ScorleanuAlin scrie:

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Pai uite as putea sa iti dau eu....In primul rand amenajarea baltii este una foarte comfortabila....la maniera locurile de pescuit sunt foarte facile....drumul este unul bun....sunt foisoare....curatenie....calitatea apei este una de exceptie....nu miroase deloc....Acum....ceea ce ne intereseaza pe noi toti pescarii este daca balta are peste si pe deasupra daca mai si trage....Uita-te cateva pagini mai inapoi si o sa vezi cat au prins cei care au participat la concurs....in conditiile in care din cate stiu eu s-a punctat pestele de la 2 kg in sus....Daca esti pasionat si de pescuitul la caras....iti garantez ca cu o undita....lanseta cu pluta sau lanseta picker....o sa ai parte de un spectacol pe cinste....Incearc-o si nu o sa fi dezamagit....Adrian P scrie:Puteti da cateva detalii?
Din pacate nu am nici un nr de telefon. Puteti sa il aflati daca va duceti la Dl. Marian la magazin....caci dansul il are in mod cert....Adrian P scrie:Multumesc Stefan. Ai si un numar de telefon de la administratia baltii?
Mi s-a tras firul la ciorapii Lycra!CRAPSOR scrie:ceva nou..........fir intins.
CARPe diem.