Statul APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Statul APCR

Mesaj de Val »

Stai mai Vlade ca si placa asta cu banii nostri nu poate merge la infinit .... adica ce sa facem daca trebuie sa mergem in Italia , lotul si-a castigat pe balta acest drept , si Stanila in calitate oficiala merge acolo sa aranjeze demersurile pentru cazarea , transportul si masa delegatiei - dat fiind ca este o balta in mijlocul campului , linga o centrala ( nu stiu daca nu cumva nu e nucleara :wink: a Enel-ului ) . Dpdv logistic si financiar mi se pare cea mai buna varianta de a rezolva avantajos niste lucruri , direct la fata locului .
Era mai bine sa stea acasa si sa inchirieze pe net nu stiu ce camere scumpe , la vreo 50 km de balta ???
Mie imi pare ca tocmai faptul ca a mers acolo si a incercat sa negocieze , inseamna raspundere fata de bugetul ala din banii echipelor de la CN , pe care tu il acuzi ca isi bate joc de el si nu iti prezinta tie , in premiera , executia de buget cu 2 luni inainte !
Zau ca aici nu te inteleg si imi cer scuze ca ma bag in discutia ta cu Andrei - dar sunt niste realitati care trebuiesc spuse , indiferent cum vrei tu sa le prezinti .

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu trebuie sa-mi prezinte MIE bugetul echipei, ci TUTUROR cluburilor APCR !
La fel, trebuie sa raspunda de ce Apcr a "subventionat" cu 700 de euro (tot din banii nostri) lotul lui Av fara ca acesta sa fie membru Apcr.... :oops:

Si o sa mai fie cateva intrebari, dar fiecare la timpul ei ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Val, eu discut cu Andrei, presedintele (sau nu) Apcr. Este un topic destinat Apcr-ului, trebuie sa dea socoteala in fata cluburilor Apcr ptr fircare banut consumat, deoarece sunt banii nostrii ! Nu ai lui Stanila sau Av ! :twisted:

Daca l-au luat pe banii lor, nu este nicio problema, chiar este normal....
Dar, cer ptr a 3-a oara sa ni se comunice si noua care este bugetul destinat echipei nationale in 2011 ! Este asa greu ? :oops: :roll:
intr-adevar este un topic destinat apcr-ului.
daca citim cu atentie titlul topicului observam ca l-ai intitulat STATUL APCR.
mai corect ar fi fost STATUL IN APCR
pentru ca exista si niste obligatii ale cluburilor care fac parte din aceasta asociatie pe langa drepturi. una dintre ele este confidentialitatea.

in fine as vrea sa stiu in numele cui vorbesti cand folosesti sintagma NOI?
care VOI?
cine mai doreste in afara de tine (din apcr) sa vada executia bugetara pe forum si nu in AG-ul din toamna?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

asta este problema ta, nu a mea.
faptul ca amani prin vorbe si intrebari raspunsurile cerute nu denota decat lipsa de corectitudine si barbatie.
mai devreme sau mai tarziu oricum va veni momentul adevarului...... oare o sa te scuzi tot prin intrebari ? :roll:

ps de ce ai luat 700 euro de la apcr ? este a 4-a oara cand intreb si aceasta nu este o problema care sa tina de apcr, ci de tine !
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: ps de ce ai luat 700 euro de la apcr ? este a 4-a oara cand intreb si aceasta nu este o problema care sa tina de apcr, ci de tine !
poti sa intrebi si de 100 de ori. nu stiu despre ce vorbesti.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

:D :D :D :oops: :oops: :oops: asta ai invatat-o de la rosioru ! :oops:

in fine, raspunsul tau este suficient. probabil ca pe viitor nu o sa-ti mai aduci aminte de multe dintre lucrurile pe care le voi scrie despre trecut..... :wink:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

spor la treaba!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: pentru ca exista si niste obligatii ale cluburilor care fac parte din aceasta asociatie pe langa drepturi. una dintre ele este confidentialitatea.

sau mai pe scurt .........la fel ca la MAFIE .........OMERTA ...........LEGEA TACERII!!!!!!!!!!

Vladeanu se face ca nu intelege ca acesti bani nu sunt banii apcr-ului ..........la strangerea acestor bani au mai contribuit si 8 cluburi care nu au nici un fel de treaba cu aceasta asociatie mafiota cu un conducator lipsit de scrupule !!!!!!!!!!
Usor ...usor ..........se strange latul ........iar acest fel de comportament nu face decat sa invrajbeasca si mai rau relatiile dintr-un viitor destul sumbru si delicat in care cu parere de rau o spun ne va afecta pe toti cei care nu urmarim interesele financiare .
Oricum ,am facut si fac public in continuare faptul ca orice neregula care se va constata in bilantul pe anul 2011 .........situatia va fi foarte grava pentru cei 2 ce ce cred intangibili .........iar organele statului vor avea de lucru !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:..........la strangerea acestor bani au mai contribuit si 8 cluburi care nu au nici un fel de treaba cu aceasta asociatie mafiota cu un conducator lipsit de scrupule !!!!!!!!!!
eu ti-am mai zis, nu te opri aici.
te poti afirma si ca cenzor international (la haga) pe line de fips-cips.
iti repet speta - italienii strang taxa de la 21 de tari si nu dau socoteala la nimeni ce fac cu banii. someaza-i sa puna pe crapmania cheltuielile, pt ca sunt banii nostri, ai pescarilor!
baga-i la puscarie!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

ce bine ar fi daca ne-am putea compara cu Italia ,tara care are o federatie care conduce pescuitul de 50 ani ,tara care are 7 milioane de pescari legitimati si cotizanti ,tara unde democratia este la ea acasa si cu o civilizatie de catava mii de ani .
fii sigur ca acolo daca ar exista cea mai mica urma de indoiala ca banii nu sunt cheltuiti in scopul pentru care au fost stransi ..........sunt organe ale federatiei care se autosesizeaza la secunda 2 .
Asa la noi este Andrei Vladeanu ......care se crede miezul ......peste aproximativ 100 pescari cat are apcr-ul [daca sunt :idea: ]......om care se autonumeste .......autosuspenda ........autopropune .......si de care in mod sigur nu se va mai auzi decat pe la colturi ......la fel cum se vorbeste acum despre mentorul sau rosioru .....!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”