Poti sa fi mai concret si sa-mi raspunzi direct la intrebare ?andrei vladeanu scrie:iti reamintesc ca in cazul rosioru (pe care cu atata patos il tot pomenesti) apcr-ul (la vremea respectiva asociatie de persoane fizice) in sedinta de la NEST (la care onor ai participat si d-ta) nu a avut nici macar un membru care sa ceara trimiterea in judecata. sa nu mai vorbesc de majoritate.Vladut Mateianu scrie:o singura intrebare mai am si inchei.
CE SE VA INTAMPLA DACA, IN URMA CONTROLULUI DE SFARSIT DE AN, SE VOR DESCOPERI FACTURI UMFLATE SAU BAGATE DIN BURTA ?
APCR IL VA ACTIONA IN JUDECATA PE CEL CE SE FACE VINOVAT DE HOTIE ? SAU VA RAMANE CA IN CAZUL ROSIORU, ADICA MUSAMALIZARE SI FARA RECUPERARE DE BANI ?
mai mult, s-a decis atunci gasirea de solutii pt. recuperarea sumei lipsa si suspendarea lui cornel rosioru din viata publica crapista pe 2 ani, daca nu ma insel.
aplombul cu care rostesti acum cuvantul HOTIE nu l-am vazut si atunci la nest, dar ma rog, asta-i alta poveste si tine de ipocrizie.
bref, executia bugetului (cu documente justificative) se va supune atentiei Adunarii Generale, iar deciziile si actiunile conducerii trebuie sa respecte - in primul rand - legile tarii.
Facturi umflate sau pe servicii inventate se pot obtine foarte usor......