mesaj de Florin.Murgeanu »

popescu59 scrie:Florine se vede ca nu ma cunosti , la toate partidele mele de pescuit nu lipsesc de pe forum, Laptopul face parte din dotare cit si 3 stckuri de internet .
Cind pestele face pe desteptu ma ocup de forum , asta findca nu vreau sa imi dezamagesc fanii .
Ma gandeam si la asta Nae, dar poate ai partide in care nu te lasa pestele nici sa deschizi laptop-ul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Campion national 2014
WLC Carp Club

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

popescu59 scrie:Florine se vede ca nu ma cunosti , la toate partidele mele de pescuit nu lipsesc de pe forum, Laptopul face parte din dotare cit si 3 stckuri de internet .
Are dreptate si Florin. Mai stim noi unu` :mrgreen: .
Da` nici tu nu te lasi!!!!! :x
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu sunt interesat de cantitate, pentru mine calitatea e primordiala, asa ca pot sa astept si 24 de ore pina pica ceva , deci indiferent de ce si cum nu imi voi dezamagi fanii. Transmisile live de pe baltile de pescuit au prioritate, de anul acesta pe linga poze vor fi si filmari . Asa consider ca trebuiesc respectati fanii mei .Sa vezi atunci birfe si comentarii, abia astept .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

cornel.s scrie:da` io unu` m-am saturat frate sa vad cum il agita lumea pa Nae,
Bun, bun da si tu inainte cu neprihanitu' dushuletz :lol:
De agitat ce era mititelu s-a apucat sa vorbeasca espre Nitu si Oana. Sau sa emita pareri despre balti si concursuri.

In rest...Cu de toate de la toti ..pentru dushuletz.Ca-i place :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Albert-
(Multumesc din tot sufeltul purtatorilor mei de grije , dar ii anunt din nou ca nu este cazul , ii rog sa doarma linistiti si intredevar cei DESTEPTI cum se cred ma IGNORA si sa rezolvat totul .Multumesc celor care au inteles mesajul meu , iar cei care mai continua dovedesc CA SUNT CU MULT MAI PROSTI DECIT MINE .-)

Ia vezi tu din care categorie faci parte ? Ai vrut sa arati la toata lumea la ce te incadrezi si tu ,imi place cind singuri va faceti mult mai p..... decit mine , dar daca atit va duce intelectu atit faceti . Cite unul cite unul aratati cit de intelectuali sunteti.Daca nici mesajul de mai sus nu este destul de convingator atunci ce mai pot face pentru voi ? De fapt ati aratat singuri cei care ati continuat cu polemica dupa acest mesaj cit de redusi sunteti.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

!
slowly we rot- by Obituary

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:Albert-
Multumesc ..
Bai dushuletz vaz ca nu intelegi. Toata lumea incearca sa te inteleaga, sa te aduca pe calea cea dreapta, sa-ti explice, sa-ti deseneze....si alte prostii de astea...pe cand mie mi-e clar: esti bolovan. Si ma amuza sa-ti tramsmit de fiecare data chestia asta.
Ce sa fac? Ai devenit bolovanu' meu preferat :lol: Bine, am vazut ca s-a activat si celalat da' ala e plictisitor deja. Un pic mai ai si ajungi si tu la fel. :lol:

In rest ramane cum am stabilit. Cu de toate. De la toata lumea :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”