Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Nae are briceag automat, tu ce cauciucuri ai (cu tensiunea sper ca stai bine)bv 79 low , sa vi sa-mi zici ca esti popescu cand ma vezi
Ca sa fiu in asentimentul tau, imi prezint demisia din functia de moderator !popescu59 scrie:Mai George daca esti moderator modereaza frate .
Ia uitati ce mesaj mi-a lasat muistu asta mie -
(ba sclavule nu mai vorbi urat ca ma pis pe tine, daca ai scule mai tari decat mine sa fi sanatos, nu asta era ideea, nu sunt curios si nu-ti cer sa pui poze, mai bine pune o poza cu nevastata.....daca vrei poze cu sculele cu care ma laud scrie foarte clar pe forum lasa adresa de mess......boule si punele tu sau masturbeazate)
George iti place ? De la pescuit am ajuns la jigniri despre famile neveste etc. Iti place ? Acest topic trebuia inchis de citeva zile chiar nu vad ce s-a asteptat.
Asta se intimpla cind cititi si va pufneste risul, in loc sa le cereti sa se identifice . Cu siguranta ca in spatele acestui yd este un ratat de 2 lei , dar asta va place voua yd ascuns si jigniri la maxim .
Si cind te gindesti ca cineva care este mai mare peste acest site se batea de curind cu pumnul in piept ca trebuie respectat regulamentul acestui site .
Pai cum vrei sa planga lumea la Stan & Bran.Asta se intimpla cind cititi si va pufneste risul
Cred ca trebuie sa fiti mai FERMI.In asfel de cazuri .Pe acest sait sunt persoane de diferite varste .Poate pentru cei tineri ,nu e corect sa isi formeze idei urate, despre acest sait.Ma refer aici in special ca voi ar trebuii sa il protezati si sa il promovati .nu sa vad de fiecare data toti "ciudati"cum isi arata "trufia" in acest fenomen.gor965 scrie: Ca sa fiu in asentimentul tau, imi prezint demisia din functia de moderator !
Topicul se va inchide si va pleca la arhiva !
Un Admin va lua decizia pe mai departe !
scuzama .cui spui ba.77lumberjack scrie:ba tu ai lucrat la brintex? (florin)
Mai tradu-mi o data ca n-am inteles ... radem, glumim si se apuca un dobitoc sa injure pe privat ... dupa care, considerandu-ma vinovat, ce ar trebui sa fac daca n-am alta posibilitate ? Nu sunt admin ca sa pot vedea IP-uri, sa pot bloca acces-ul, etc. !florinbrasov scrie:
iar gor965, cu demisia e tipic romaneste .in loc sa rezolve problema care ti-ai asumat-o ca moderator ."isi baga picioarele ".........