shimano tribal long cast

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: shimano tribal long cast

Mesaj de popescu59 »

Alooooooooooo domnisorule sau ce oi fi , pozele sa fie in casa facute nu luate de pe net . Si inca un amanunt cred ca nu stii cu cine vorbesti :lol: :lol:
La mine e simplu te invit acasa si vei vedea cu ochii tai ce inseamna dotare in materie de pescuit , asa ca las-o mai moale cu mine ca ma gidil.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

77lumberjack scrie:fratilor sa va povetesc ce-am facut in noaptea trecuta....am luat tot ce era after market din trusa si le-am pus intr-o cutie mai veche(leadcore, clipsuri, plumbi ,carlige , crosete , fire camasuite......si alte stopere), nu au ce cauta in cutia mea greys PUNCT. mi-am comandat de la gardner si corda ca sa inlocuiesc toate acestea, nu puteam dormi.....va dau si detalii, clipsuri safety , fire camasuite si leadcore din fiecare pe 2 culori.....maro si verde 8) 8) . in acest fel se pot camufla monturile pe substrat. pfffffffff era sa uit de plumbii fox. ma mai faceti cocalar? daca eu asortez pana si monturile ganditiva la cum ma imbrac

Imi imaginez cum de imbraci... numai cu Nikf, adibao, Toni Hilfiger, cacarel, hugo boos si timberlend.
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

La mine e simplu te invit acasa
Poate veni si neepilat ??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

77lumberjack scrie:ca le fac cu iphone 4 s
Aci ii problema! Tre' facute musai cu aifion 5$. Cocalareste.
Cum ziceam, esti doar cocalar de tastatura :lol:

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

:lol: 8) nu prea cred.....dar daca asta e parerea ta, care e mai inteligent dintre voi lasati un mail si va trimit pozele, le modificati marimea si le postati ca eu ma chiui degeaba

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

colegu ce-s cu marcile astea ? de gucci sau vuiton n-ai auzit inca?...... fac pariu ca iti tragi de la gura sa ti pasul cu tendintele in materie de pescuit tu asta care vrei sa-mi demonstrezi mie cine esti si ce ai tu popescule, e vorba de tine.......ce-i cu ragalia aia de tatuaj? iti trimit o poza cu ale mele? unde l-ai facut? in armata?

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

hai lasati un mail si va trimit poze ca eu nu stiu sa le incarc pe topic.......le modificati si le puneti, care vrea sa fie subalternul meu astazi?

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

ati deviat complect de la subiect......parerea mea este ca sunteti foarte usor de manipulat, vai de nevestele voastre cand sunteti la pescuit

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

77lumberjack scrie::lol: 8) nu prea cred.....dar daca asta e parerea ta, care e mai inteligent dintre voi lasati un mail si va trimit pozele, le modificati marimea si le postati ca eu ma chiui degeaba
iti trimit eu 10 lei pe card daca e, sa nu te mai chinui degeaba
Critic echilibrat

chub

Mesaj de chub »

77lumberjack :lol: :lol: :lol: esti un fel de FRANK WARWICK cu arsenalu tau...doamne cu nebunii tai

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”