Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
dnt
Puncte: 0

Re: Popescu59 "MODERATOR CARPMANIA"

Mesaj de dnt »

popescu59 scrie:Dnt -
eu credeam ca special scrie asa i-a explicat(parca) gor965: duocarb=pivoting hanger support adica un fel de swinger, da el o tine cu ,,delchimii" lui....

Aloooooooooooooooo pescarilor adica un fel de swinger = hanger , foarte tare asta ,
Am scris si acolo daca puneam eu intrebarea Ce fel de greutati folositi la Swingerele Delkim imi sareati in cap tot situ , acum o dam in diverse adica un fel de swingere ar putea fi hangere tare de tot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De cind e infintat pescuitul Swingerul e Swinger si hangerul e hanger . Si eu tocmai asta astept sa scoata Delkim Swingere sa imi iau si eu .Cind am vazut postarea colegului am crezut ca au aparut aceste Swingere Delkim.
Una peste alta bine ca am aflat esentialul - un fel de swingere = hangere.
nu delchimule, esentialul este altul: hanger=un fel de swinger.... a incercat sa-ti explice un coleg la ce facea referire initiatorul topicului. si nu- i nevoie sa ,,tipi" sau sa repeti pictogramele alea ca lumea te intelege deja, adica noi astia de pe situ arheologic crapmania.ro

p.s.
de cand s-a infintat dusul unu singur e care face dusulet pe balta
cpk carp team

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca te-ai luat de dusul meu cu siguranta iti ei meci cu Albert , am multe cereri care vor sa faca dus in rulota dar lista e mult prea mare si nu stiu cind iti va veni si tie rindul .
Si inca ceva te rog mult daca vrei sa iti ei si tu Swingerele Delkim inscriete pe lista, cind isi va lua colegul nostru ne va anunta . :lol: :lol: :lol:

Si asta cu un fel este foarte foarte tare, adica crapul este un fel de platica mai mare :lol: :lol: :lol:

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Nae te pomenesti ca iti "atarna" ca un hanger si vrei vreo speteaza sa ti-o transformi in swinger? Si pe deasupra daca o dipuiesti cu pastila albastra o faci Delchim?
Nae nae....nu te mai flata singur, ca nu ai asa de multi admiratori!

Pai cum naiba sa prinda baietii pe moara, daca nu te-au sunat sa te intrebe ce bile ai testat si cum ai lansat tu la 180 m. Rusine sa le fie! Mamaligari....

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vali
Tocmai asta e problema ca nu am lansat la 180 de m , pestele erea mai aproape pe la 50 -60 m, acum toti il cauta in malul celalalt dar o sa il caute acolo pina duminica .Cum necum eu am prins 11 buc in 7 ore si pe un timp de crapai de vijelie ce erea .Cei care m-au sunat cu siguranta vor prinde fara probleme asta numai daca au facut macar o parte din cea ce le-am spus eu .Oricum cei care nu au fir mai subtire de 0,20 nu cred ca vor avea sanse sa ii vada culoarea .
In continuare cred ca din cei care au pescuit in acesta perioada pe MV2 vor urca pe podium.
Chiar daca nu au Swingerele Delkim .Asta fiindca nu au aparut pina acum.

dnt

Mesaj de dnt »

popescu59 scrie:Daca te-ai luat de dusul meu cu siguranta iti ei meci cu Albert , am multe cereri care vor sa faca dus in rulota dar lista e mult prea mare si nu stiu cind iti va veni si tie rindul .
Si inca ceva te rog mult daca vrei sa iti ei si tu Swingerele Delkim inscriete pe lista, cind isi va lua colegul nostru ne va anunta . :lol: :lol: :lol:

Si asta cu un fel este foarte foarte tare, adica crapul este un fel de platica mai mare :lol: :lol: :lol:

merci de indrumari si intentii, vad ca deja colegul te anunta de diverse,sunt sigur ca o sa te tina la curent

iar crapul este un fel platica si mai e un peste cyprinidae dar noi astia cu maxim 4/49 nu-l prindem
cpk carp team

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Gama de boilesuri "69" :))). Aveti grija ce vorbiti !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nae ca sa nu ma fi bagat si eu aiurea-n seama, m-am gandit sa-ti vand un pont. La cat trafic faci pe Crapmania mai bine ceri share-ul tau :wink: .
De moderator nu esti bun ca dispare efervescenta :D .
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cornele te dai cu inamicu ? Bv frumos :lol: :lol: :lol:
Hai ca nu va mai tin in coarda ma bag la meci , 2 ore pauza, poate mai fac si eu un banut pe criza asta .

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Erea o gluma, ne suparam din atat. ;) Noi sa fim sanatosi, vizionare placuta!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

popescu59 scrie:Cornele te dai cu inamicu ? Bv frumos :lol: :lol: :lol:
Hai ca nu va mai tin in coarda ma bag la meci , 2 ore pauza, poate mai fac si eu un banut pe criza asta .
:lol: . Ce-ai mah? Glumesc si eu sa fie mai digerabil 8) . Hai sa ai bafta! Daca mai nimeresti vreun pronostic bun te baneaza astia :D .
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”