Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Mai baga si tu 10-15 pompe la fiecare ca sunt prea mici si faci de ras National Arena.ScorleanuAlin scrie:Uffffffff, multumesc! Ai naiba, erau la ''ora de invaluire''![]()
![]()
Ce faci Ionica ,iar incurci I.D.-urile? Te manaca in rect si pe topicul de Fantanele si ai grija ca te iei de cine nu trebuie.Va citesc si va privesc ce scrieti si iti jur ca te opresc pe strada si iti rup in cap Fiatul ala.Lasa oamenii in pace ca problema lor nu esti tu.Baiatul ala a avut un accident de rizi tu de el,iar tu o sa ai unul de o sa te jeleasca lumea.Ciocurile mici pescarii .adrian team1 scrie:Mai baga si tu 10-15 pompe la fiecare ca sunt prea mici si faci de ras National Arena.ScorleanuAlin scrie:Uffffffff, multumesc! Ai naiba, erau la ''ora de invaluire''![]()
![]()
![]()
![]()
Greu cu gramatica asta!!!!????Doru Ionica scrie:![]()
Pana si in poza care ti-ai ales-o la avatar.... stai cu "mana" la gura
![]()
Esti PENIBIL !!
![]()
![]()
![]()
Aceasta tehnica ieftina de denigrare pe care tu o folosesti nu exclude faptul ca scrii ca un INCULT!Doru Ionica scrie:Da scorlene ...tu esti singurul HOT dovedit care ai participat la unul din concursurile de pe Fantanele.Ma mir ca mai ai tupeul sa scrii p'aci .
Anul trecut ne rugai sa te iertam pentru HOTIA pe care ai comis-o ...iar noi te-am asigurat ca asa vom face.Te-am iertat HOTULE![]()
![]()
dar n-am uitat!!!!!!