Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Scipio asta nu este ala din reclama cu ........."nepoateeeeeee!!!!!!"?ScorleanuAlin scrie:Scipio Africanus si Genghis Khan![]()
![]()
![]()
![]()
Numarul de telefon nu-l am, insa daca tii neaparat iti explic cum sa fii online cu el: mergi spre Gelaterie si la al treile stalp de electricitate pe dreapta, te opresti, iti dai jos papucii, te urci pe stalp pana-n varf, tai un fir negru, neaparat negru, dupa care pui limba pe el. Apolodor va fi la capatul celalalt al firului............Marius Georgescu scrie:Are careva numarul de telefon al lui Apolodor din Damasc?
Pe Titanic nu ai fost si tu!?!??!!!ScorleanuAlin scrie:Numarul de telefon nu-l am, insa daca tii neaparat iti explic cum sa fii online cu el: mergi spre Gelaterie si la al treile stalp de electricitate pe dreapta, te opresti, iti dai jos papucii, te urci pe stalp pana-n varf, tai un fir negru, neaparat negru, dupa care pui limba pe el. Apolodor va fi la capatul celalalt al firului............Marius Georgescu scrie:Are careva numarul de telefon al lui Apolodor din Damasc?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Super usor
Pai, am banuit ca se scufunda..........Marius Georgescu scrie:Pe Titanic nu ai fost si tu!?!??!!!ScorleanuAlin scrie:Numarul de telefon nu-l am, insa daca tii neaparat iti explic cum sa fii online cu el: mergi spre Gelaterie si la al treile stalp de electricitate pe dreapta, te opresti, iti dai jos papucii, te urci pe stalp pana-n varf, tai un fir negru, neaparat negru, dupa care pui limba pe el. Apolodor va fi la capatul celalalt al firului............Marius Georgescu scrie:Are careva numarul de telefon al lui Apolodor din Damasc?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Super usor