faci parte din apcr sau care este problema ? poate ar fi mai indicat sa te prezinti inainte sa te bagi in niste discutii " familiare"...

Moderator: andrei vladeanu
Domnule Mateianu,Vladut Mateianu scrie:@megabass
faci parte din apcr sau care este problema ? poate ar fi mai indicat sa te prezinti inainte sa te bagi in niste discutii " familiare"...
si tu Vlade dai atentie la toti care scriu.........Vladut Mateianu scrie:O poti face pe privat, altfel risti sa fi banuit ca esti clona cuiva !
Nea Cornele, stiu ca bati spre mine, dar voi nu sunteti putin satui de acest subiect,?credeam ca-l susti pe Rosioru.cornelserbu scrie:domnilor, ar tebui sa intelegeti ca in viziunea oricarui oportunist (a se citi "hopa mitica"), apcr-ul pe persoana fizica, vorba altui mare oportunist de pe la noi, a fost bun doar pentru palmares si bobarnace in nasul opozantilor...apcr-ul pe persoana nefizicase spala frumos pe maini de boacanele facute de celalalt apcr si uite asa, cu putin tungsten pe picioare, apcr-ul cade mereu cu capul in sus...din pacate, din banii pe care i-a furat rosioru prin apcr-ul pe persoana fizica, o foarte mica parte este luata din buzunarul MEU, motiv pentru care ii rog pe cei ce n-au participat anul trecut la calificari si nu au fost furati, repet, de rosioru prin apcr, sa-si vada de treaba si sa nu creada ca asta-i o treaba interna a apcr-ului...este treaba tuturor celor care au platit taxa de participare anul trecut.
probabil ca in anii trecuti sumele furate au fost mult superioare, dar, vorba proverbului, hotul neprins e negustor cinstit, dar si cand l-ai prins nu te-npiedica nimeni sa-l crezi hotul hotilor.
nu bat spre tine, florine, stie vladut ca lui ii spuneam sa nu se bage, bine-nteles doar daca vrea, ca doar nu-l poate opri nimeni, cat despre sustinerea unuia care a furat de la pescari ca sa faca dracu' stie ce cu banii, nici nu poate fi vorba...chestia cu fasurile e valabila si pentru mine si nu e o rusine, toti ajungem acolo, dar asta nu inseamna ca inaintea celor doua, trei, sau "n" fasuri care ne-au mai ramas de tras, trebuie sa dam cu piciorul prosteste la tot ce am facut pana atunci.Genes Florin scrie:Nea Cornele, stiu ca bati spre mine, dar voi nu sunteti putin satui de acest subiect,?credeam ca-l susti pe Rosioru.
Sa nu mai zic ca Rosioru mai are de tras doua fasuri si gata, eu credeam ca lasti orgoliile deoparte, nu cred ca omul asta a facut numai rau.
Scuze daca am deranjat.
Domnule Serbu, nu ar trebui sa va mire aceasta situatie.cornelserbu scrie: mai rau, dupa parerea mea, este ca cineva vrea sa-l reinventeze pe rosioru, iar lumea ar trebui sa se sesizeze in acest sens !!!
Nu in sensul in care ati dori Dvs!cornelserbu scrie:nu spune ca se duce la mititica...![]()
![]()