''dintr-o parte au intrat în luptă 20.000 de oameni ai marelui vizir, de cealaltă parte cei 10.000 de mobilizați din partea Valahiei, mulți mai puțini comparativ cu puterea professionista''...........................
Pt aceasta ''braila'' s-a nascut si a trait Mihai Viteazul, Sinan Codrut te asteptam.....
Cel care a injunghiat in serie femeile de saptamana asta de la stiri.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....
gata pisicule vin.....sunteti toata elita? puteti sa otraviti fantanile
dar am si eu o rugaminte:
1. fara sa va mai carati pestele intre voi
2. fara sa mai intrati noaptea sa momiti cu ligheanul
multumesc anticipat pt intelegere
dar unde esti tu TEPES DOAMNE.ca punand mana pe ei ..sa-i amparti in 2 cete ..in corecti si in misei... CASA pescarului poate sa organizeze,o ,,braila,,fara furaciuni....DACA CINEVA SIMTE CEVA SA ZICA ATUNCI NU DUPA ...3 4 ZILE......
O balta foarte frumoasa se va putea compara cu multe Balti din Bucuresti intr-un an maxim doi. Azi doar ce am venit dupa o partida de 24 de ore de pe acesata balta si pot sa spun jos palaria in fata patronului balti, am prins un nr de 31 de pesti cu o medie de 3,5 kg si fara sa momesc, cum au facut alti prieteni de ai mei si pot sa spun ca au prins dublu sau chiar mai mult. Abia astept concursul din septembrie.
balta este intr-adevar superba , se prinde foarte mult peste si sigur ''miuta'' o sa fie una reusita!!felicitari lui Viorel,administratorului baltii si sa o tina tot asa.Va astept la o tochitura pe 1 septembrie!!
narcis_teodor scrie:balta este intr-adevar superba , se prinde foarte mult peste si sigur ''miuta'' o sa fie una reusita!!felicitari lui Viorel,administratorului baltii si sa o tina tot asa.Va astept la o tochitura pe 1 septembrie!!
Tochitura de adversari ca "are" strategie baietii tare de tot (Alin si Dragos).
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....