Apel la membrii APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Apel la membrii APCR

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

gabisandu scrie:
oanavictor scrie:Dar tu esti sigur ca daca pescuiai la Sacel mai ieseai campion national :!:
Nea Victor, stii foarte bine ca am fost acolo si ne-am dorit sa intram in teren. Stii foarte bine ca nu am fost lasati cu toate ca am stat pana a inceput concursului. Eram in formatie completa si din lot nu lipsea nimeni. Cand eu si Florin Genes am propus ca cei din APCR sa ne retragem din CN, o parte au refuzat. Eu nu am tinut cu dintii de acest CN, altii au facut-o.
Nu am fost eu cu petitii la AGVPS sa fiu reprimit in CN. Daca este sa fim corecti pana la capat ar trebui sa spun sarut mana Pasa.
care au fost aia Gabi :?:
<°))))))><
><((((((°>

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

gabi scrie:@Gabi Sandu

nu pot sa spun acelasi lucru despre achipa de pe A1 care a nadit cu mana noaptea cu bulgari si boiliesuri.
Gabi, ai vazut tu acest lucru? Sigur nu. Te rog nu mai acuza niste fapte care au venit din gura altora. Dupa o logica simpla pe A1 am pescuit aproximativ la aceleasi distante cu tine, 70-100m, daca tu crezi ca am fi putut arunca bulgari si bile cu mana la acea distanta...
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Claudiu
Suna-ma si-ti spun. Nu vreau sa dezgrop morti aici pe forum, nu vreau sa creez o alta polemica si in ultimul rand tine de bucataria noastra interna a celor din APCR. Eu i-am inteles pe cei care au refuzat si nici nu-i judec. Dar sa se inteleaga noi ne-am dorit foarte mult sa intram in teren, stiam ca in eventualitatea castigari CN sareau contestatarii in capul nostru. Eu si cu Florin eram de acord sa ne retragem din CN daca o doreau toti.

Dar trebuie sa intelegeti chiar daca atacat sunt eu, tinta, este Andrei Vladeanu. Eu ma vad cu el de 4 ori pe an, nu avem afaceri impreuna, nici rude nu suntem si nici prieteni de familie. Cu toate astea, vezi Doamne, AV dintre toti ma ajuta pe mine. Trebuie sa fii tacanit rau sa crezi o nebunie de asta. :lol:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

gabisandu scrie:@ Claudiu
Suna-ma si-ti spun. Nu vreau sa dezgrop morti aici pe forum, nu vreau sa creez o alta polemica si in ultimul rand tine de bucataria noastra interna a celor din APCR. Eu i-am inteles pe cei care au refuzat si nici nu-i judec. Dar sa se inteleaga noi ne-am dorit foarte mult sa intram in teren, stiam ca in eventualitatea castigari CN sareau contestatarii in capul nostru. Eu si cu Florin eram de acord sa ne retragem din CN daca o doreau toti.

Dar trebuie sa intelegeti chiar daca atacat sunt eu, tinta, este Andrei Vladeanu. Eu ma vad cu el de 4 ori pe an, nu avem afaceri impreuna, nici rude nu suntem si nici prieteni de familie. Cu toate astea, vezi Doamne, AV dintre toti ma ajuta pe mine. Trebuie sa fii tacanit rau sa crezi o nebunie de asta. :lol:
Bine , nu te sun ca e criza :D vorbim la sedinta
<°))))))><
><((((((°>

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ gabi, pasa si victor oana

va rog sa nu mai dezinformati si nu va mai bateti joc de munca baietilor... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Ce-ti mai place...

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

cornelserbu scrie:@ gabi, pasa si victor oana

va rog sa nu mai dezinformati si nu va mai bateti joc de munca baietilor... :D :D :D
corect :mrgreen:
<°))))))><
><((((((°>

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cornelserbu scrie:@ gabi, pasa si victor oana

vine iarna nea Cornele :lol: :lol:
facem un plugusor ?:lol: :lol:
Balta Puiesti

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Genes Florin scrie:vine iarna nea Cornele :lol: :lol:
facem un plugusor ?:lol: :lol:
imi pare rau, dar imi plac clasicii :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Liviu Mihai scrie: Gabi, ai vazut tu acest lucru? Sigur nu. Te rog nu mai acuza niste fapte care au venit din gura altora. Dupa o logica simpla pe A1 am pescuit aproximativ la aceleasi distante cu tine, 70-100m, daca tu crezi ca am fi putut arunca bulgari si bile cu mana la acea distanta...
ai tupeu mult sa spui asta. recunosc ca eu nu am vazut personal.
dar omul care ne-a spus , Bebe Moise, era arbitrul Carping, si nu a stiut ca nu e voie sa nadesti cu mana, altfel ati fi luat avertismentul pe loc. el ne-a informat ca voi prindeti de foarte aproape, noaptea,... de la cativa metrii.
Argumentul lui a fost faptul ca aruncati nada cu mana undeva langa mal, in fata celor trei arbitrii.
Eu sunt convins de faptul ca voi habar nu aveati ca nu este permisa nadirea cu mana, noaptea... la fel si arbitrii. Aiia e.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”