Cornele - iar intzepi ??

Lasa-i frate , ca eu unul nu mai inteleg discutia asta . Chiar nu pricep de unde si pina unde toata scenarita asta , atita timp cit nimic nu s-a facut pina la capat si nimeni nu a raportat nimic financiar . Intotdeauna se facea decontul dupa ce venea echipa nationala , acum se cere de vreo 2 luni .... Dumnezeu stie , de ce si cine intarita lucrurile astea ? Adica stiu , dar nu mai suntem credibili cu astfel de atitudine .
Ma rog , fiecare isi duce crucea , dar este clar ca vine si vremea decontului . Si daca , asa cum scriam inainte de ultima etapa , cind toti credeau ca Nexgen s-a prapadit cu grila ... asa spun si acum ... "Doamna cea grasa cinta la sfarsit .." si poate canta bine si pina la leu . Daca e "ragusita" , nu m-as simti bine in pielea ei ..
Eu asa zic - o tzara de rabdare ... nu am motive sa cred ca se intimpla ceva nasol . Iar ce spune Vladut - el oricum s-a pishat pe toti prietenii de o viata , cind a vrut si cum a vrut ..
Si cu tot respectul , sa stii ca in Grecia e foarte bine

, berea e rece si caractitza moale , cind o pui pe un jar de carbuni si o imbraci in tzatztiki .