si cu banii cum ramane ???????????? multumim andrei !andrei vladeanu scrie:s-a rezolvat, multumim mircea

Moderator: andrei vladeanu
si cu banii cum ramane ???????????? multumim andrei !andrei vladeanu scrie:s-a rezolvat, multumim mircea
Suntem satui pana peste cap de asigurari ,de apcr-ul vechi si nou ,de promisiuni .andrei vladeanu scrie:banii vor avea o destinatie corecta si indreptata catre pescari si pescuitul competitional la crap.
va asigur.
cu placere.
bai baiatule, ti-am spus de o suta de ori sa nu te mai bagi cand e vorba de banii din 2009...n-ai participat, n-ai dat bani, nu te-a furat nimeni...eu ca sa organizez o amarata de etapa am dat si bani din buzunar si mi-am pierdut si timpul pe acolo...pentru ce, ca sa fure banii fostul presedinte apcr, iar acum sa ma duca actualul cu zaharelul...chiar nu va mai e rusine de loc ???Vladut Mateianu scrie:Si APCR-ul este satul pana peste cap de multe...inclusiv de postari imperative ale lui V.Oana ! Gata, ajunge...
dar d-ta crezi ca esti in stare?cornelserbu scrie:
ce dracului mai vreti sa organizati dupa fiasco-ul total din anul asta si la calificari si la campionatul mondial...cine trebuie sa va mai spuna ca nu sunteti in stare ???![]()
![]()
1. datorita faptului ca nu am niciun interes, tind sa cred ca da !andrei vladeanu scrie:dar d-ta crezi ca esti in stare?
2007 ..........locul 2 .........sef vladeanuandrei vladeanu scrie:dar d-ta crezi ca esti in stare?cornelserbu scrie:
ce dracului mai vreti sa organizati dupa fiasco-ul total din anul asta si la calificari si la campionatul mondial...cine trebuie sa va mai spuna ca nu sunteti in stare ???![]()
![]()
cornelserbu scrie:1. datorita faptului ca nu am niciun interes, tind sa cred ca da !andrei vladeanu scrie:dar d-ta crezi ca esti in stare?