La mine e simplu te invit acasa si vei vedea cu ochii tai ce inseamna dotare in materie de pescuit , asa ca las-o mai moale cu mine ca ma gidil.
Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
77lumberjack scrie:fratilor sa va povetesc ce-am facut in noaptea trecuta....am luat tot ce era after market din trusa si le-am pus intr-o cutie mai veche(leadcore, clipsuri, plumbi ,carlige , crosete , fire camasuite......si alte stopere), nu au ce cauta in cutia mea greys PUNCT. mi-am comandat de la gardner si corda ca sa inlocuiesc toate acestea, nu puteam dormi.....va dau si detalii, clipsuri safety , fire camasuite si leadcore din fiecare pe 2 culori.....maro si verde![]()
. in acest fel se pot camufla monturile pe substrat. pfffffffff era sa uit de plumbii fox. ma mai faceti cocalar? daca eu asortez pana si monturile ganditiva la cum ma imbrac
Poate veni si neepilat ??La mine e simplu te invit acasa
Aci ii problema! Tre' facute musai cu aifion 5$. Cocalareste.77lumberjack scrie:ca le fac cu iphone 4 s
iti trimit eu 10 lei pe card daca e, sa nu te mai chinui degeaba77lumberjack scrie:![]()
nu prea cred.....dar daca asta e parerea ta, care e mai inteligent dintre voi lasati un mail si va trimit pozele, le modificati marimea si le postati ca eu ma chiui degeaba