Carpodrom sau balta pentru concurs Calugareni-Dolj

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
Marius Georgescu
Puncte: 0

Carpodrom sau balta pentru concurs Calugareni-Dolj

Mesaj de Marius Georgescu »

LOCATIE:Dolj-Romania,Calugareni,74 km.O partida organizata de nea Marian-prieten foarte bun cu patronul baltii (Marian Chilafu-de la Jiu) la care am avut placerea sa fiu si eu invitat.Am fost bucuros sa ma revad cu Cosmin Ilie,Ionut Zamfir,Marius Nitu,Alin si Cezar Scorleanu (fiul sau),Marian Chilafu si nu in ultimul rand pe nea Diro (Diroescu).Am primit si o vizita scurta la fata locului si din partea lui Dragos Demetrian (nu a putut sa ramana ca a fost chemat al o exorcizare).Am ajuns vineri pe la 7 pm cu o parte din cei enumerati mai sus,nea Marian si nea Diro sosind sambata dimineata.Am avut surpriza sa gasesc o alta imagine a baltii.Am uitat sa mentionez ca mai fusesem aici acum 2 ani.Foisoare,balta iluminata ba chiar la distante bine determinate prize pentru cuplaj rulote sa incarcare acumulatori.Pamantul din jurul baltii a fost inlocuit cu iarba,numai bun de stat si lenevit pe ea cu fata la cer.Suprafata baltii ochiometric 2,5 km si lata intre 150 si 300 metri.Drum de acces din Craiova pana la balta exceptional.Pe malurile baltii gasim stuf,papura,extraordinara imagine asemeni Deltei Dunarii.Peste nu mai vorbesc.Vineri spre sambata nu am avut nici macar un bip.Nu stiam ce sa mai credem.In negura nopti mai zaream dupa stropii sariti cativa monstrii .Nu am reusit sa vedem bine daca sunt crapi sau fitofagi.O voce s-a auzit spunand dezamagit ca sunt fitofagi si crede ca balta asta nu are crapi.Am mers cu totii la culcare dupa o masa copioasa marca Alin Scorleanu.Dimineata la 9 am avut primul "luat de fir" de pe tambur .Am incercat la alunele mele tigrate marca MG si am reusit primul carp frumos pe Calugareni.La numai 30 minute a venit si al 2 lea crap frumos de 3-4 kg tot la tigratele marca MG."Invidia" partenerilor era cat balta dar numai pt scurt timp.Zic asta ca s-a pus tata pe capturat crapi ,Scorleanu,Cosmin,Grinch,Ionut,Nea Marian ,Nea Diro,si pe alocuri Cezarica.......cate 2 driluri simultan la aceiasi baterie-rod pod.In poze vedeti doar primele 4 ore de capturi.Pana la finalul particei am capturat toata echipa cam o jumatate de tona de crapi.Cam 30-40 de carpi de fiecare.Subliniez ca nu am stat numai de pescuit,am facut si gratare,am povestit,am ras,am facut plaje,am socializat,...e.t.c.Sa nu va plictisesc inchei aici si va fac cunoscut facptul ca balta Calugareni este adevarata pista de concurs nationala.
Fişiere ataşate
cosmin elibereaza crapi.JPG
cosmin elibereaza crapi.JPG (199.56 KiB) Vizualizat de 3419 ori
calugareni.JPG
calugareni.JPG (227.01 KiB) Vizualizat de 3419 ori
calugareni 2011.JPG
calugareni 2011.JPG (228.01 KiB) Vizualizat de 3419 ori
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

Re: Carpodrom sau balta pentru concurs Calugareni-Dolj

Calugareni
Fişiere ataşate
crapii lui cosmin dupa 4 ore.JPG
crapii lui cosmin dupa 4 ore.JPG (233.88 KiB) Vizualizat de 3418 ori
crapi calugareni.JPG
crapi calugareni.JPG (248.27 KiB) Vizualizat de 3418 ori
crapi 3-4 kg.JPG
crapi 3-4 kg.JPG (232.19 KiB) Vizualizat de 3418 ori
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

Calugareni DOlj
Fişiere ataşate
marius nitu dupa primele capturi.JPG
marius nitu dupa primele capturi.JPG (241.02 KiB) Vizualizat de 3418 ori
crapii lui cezar.JPG
crapii lui cezar.JPG (218.68 KiB) Vizualizat de 3418 ori
tuciul lui scorlea.JPG
tuciul lui scorlea.JPG (192.97 KiB) Vizualizat de 3418 ori

Marius Georgescu

S-a eliberat intreaga cantitate capturata!!!!!!!!!!!!!!!!1
Fişiere ataşate
eliberare crapi calugareni prima sarje.JPG
eliberare crapi calugareni prima sarje.JPG (241.26 KiB) Vizualizat de 3418 ori

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

O balta frumoasa care poate gazdui peste 25 de echipe, o administratie ce ne da garantia ca avem si vom avea, in sfarsit, in Oltenia un carpdrom serios cu o populatie piscicola care sa faca fata presiunii unui concurs.
A fost un week-end frumos, o partida care ne-a oferit driluri duble si triple cat si o compania selecta alcatuita din elita pescarilor de crap ai Olteniei. Si pt toate astea trebuie sa-i multumim doar lu' ''nenea Marian''.
CS Oltenia Fishing

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

-APS Oltenia junior- C&R
Fişiere ataşate
eliberare.JPG
eliberare.JPG (56.69 KiB) Vizualizat de 3381 ori
CS Oltenia Fishing

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Dril dublu - 8)
Fişiere ataşate
dd.JPG
dd.JPG (94.72 KiB) Vizualizat de 3381 ori
CS Oltenia Fishing

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

:mrgreen:
Fişiere ataşate
1.JPG
1.JPG (63.46 KiB) Vizualizat de 3381 ori
CS Oltenia Fishing

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

wow :!: :shock:
asta este adevarat macel. de departe cea mai populata balta din dolj.felicitari administratiei care stie sa pastreze pestele in balta, sa-l creasca si in viitor sa devina o adevarata pista de concurs.
p.s. : concurenta sa priveasca , ca doar atat poate sa faca :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

pescadore

Mesaj de pescadore »

deci acolo erati in weekend, ma bagabontilor??

ia bagati, cat e halatu'??? abonamente la anu', ceva??

respecte si fire intinse!!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”