Carpodrom sau balta pentru concurs Calugareni-Dolj

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: Carpodrom sau balta pentru concurs Calugareni-Dolj

Mesaj de ScorleanuAlin »

Uffffffff, multumesc! Ai naiba, erau la ''ora de invaluire'' :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
ianuarie 2012  6-6 poarta-n casa.JPG
ianuarie 2012 6-6 poarta-n casa.JPG (186.94 KiB) Vizualizat de 1015 ori
CS Oltenia Fishing

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

ScorleanuAlin scrie:Uffffffff, multumesc! Ai naiba, erau la ''ora de invaluire'' :lol: :lol: :lol:
Mai baga si tu 10-15 pompe la fiecare ca sunt prea mici si faci de ras National Arena. :lol: :lol: :lol:

shakalul

Mesaj de shakalul »

adrian team1 scrie:
ScorleanuAlin scrie:Uffffffff, multumesc! Ai naiba, erau la ''ora de invaluire'' :lol: :lol: :lol:
Mai baga si tu 10-15 pompe la fiecare ca sunt prea mici si faci de ras National Arena. :lol: :lol: :lol:
Ce faci Ionica ,iar incurci I.D.-urile? Te manaca in rect si pe topicul de Fantanele si ai grija ca te iei de cine nu trebuie.Va citesc si va privesc ce scrieti si iti jur ca te opresc pe strada si iti rup in cap Fiatul ala.Lasa oamenii in pace ca problema lor nu esti tu.Baiatul ala a avut un accident de rizi tu de el,iar tu o sa ai unul de o sa te jeleasca lumea.Ciocurile mici pescarii .
Chiar dacă tu eşti vânt, nu uita că uraganul este mai puternic decât tine.

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: :lol: Pana si in poza care ti-ai ales-o la avatar.... stai cu "mana" la gura :lol: :lol: Esti PENIBIL !! :lol: :lol: :lol: :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Doru Ionica scrie::lol: :lol: Pana si in poza care ti-ai ales-o la avatar.... stai cu "mana" la gura :lol: :lol: Esti PENIBIL !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Greu cu gramatica asta!!!!???? :oops: Prietene, asa cum ti-am transmis si LIVE ----- ESTI AGRAMAT----- PUNCT!!! :oops:
Corect se scrie, ''PE CARE''!!!!!!!!!!!!!!!. :shock: :shock: :shock:
Te rog a fii mai atent atunci cand incerci sa ne bucuri privirile cu ineptiile tale. :( :( :( si nu te mai chinui cu replica deoarece stiu: sunt HOT, NESIMTIT, INTERZIS, BOGATAN, SARANTOC, PESCAR INCEPATOR si TOT CE VREI TU!!!!!!!!

DOAR PT TINE: http://www.youtube.com/watch?v=eNZoxpGA3sg :idea: :idea: :idea:

Pt ca am vazut ca este nevoie va ofer si TRADUCERE:

INEPȚÍE = vorbă sau faptă ineptă; prostie, tâmpenie; stupiditate; absurditate.
AGRAMÁT = f. (Persoană) care face greșeli elementare de limbă; p. ext. ignorant, incult. 2. Adj. Care conține greșeli elementare de gramatică și de ortografie.
CS Oltenia Fishing

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Da scorlene ...tu esti singurul HOT dovedit care ai participat la unul din concursurile de pe Fantanele.Ma mir ca mai ai tupeul sa scrii p'aci .
Anul trecut ne rugai sa te iertam pentru HOTIA pe care ai comis-o ...iar noi te-am asigurat ca asa vom face.Te-am iertat HOTULE :x :x :x dar n-am uitat!!!!!!

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

ce razboi?!!!!!!TAIM-"AUT!!!!!!!!

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Prietenia nu rezista nici un jigniri, nici in infrangeri. Ea moare. Cei rai nu au decat partasi; voluptosii, tovarasi de orgii; oamenii de afaceri, asociati; oamenii politici aduna pe nemultumiti; cei mAi multi oameni fara ocupatie au relatii, principii au curtezani; doar oamenii virtuosi au prieteni.

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Doru Ionica scrie:Da scorlene ...tu esti singurul HOT dovedit care ai participat la unul din concursurile de pe Fantanele.Ma mir ca mai ai tupeul sa scrii p'aci .
Anul trecut ne rugai sa te iertam pentru HOTIA pe care ai comis-o ...iar noi te-am asigurat ca asa vom face.Te-am iertat HOTULE :x :x :x dar n-am uitat!!!!!!
Aceasta tehnica ieftina de denigrare pe care tu o folosesti nu exclude faptul ca scrii ca un INCULT!
Asa cum am precizat si in postarea anterioara sunt ASA CUM VREI TU, iar singurul lucru pe care mi-l reprosez este ca atunci cand , umilitor din punctul meu de vedere, i-ai furat lui Marius o amarata de bricheta, eu am fost cel care ti-am platit nota de plata. A, scuza-ma ti se cuvenea deoarece esti pescar de comptetitie. :!:
Stai linistit pt ca deja o intreaga OLTENIE te cunoaste, iar pt cei din tara, eu, le spun ca......chiar daca imi ete extrem de greu (prietenii stiu de ce) esti o STEA, ...........................un CARACTER DEOSEBIT, UN OM SINCER, SI O PERSOANA PE CARE SE POT baza!

http://www.youtube.com/watch?v=QUiI31-9 ... re=related :lol: :lol: :lol: :lol:
CS Oltenia Fishing

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: :lol: :lol: Te-am onorat cu prezenta mea la masa si tu ai sarit sa platesti nota..NORMAL :lol: :lol:

Pentru mine ramai acelasi SMENAR care a cumparat peste ca sa prinda un 3 pe podium .
Nici pana azi n-ai avut curajul sa-i ceri scuze lui Stefan Timofticiuc care la acel concurs ,pescuind 3 zile singur, a scos locul 4,pentru ca 3-ul il luasei tu HOTULE !!!
Nu v-ati intalnit deloc pana acum ,nu l-ai privit in ochi,nu l-ai salutat ????

Lui fii-tu o sa-i spui ??

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”