Statul APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Statul APCR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costel Stanila scrie:mascariciule, nu cred ca tu castigi din nada senzor 13 milioane ....realele probleme sunt la tine, eu am bonus de la apcr pentru munca depusa.
ptr munca depusa ? ma faci sa rad...... tu ai bonus 50% din veniturile de la sponsori pe care le aduci, sa-ti fie foarte clar !

iar la apcr discutam pe banii nostrii, ai celor care inca formam apcr , cei care platim taxe si cotizatii ca sa ai tu de unde "manca".... si mai usor cu apelativele genul de mai sus, nu cred ca vrei sa ajungem la alte lucruri ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

la anu' o sa faci economie. n-o sa mai platesti cotizatii. te ajut eu.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

in ce sens ? platesti tu cotizatia in locul meu sau "ma rezolvi " ? :roll:
CS SENZOR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

apropo, cate cluburi din bucurasti mai raman in apcr dupa "remaniere" :?: :lol: :?: ...se pare ca samponul de provincie spala mai adanc :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cornele - iar intzepi ?? :wink: :wink: Lasa-i frate , ca eu unul nu mai inteleg discutia asta . Chiar nu pricep de unde si pina unde toata scenarita asta , atita timp cit nimic nu s-a facut pina la capat si nimeni nu a raportat nimic financiar . Intotdeauna se facea decontul dupa ce venea echipa nationala , acum se cere de vreo 2 luni .... Dumnezeu stie , de ce si cine intarita lucrurile astea ? Adica stiu , dar nu mai suntem credibili cu astfel de atitudine .
Ma rog , fiecare isi duce crucea , dar este clar ca vine si vremea decontului . Si daca , asa cum scriam inainte de ultima etapa , cind toti credeau ca Nexgen s-a prapadit cu grila ... asa spun si acum ... "Doamna cea grasa cinta la sfarsit .." si poate canta bine si pina la leu . Daca e "ragusita" , nu m-as simti bine in pielea ei .. :lol: :lol:
Eu asa zic - o tzara de rabdare ... nu am motive sa cred ca se intimpla ceva nasol . Iar ce spune Vladut - el oricum s-a pishat pe toti prietenii de o viata , cind a vrut si cum a vrut ..

Si cu tot respectul , sa stii ca in Grecia e foarte bine :wink: :wink: , berea e rece si caractitza moale , cind o pui pe un jar de carbuni si o imbraci in tzatztiki . :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Si cu tot respectul , sa stii ca in Grecia e foarte bine :wink: :wink: , berea e rece si caractitza moale , cind o pui pe un jar de carbuni si o imbraci in tzatztiki . :lol:
:lol: :lol: :lol: nu-ntep, valerica, ma gandeam si eu asa...si sa stii ca nu-mi place caracatita, e cefalopoda...se spune ca in afata celor 8 tentacule nu are decat creier...gelatinos, probabil de la prea multa apa, dar se mai intalneste si la oameni asa ceva :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Si cu tot respectul , sa stii ca in Grecia e foarte bine :wink: :wink: , berea e rece si caractitza moale , cind o pui pe un jar de carbuni si o imbraci in tzatztiki . :lol:
:lol: :lol: :lol: nu-ntep, valerica, ma gandeam si eu asa...si sa stii ca nu-mi place caracatita, e cefalopoda...se spune ca in afata celor 8 tentacule nu are decat creier...gelatinos, probabil de la prea multa apa, dar se mai intalneste si la oameni asa ceva :lol: :lol: :lol:
Din pacate vid sau apa e totuna , si le gasim peste tot .... mult prea des .
Din caracatitza nu se maninca decit bratele , dar ca figura de stil merge si creierul ... :wink: :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

val, tu sti ce inseamna cuvantul " prieten" ? eu cred ca nu , altfel nu ai fi facut afirmatii ca cea de mai sus.... :oops:

si te intreb pe tine, daca se constata infractiuni si delapidari, CINE PLATESTE ? sau ramane ca in cazul Rosioru, hotul cu banii in buzunar si noi cu vorbele pe forum ? :roll: de fapt aici se va ajunge, chiar daca crezi chiar daca nu crezi.... :wink:
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Tocmai tu nu ar trebuii sa vorbesti de cazul Rosioru - erai incasator - trezorier pe vremea aia .... Nu ai bagat tu mina , dar stiai cum merg lucrurile . Lasa-ma Vlade ... nu ma incinge . E asa racoare aici ... noaptea :wink:
Iar definitia prietenului de o viata ti-o spun si acum - il cheama Adi Dulau ( Nasu )
Si iti mai repet odata - cine greseste sa plateasca , dar nu cu vorbe ci cu ancheta . M-am saturat de scenarii , toti fura , dar nimeni nu e de vina . Tipic romanesc .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie:Tocmai tu nu ar trebuii sa vorbesti de cazul Rosioru (...)
nu intra la categoria prieteni :wink:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”