TOPUL RUSINII !!!!!!

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

alex_mures
Puncte: 0

Mesaj de alex_mures »

Vladut
deschide un topic nou cu noutatile bete,mulinete,senzorii etc. :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@george

Mulinete nu, din pacate. Am comandat mostre , dar ce era ieftin era de slaba calitate, iar una care ne-a placut iesea aproape cat Shimano BBRLC....asa ca am mai amanat acest proiect ! :oops:

@marius

Vrem sa scoatem 3 tipuri de lansete : la 200 lei, la 350 lei si la 800 lei.
Toate sunt produse in fabrica unde produce Venture, detalii exacte si poze o sa punem in clipa in care batem palma cu producatorul si semnam contractul....
Lanseta scumpa este lucrata pe blank V2 ultra-slim, este lanseta de varf, 3.75 lbs, inele Kigan sau Sea Guide(50 mm), mandrina Fuji New Generation etc.
Va fi o lanseta care trebuie sa indeplineasca toate cerintele , de la aspectul estetic si pana la "functionabilitatea" ceruta de pescari...(aruncari super lungi, placere in drill, etc). Si toate astea la un pret care sper sa ramana 200 euro !!!!!!! :wink:

@alex

In ianuarie probabil ca o sa facem un topic despre lansete, averizori si alte surprize pregatite de Senzor ptr. 2009.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Tilea Gabriel

Mesaj de Tilea Gabriel »

Vladutz , nu stiu cum faci :D dar sper sa avem si varianta talonului imbracat ca la V2 si ultimele 3 ( 4 ) inele sa aibe 3 picioare . Abia astept .

cipibm

Mesaj de cipibm »

Vladut o sa va astepte ca si "la croitor la comanda"si o sa va satisfaca toate mofturile. :lol: :lol: :lol:

cipibm

Mesaj de cipibm »

Gabriel! Tu ai prea multe pretentii! Si pescuiesti? :lol:

Tilea Gabriel

Mesaj de Tilea Gabriel »

Nu Cipi , sunt pentru colectie , am o vitrina plina ! :lol: :lol:
Oricum , buna gluma , nu am inteles in schimb de ce sunt 'pretentii' :roll: Talonul imbracat e pe gustul meu iar ultimele inele banuiesc ca intelegi foarte bine de ce le-as vrea altfel.

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Baieti, vedeti ca titlul topicului este altul, lasati-l pe Vladut sa scrie despre cei fara obraz, ca sa zic asa! :lol: :lol:
Fir intins

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

fila CEC este o posibila garantie ca veti primi datoria,numai bine!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: TOPUL RUSINII !!!!!!

Mesaj de Vladut Mateianu »

ALIN LUPESCU (EDBY CARP TEAM) - 8500 lei

Firma articole pescuit, fara acoperire la fila cec..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

carprom

Re: TOPUL RUSINII !!!!!!

Mesaj de carprom »

Mosharu 330€

Incepind cu data de 04.02.2009 firma Flash-Baits nu mai garantaeaza ptr marfa vinduta de Fa. Carp-One (mosharu) sub denumirea de produse si ingrediente Flash-Baits, asta cum ar fi Betaina, Faini de peste, Faina de singe etc, nu stim daca ingredientele se vind la calitatea pe care am livrato noi.
Totodata Firma Flash-Baits a anulat contractul cu Firma Crap-One(mosharu) ptr neseriozitatea acestei firme, si platile neachitate pina in prezent.
Cu toate ca am fost advertizati de mai multi clienti de neseriozitatea patronului Fa. Crap-One, Cristian Surdu am avut incredere si am colaborat in continuare.
Acuma imi dau si eu seama de ce clientii au preferat sa cumpere ingredientele si mixurile direct de la mine si nu de la Firma Carp-One.

Poate sunt singurul Fraier care a pus botul la vreajeala lui mosharu...asta este, omenia si prostia se plateste

Atentie ce si cu cine face-ti afaceri

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”