Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

Mesaj de miyagi »

Bai da` sunteti chiar bulangii! Ati napadit omu`. I-auzi! Zice ala ca e "pardaf" la pescuit. Bah, da` tu cine ejti pr`etene in pescuit "ca cam" suntem v`-o doi macar care n-am auzit de tine. Ia mai virati vere si la voi in ograda ca inafar` de vorbe sunteti "pardaf" mai bine de 85 % care nu sunteti decat butaforie pe site-ul asta. Mai degraba voi ar trebui sa fiti ignorati decat Nae. El macar are "putere" sa "miste" forumul asta.
Niste tarani Naie :wink: !
Urban culture.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii! Ati napadit omu`. I-auzi! Zice ala ca e "pardaf" la pescuit. Bah, da` tu cine ejti pr`etene in pescuit "ca cam" suntem v`-o doi macar care n-am auzit de tine. Ia mai virati vere si la voi in ograda ca inafar` de vorbe sunteti "pardaf" mai bine de 85 % care nu sunteti decat butaforie pe site-ul asta. Mai degraba voi ar trebui sa fiti ignorati decat Nae. El macar are "putere" sa "miste" forumul asta.
Hai ca ne-ai facut bulangii pe 30-40 de oameni de am postat in topicul asta. Bv tot asa. Da ma ce rai suntem ca vine popescu si ne zice ca a aruncat 2000 m si nu il credem. Ce vrea el? cand vine si posteaza chestii imbecile toti sa ii zicem "wow zeule ce tare esti" sau ce? Bagati-l la ignore si gata s-a rezolvat. E asa de frumos si linistit forumul cand nu vad postari d-ale lui.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Pe cine nu lasi sa moara.... Lasati-l in pace, e in silencio stampa (n.a. greva tacerii)

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii! Ati napadit omu`. I-auzi! Zice ala ca e "pardaf" la pescuit. Bah, da` tu cine ejti pr`etene in pescuit "ca cam" suntem v`-o doi macar care n-am auzit de tine. Ia mai virati vere si la voi in ograda ca inafar` de vorbe sunteti "pardaf" mai bine de 85 % care nu sunteti decat butaforie pe site-ul asta. Mai degraba voi ar trebui sa fiti ignorati decat Nae. El macar are "putere" sa "miste" forumul asta.
Cornele, cu "bah" te adresezi cui vrei tu, eu nu iti permit asa ceva ca nu ne-am tras de bracinari.
Prefer sa am cateva posturi la obiect,argumentat decat 1000 cu aberatii!
Ca pescar nu ma cunosti,deci ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face judecati de valoare.
Numai bine!
C&R

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

razvan_bv scrie:
Cornele, cu "bah" te adresezi cui vrei tu, eu nu iti permit asa ceva ca nu ne-am tras de bracinari.
Ca pescar nu ma cunosti,deci ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face judecati de valoare.
Numai bine!
Eu n-am pretentii ca emit judecati de valoare Razvane, da` mai lasati Nene omu`-n pace. Ai un mouse! Foloseste-l, da` in momentul in care injosesti omul asa ce-ai vrea? Sa fi tratat ca un lord? Bah, Mah, ... aveti pretentii de la voi inainte sa aveti de la altul. Tie ti-a permis Nae, asa cum il consideri tu sa-l terfelesti pe-aici? Nu. Eu daca te citesc pe tine trebuie sa te si suport? Am s-o fac ca n-am incotro, dar macar schimb topicul cand postezi. Asa ca !!!!!!!!!!!!!!!!!?
Nae tu ce-ai frate de nu intelegi ca astora le place sa te agite? ca in fond de-asta te si provoaca.
Urban culture.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

cornel.s scrie: Nae tu ce-ai frate de nu intelegi ca astora le place sa te agite? ca in fond de-asta te si provoaca.

BIG LIKE! :wink:

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

cornel.s scrie:
razvan_bv scrie:
Numai bine!
Eu n-am pretentii ca emit judecati de valoare Razvane, da` mai lasati Nene omu`-n pace. Ai un mouse! Foloseste-l, da` in momentul in care injosesti omul asa ce-ai vrea? Sa fi tratat ca un lord? Bah, Mah, ... aveti pretentii de la voi inainte sa aveti de la altul. Tie ti-a permis Nae, asa cum il consideri tu sa-l terfelesti pe-aici? Nu. Eu daca te citesc pe tine trebuie sa te si suport? Am s-o fac ca n-am incotro, dar macar schimb topicul cand postezi. Asa ca !!!!!!!!!!!!!!!!!?
Nae tu ce-ai frate de nu intelegi ca astora le place sa te agite? ca in fond de-asta te si provoaca.
Atunci cand cineva o ia pe aratura trebuie corectat.Ceea ce am si facut cu personajul popescu59.
Omul mi-a trimis un PM in care si-a recunoscut greseala ,fapt pentru care l-am felicitat pt ca a dat dovada de curaj si NORMALITATE, un lucru tot mai rar intalnit.
Dialogul meu cu tine se opreste aici din motive evidente.
Numai bine!
C&R

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii!

la cine se face referire ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:
cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii!

la cine se face referire ??
La nimeni in concret Tatae, da` io unu` m-am saturat frate sa vad cum il agita lumea pa Nae, iar Nae simtindu-se bagat in seama, sau probabil nevorbit, raspunde si incarca topicurile aiurea. Uita-te la Razvan mai devreme. Se simte responsabil cu corectatu`. Daca iei topicurile la rand pe unde posteaza imposibil sa nu gasesti o provocare. Nu-i mai simplu sa nu i se raspunda sau sa fie lasat sa dialogheze cu cine gaseste si el. Am inteles ca e un om cu care te poti distra, atat pe balta cat si pe forum daca reusesti sa-l faci sa inteleaga una - alta.
In rest, sa auzim de bine.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

razvan_bv scrie: Eu n-am pretentii ca emit judecati de valoare Razvane, da` mai lasati Nene omu`-n pace. Ai un mouse! Foloseste-l, da` in momentul in care injosesti omul asa ce-ai vrea? Sa fi tratat ca un lord? Bah, Mah, ... aveti pretentii de la voi inainte sa aveti de la altul. Tie ti-a permis Nae, asa cum il consideri tu sa-l terfelesti pe-aici? Nu. Eu daca te citesc pe tine trebuie sa te si suport? Am s-o fac ca n-am incotro, dar macar schimb topicul cand postezi. Asa ca !!!!!!!!!!!!!!!!!?
Atunci cand cineva o ia pe aratura trebuie corectat.Ceea ce am si facut cu personajul popescu59.
Omul mi-a trimis un PM in care si-a recunoscut greseala ,fapt pentru care l-am felicitat pt ca a dat dovada de curaj si NORMALITATE, un lucru tot mai rar intalnit.
Dialogul meu cu tine se opreste aici din motive evidente.
Numai bine![/quote]

Numai corectati frate ca nu sunteti nici profesori si nici moderatori. Are cine sa faca treaba asta pe forum. Daca vezi ca nu te asculta dupa prima remarca pe care i-o adresezi crezi ca o sa-l "cumintesti" punandu-te cu gura pe el?
Hai ca asta-i un topic de bascalie, dar asa faceti pe toate pe unde intra. Si nu numai cu el. Vi se pune pata asa pe cate unul care-i mai "vizibil" de parca v-ar strica lectura de seara. Cititi frate carti daca nu suportati forumurile.
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”