Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Ma gandeam si la asta Nae, dar poate ai partide in care nu te lasa pestele nici sa deschizi laptop-ulpopescu59 scrie:Florine se vede ca nu ma cunosti , la toate partidele mele de pescuit nu lipsesc de pe forum, Laptopul face parte din dotare cit si 3 stckuri de internet .
Cind pestele face pe desteptu ma ocup de forum , asta findca nu vreau sa imi dezamagesc fanii .
Are dreptate si Florin. Mai stim noi unu`popescu59 scrie:Florine se vede ca nu ma cunosti , la toate partidele mele de pescuit nu lipsesc de pe forum, Laptopul face parte din dotare cit si 3 stckuri de internet .
Cind pestele face pe desteptu ma ocup de forum , asta findca nu vreau sa imi dezamagesc fanii .
Bun, bun da si tu inainte cu neprihanitu' dushuletzcornel.s scrie:da` io unu` m-am saturat frate sa vad cum il agita lumea pa Nae,
Bai dushuletz vaz ca nu intelegi. Toata lumea incearca sa te inteleaga, sa te aduca pe calea cea dreapta, sa-ti explice, sa-ti deseneze....si alte prostii de astea...pe cand mie mi-e clar: esti bolovan. Si ma amuza sa-ti tramsmit de fiecare data chestia asta.popescu59 scrie:Albert-
Multumesc ..