TOPUL RUSINII !!!!!!

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: TOPUL RUSINII !!!!!!

Mesaj de Dan Mateianu »

Dan M scrie:Bineinteles ca a existat un contract, pe care d-nul Bogdan Caba, reprezentantul SC AER TOTAL 2005 SRL nu s-a obosit niciodata sa-l trimita inapoi semnat.

De altfel, primele 4 luni din contract le-a platit (desi noi dupa primele 2 luni de neplata i-am suspendat serviciile de publicitate) - apoi m-a rugat sa ii pun din nou reclama pe site, timp in care ne-a amanat permanent cu plata (diverse motive: operatie, spital, plecat din tara).

D-nul Valentin Simescu (membru al forumului Crapmania) poate sa confirme cele spuse de mine.

Iar noi, solicitam plata doar ptr lunile in care balta a avut banner pe Crapmania, nu si in perioada in care desi eram sub "contract" le-am suspendat serviciile. De altfel, D-nul Caba s-a angajat ca o sa plateasca serviciile de publicitate (era constient de ele) - inca din noiembrie anul trecut cand mi-a spus ca dupa ce vinde pestele (fitofagul) - trebuie sa-i intre banii de la restaurante, si alte zeci de motive din astea.

Cat despre contracte d-nule Bogdan Ionescu (care nu stiu cine sunteti, ati face bine sa va prezentati) - ele sunt confidentionale, iar in momentul in care noi le semnam ne asumam confidentialitatea lor.
facturile i le pot trimite d-nului Caba pe email oricand :)

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

@ionut72
Lumea nostra, asta din balcani, n-are aceleasi principii cu cea din occident ! Ei au "gentelman agreement", noi avem "banii inainte... ca la curve" ! Suntem latini cand e vorba de viata sociala, de spectacolul vietii...vrem paine si circ ! Cand insa vine vorba de comert, suntem balcanici pana in maduva oaselor...ne tiganim si ne tocmim si ptr. un pumn de taratze !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdanionescu

Mesaj de bogdanionescu »

Nu cred ca exista acel contract si nici nu s-a vorbit cu Caba Bogdan despre aceasta reclama decat cand a venit vorba de plata asa zisei reclame, dupa 2-3 luni de "rulaj"!Eu am cunostinta ca s-au platit niste bani ,undeva la 1200 lei...bani care i-a dat din respect pt tine Vladut, mai ales ca reclama nu a fost promovata decat 3-4 luni din spusele pescarilor! Deci 1200 lei + 15000 lei fac 2700lei! Acum intreb si eu pt 1 luna de reclama pe crapmania cat trebuie sa platim? Si altceva Vladut , Bogdan a vb cu Dan M si i-a spus ca nu e corecta suma in ultima discutie telefonica pe care au avut-o!Numele meu este Ionescu Bogdan!

bogdanionescu

Mesaj de bogdanionescu »

S inca ceva Bogdan Caba nu poate interveni pt ca este banat!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

...ne tiganim si ne tocmim si ptr. un pumn de tarate!
Nici un fel de problema daca tocmeala se face inaintea incheierii contractului! Problema e ca acesta trebuie sa inceteze net, odata ce intelegerea dintre parti incepe sa produca efecte.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

Contractul de publicitate a inceput in data de 25.08.2011 -> aici este dovada: http://www.crapmania.ro/forum/bunget-f8 ... 11178.html

Si l-am scos in aprilie 2013 (vedeti ultimul post din forumul Balta Bunget).

tarifele nu o sa le fac publice, Bogdan le stie mai bine. o sa va trimit prin mesaj privat si lunile facturate si platile pe care le-a facut.

Intr-adevar, contractul a fost facut cu d-nul Valentin Simescu (pe vremea cand cei doi erau asociati) - insa cand platile s-au oprit am vbit cu Bogdan si mi-a spus sa continuam reclama, sa-i pun la loc bannerul ca va plati el (se intampla cand m-am intalnit cu el la un service in Dr Taberei si cand mi-a achitat si o parte din reclama).

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

bogdanionescu scrie:S inca ceva Bogdan Caba nu poate interveni pt ca este banat!
ce user are? ca il scot, sa scrie liber.

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

da, in urma discutiei am fost contactat de d-nul Bogdan Caba, care a promis ca va achita in doua transe datoria catre Crapmania.

Inchei aici si sper ca problema sa se rezolve.

bogdanionescu

Mesaj de bogdanionescu »

bogkba este id-ul lui ! Si inca ceva Dan M , Simescu Valentin nu a fost niciodata asociatul lui Bogdan Caba, daca erau asociati de ce nu ti-a platit el un Avans? Deci V.Simescu sa vorbeasca in numele firmei lui!;)Eu stiu ca Bogdan Caba este un om de cuvant si daca intr-adevar are vreo datorie o va plati cu siguranta!

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

nu vreau sa mai intru in detalii. cert este ca site-ul Crapmania si-a indeplinit obligatiile si nu a gresit cu nimic.

dar asa cum am scris si mai sus, am discutat telefonic cu d-nul Bogdan Caba. De aceasta data m-a sunat el, problema se va rezolva cf spuselor lui.

Daca va fi asa, eu inchei aici.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”