Niste tarani Naie

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Hai ca ne-ai facut bulangii pe 30-40 de oameni de am postat in topicul asta. Bv tot asa. Da ma ce rai suntem ca vine popescu si ne zice ca a aruncat 2000 m si nu il credem. Ce vrea el? cand vine si posteaza chestii imbecile toti sa ii zicem "wow zeule ce tare esti" sau ce? Bagati-l la ignore si gata s-a rezolvat. E asa de frumos si linistit forumul cand nu vad postari d-ale lui.cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii! Ati napadit omu`. I-auzi! Zice ala ca e "pardaf" la pescuit. Bah, da` tu cine ejti pr`etene in pescuit "ca cam" suntem v`-o doi macar care n-am auzit de tine. Ia mai virati vere si la voi in ograda ca inafar` de vorbe sunteti "pardaf" mai bine de 85 % care nu sunteti decat butaforie pe site-ul asta. Mai degraba voi ar trebui sa fiti ignorati decat Nae. El macar are "putere" sa "miste" forumul asta.
Niste tarani Naie!
Cornele, cu "bah" te adresezi cui vrei tu, eu nu iti permit asa ceva ca nu ne-am tras de bracinari.cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii! Ati napadit omu`. I-auzi! Zice ala ca e "pardaf" la pescuit. Bah, da` tu cine ejti pr`etene in pescuit "ca cam" suntem v`-o doi macar care n-am auzit de tine. Ia mai virati vere si la voi in ograda ca inafar` de vorbe sunteti "pardaf" mai bine de 85 % care nu sunteti decat butaforie pe site-ul asta. Mai degraba voi ar trebui sa fiti ignorati decat Nae. El macar are "putere" sa "miste" forumul asta.
Niste tarani Naie!
Eu n-am pretentii ca emit judecati de valoare Razvane, da` mai lasati Nene omu`-n pace. Ai un mouse! Foloseste-l, da` in momentul in care injosesti omul asa ce-ai vrea? Sa fi tratat ca un lord? Bah, Mah, ... aveti pretentii de la voi inainte sa aveti de la altul. Tie ti-a permis Nae, asa cum il consideri tu sa-l terfelesti pe-aici? Nu. Eu daca te citesc pe tine trebuie sa te si suport? Am s-o fac ca n-am incotro, dar macar schimb topicul cand postezi. Asa ca !!!!!!!!!!!!!!!!!?razvan_bv scrie:Cornele, cu "bah" te adresezi cui vrei tu, eu nu iti permit asa ceva ca nu ne-am tras de bracinari.cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii! Ati napadit omu`. I-auzi! Zice ala ca e "pardaf" la pescuit. Bah, da` tu cine ejti pr`etene in pescuit "ca cam" suntem v`-o doi macar care n-am auzit de tine. Ia mai virati vere si la voi in ograda ca inafar` de vorbe sunteti "pardaf" mai bine de 85 % care nu sunteti decat butaforie pe site-ul asta. Mai degraba voi ar trebui sa fiti ignorati decat Nae. El macar are "putere" sa "miste" forumul asta.
Niste tarani Naie!
Prefer sa am cateva posturi la obiect,argumentat decat 1000 cu aberatii!
Ca pescar nu ma cunosti,deci ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face judecati de valoare.
Numai bine!
cornel.s scrie: Nae tu ce-ai frate de nu intelegi ca astora le place sa te agite? ca in fond de-asta te si provoaca.
Atunci cand cineva o ia pe aratura trebuie corectat.Ceea ce am si facut cu personajul popescu59.cornel.s scrie:Eu n-am pretentii ca emit judecati de valoare Razvane, da` mai lasati Nene omu`-n pace. Ai un mouse! Foloseste-l, da` in momentul in care injosesti omul asa ce-ai vrea? Sa fi tratat ca un lord? Bah, Mah, ... aveti pretentii de la voi inainte sa aveti de la altul. Tie ti-a permis Nae, asa cum il consideri tu sa-l terfelesti pe-aici? Nu. Eu daca te citesc pe tine trebuie sa te si suport? Am s-o fac ca n-am incotro, dar macar schimb topicul cand postezi. Asa ca !!!!!!!!!!!!!!!!!?razvan_bv scrie:Cornele, cu "bah" te adresezi cui vrei tu, eu nu iti permit asa ceva ca nu ne-am tras de bracinari.cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii! Ati napadit omu`. I-auzi! Zice ala ca e "pardaf" la pescuit. Bah, da` tu cine ejti pr`etene in pescuit "ca cam" suntem v`-o doi macar care n-am auzit de tine. Ia mai virati vere si la voi in ograda ca inafar` de vorbe sunteti "pardaf" mai bine de 85 % care nu sunteti decat butaforie pe site-ul asta. Mai degraba voi ar trebui sa fiti ignorati decat Nae. El macar are "putere" sa "miste" forumul asta.
Niste tarani Naie!
Prefer sa am cateva posturi la obiect,argumentat decat 1000 cu aberatii!
Ca pescar nu ma cunosti,deci ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face judecati de valoare.
Numai bine!
Nae tu ce-ai frate de nu intelegi ca astora le place sa te agite? ca in fond de-asta te si provoaca.
cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii!
La nimeni in concret Tatae, da` io unu` m-am saturat frate sa vad cum il agita lumea pa Nae, iar Nae simtindu-se bagat in seama, sau probabil nevorbit, raspunde si incarca topicurile aiurea. Uita-te la Razvan mai devreme. Se simte responsabil cu corectatu`. Daca iei topicurile la rand pe unde posteaza imposibil sa nu gasesti o provocare. Nu-i mai simplu sa nu i se raspunda sau sa fie lasat sa dialogheze cu cine gaseste si el. Am inteles ca e un om cu care te poti distra, atat pe balta cat si pe forum daca reusesti sa-l faci sa inteleaga una - alta.Cristi Y scrie:cornel.s scrie:Bai da` sunteti chiar bulangii!
la cine se face referire ??
Atunci cand cineva o ia pe aratura trebuie corectat.Ceea ce am si facut cu personajul popescu59.razvan_bv scrie: Eu n-am pretentii ca emit judecati de valoare Razvane, da` mai lasati Nene omu`-n pace. Ai un mouse! Foloseste-l, da` in momentul in care injosesti omul asa ce-ai vrea? Sa fi tratat ca un lord? Bah, Mah, ... aveti pretentii de la voi inainte sa aveti de la altul. Tie ti-a permis Nae, asa cum il consideri tu sa-l terfelesti pe-aici? Nu. Eu daca te citesc pe tine trebuie sa te si suport? Am s-o fac ca n-am incotro, dar macar schimb topicul cand postezi. Asa ca !!!!!!!!!!!!!!!!!?
Nae tu ce-ai frate de nu intelegi ca astora le place sa te agite? ca in fond de-asta te si provoaca.