Impresii Darvari Iulie 2007

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Am fost vinerea trecuta in jurul orei 16 am ajuns si am plecat sambata dimineata.
Pot spune ca nu am avut nici un tac , lucru care ma facut sa plec sambata dimineata.
D-nul Oana spunea ca in 2 zile pe locurile de la sat nu sa prins nici un peste.

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Ok. Multam tuturor. Mi-am acut o imagine..astept si rezultatele concursului...dar dupa ce imi spuneti mai bine ma duc la Tancabesti

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

la tancabesti e aer conditionat?????
:lol: :lol: :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

marin laurentiu scrie:la tancabesti e aer conditionat?????
:lol: :lol: :lol:
pe ici pe colo...depinde ce masina ai:))

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Acum am venit eu de la Tancabesti, se prindea super bine peste tot !
Baietii de la TNT erau la "padure" si prindeau constant crapi intre 5 si 8-9 kg, dar luasera si de 19 kg !!!!!!!!
Val Pangica facea recital la Avicola 1, cu prezentari din ora in ora, chiar si 2 trasuturi simultan( noroc cu prietenul Sandel care este la Avicola 2 si il ajuta !).
La pontonul 1, la fel , se prindea constant...ce sa mai zic, du-te !!!!!!! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vladut Mateianu scrie:Acum am venit eu de la Tancabesti, se prindea super bine peste tot !
Baietii de la TNT erau la "padure" si prindeau constant crapi intre 5 si 8-9 kg, dar luasera si de 19 kg !!!!!!!!
Val Pangica facea recital la Avicola 1, cu prezentari din ora in ora, chiar si 2 trasuturi simultan( noroc cu prietenul Sandel care este la Avicola 2 si il ajuta !).
La pontonul 1, la fel , se prindea constant...ce sa mai zic, du-te !!!!!!! :wink:

Deja mi-am aranjat sculele :) Acum caut un Jepp ca daca tot nu prea am fost la pescuit am investit in accesorii pana cand mi-am dat seama ca nu mai am cum sa le trasport pe balta :D

Cu multumiri,
Andrei

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Am fost in week-end la o partida scurta pe Darvari, de vineri dupa-amiaza pana sambata dimineata. Am stat pe partea Tamadaului, intre casuta 4 si 5, era concurs intre pelicani pe restul balti. Ma asteptam sa am maxim 2-3 trasaturi pe timp de noapte, dar din pacate nici un bip, pana la 6.15 dimineata, cand am luat un ten de 7.600 kg, urmat de un comun de 7.200 kg, inca unul de 7,400 kg si am incheiat la ora 10.00 cu un comun de 8.300 kg. Pentru 14 ore, ma declar multumit !

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Foarte interesant, am remarcat ca in perioada asta se prinde mult mai bine dimineata, pana la prinz, decat seara si noaptea. Majoritatea pestilor de pe sectorul Fundulea, in cadrul concursului intre pelicani, s-au prins in acest interval (05-15). Alta constatare din categoria surprizelor, a fost ca merge parca mai bine la porumb decat la bile. Eu, cel putin, nu am avut niciun tac la bile timp de 30 de ore dar cand am trecut pe porumb (si am nadit cu mix de cereale) am inceput sa prind. La porumb s-a prins si novacul de 15kg care a fost captura concursului, chiar daca novacul nu puncteaza in concursuri, ramanand doar un trofeu frumos.Nu cred ca cele 5 echipe care au luat boiliesuri "dintr-un anumit loc" nu au prins datorita calitatii lor. Eu am avut marca Senzor, de vreo 5 feluri si tot nu au mers. Daca nici astea nu sunt bune... Apa este foarte calda si crapul s-a situat undeva in zona de adancime intre 4 si 6 m. Eu din pacate nu am avut decat max. 3m in zona mea. Sever a sosit cu cateva ore intarziere pe locul de la podul rupt (Fundulea) si a incercat tot ce s-a putut dar fara niciun rezultat, asa ca duminica dimineata a abandonat. Spectacolul dat de chinez a fost extraordinar. Cu ochelarii polarizati se puteau vedea pe toata suprafata apei mii de boturi de torpile iesite dupa oxigen, care spargeau oglinda cu plescaituri sincrone, de cate ori trecea cate o pasare pe deasupra. Magnific :!:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Florentine, probabil ca s-a schimbat ceva in comportamentul crapiilor de la Darvari.... Ai avut la time "bomba atomica" cum imi place sa numesc boilesurile de Darvari, care , dupa 3 ani de teste s-au dovedit a fi crema boilesurilor de pe aceasta balta ! Sa nu uitam ca la concursul din primavara cele 3 echipe Senzor au obtinut rezultate de-a dreptul spectaculoase : locul 1 si 2 in sectorul Tamadau si locul 1 in sectorul Fundulea.... :roll: Ma intreb ce se intampla daca nu picau 2 echipe pe accelasi sector si ar fi fost o echipa si pe sectorul sat...... :roll:
Deci e evident ca nada a contat si ca , crapii sunt inebuniti dupa Squid & Octopus ! Dar acum, pe canicula asta , se pare ca si crapii au devenit mai vegetarieni, dracu stie ! Poate ne-o zice el ceva ..... :wink: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

[quote="Florentin Iuga"]Foarte interesant, am remarcat ca in perioada asta se prinde mult mai bine dimineata, pana la prinz, decat seara si noaptea. Majoritatea pestilor de pe sectorul Fundulea, in cadrul concursului intre pelicani, s-au prins in acest interval (05-15). Alta constatare din categoria surprizelor, a fost ca merge parca mai bine la porumb decat la bile. Eu, cel putin, nu am avut niciun tac la bile timp de 30 de ore dar cand am trecut pe porumb (si am nadit cu mix de cereale) am inceput sa prind.

PORUMBUL TOT SCUID@OCTOPUS? daca nu e secret.......

------------------------------

PETRE IULIAN
GOLD TEAM-SI DOAR ATAT..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”