Impresii Darvari Iulie 2007

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Impresii Darvari Iulie 2007

Mesaj de Andrei I »

Daca nu aveti ce face...mai postati cate ceva despre partidele pe Darvari in iulie:
1. Locul (nr. locului asa cum a fost el stabilit pt cupa pelicanul 2007)
2. Momeli folosite
3. Capturi (poze?)
4. Pe la ce ore a mers mai bine
5. Durata sederii
6. Cum ati suportat caldura :D
7. Ce ati face altfel daca v-ati mai duce odata?

V-ati mai duce odata sau preferati sa incercati si alte balti in aceasta perioada...

P.S. eu ma duc abia pe 16-19 august si promit sa postez impresiile

Andrei

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

uite eu nam ce face...
Nu merge bine crapul, se prinde ten in schimb, merge bine noaptea si e si foarte gustos ! :wink: :D

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

ulise scrie:uite eu nam ce face...
Nu merge bine crapul, se prinde ten in schimb, merge bine noaptea si e si foarte gustos ! :wink: :D
Gustos?? auch...mai bine stergi postarea sa nu o vada dl. Oana ca s-ar putea sa nu mai calci pe acolo.

Merci pt info!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

si eu am fost vineri noapte dar pe la ora 3 dimineata nu mai aveam loc in portbagaj asa ca am cerut duba de 3,5 tone de la firma... :shock: . pe drum mi sa facut mila asa ca m-am dus la hobaia la prietenul PASAT si i-am dat drumul... :shock: ce se bucura ca-i face cadou domnul OANA atat peste si numai bucati de la 10 kile in sus... :P :P .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

petre iulian scrie:si eu am fost vineri noapte dar pe la ora 3 dimineata nu mai aveam loc in portbagaj asa ca am cerut duba de 3,5 tone de la firma... :shock: . pe drum mi sa facut mila asa ca m-am dus la hobaia la prietenul PASAT si i-am dat drumul... :shock: ce se bucura ca-i face cadou domnul OANA atat peste si numai bucati de la 10 kile in sus... :P :P .
Bai fratilor...nu puteti fi si seriosi? Chiar ma intereseaza daca se mai prinde este pe darvari sau nu...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Andrei_crapar scrie:
petre iulian scrie:si eu am fost vineri noapte dar pe la ora 3 dimineata nu mai aveam loc in portbagaj asa ca am cerut duba de 3,5 tone de la firma... :shock: . pe drum mi sa facut mila asa ca m-am dus la hobaia la prietenul PASAT si i-am dat drumul... :shock: ce se bucura ca-i face cadou domnul OANA atat peste si numai bucati de la 10 kile in sus... :P :P .
Bai fratilor...nu puteti fi si seriosi? Chiar ma intereseaza daca se mai prinde este pe darvari sau nu...[/quote

pai nu auzi ca se prinde la greu!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dar ce se-ntampla pe 16-19 august, e cumva un 4 iulie pentru pescarii de crap, sau tu te duci doar o data pe an la pescuit si nu vrei sa dai chix...incearca mai des si nu vei mai avea nevoie de astfel de informatii in care eu personal nu m-as increde de loc :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:dar ce se-ntampla pe 16-19 august, e cumva un 4 iulie pentru pescarii de crap, sau tu te duci doar o data pe an la pescuit si nu vrei sa dai chix...incearca mai des si nu vei mai avea nevoie de astfel de informatii in care eu personal nu m-as increde de loc :wink:
:P :P :P :P Aici m-ati prins ....e 4 iulie pentru mine :). Din fericire anul asta Dumnezeu m-a binecuvantat cu o fetita care are momentan 2 luni si mi-am luat angajamentul ferm in fata sotiei ca anul asta nu voi face decat 3 partide de pescuit. Una a fost in martie pe MV2, una va fi pe darvari sau tancabesti si a 3-a om mai vedea:) . Sunt ca un leu in cusca....nu radeti de mine ca sufar :D .

Cred ca fiecare din "maniacii" de pe acest site inteleg ce inseamna sa te duci de 3 ori intr-un an in conditiile in care de obicei ma duceam la fiecare 2 sapt. pe toata durata sezonului din martie pana la sf de octombrie.

Nu vreau sa imi planga nimeni de mila ...vreau doar ca atunci cand ma voi duce sa nu pierd pretioasa partida pe o balta care nu merge...si doar de aici pot obtine informatii reale...sau cel putin asa am crezut pana acum.

Fire zbuciumate tutror!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Andrei_crapar scrie:
cornelserbu scrie:dar ce se-ntampla pe 16-19 august, e cumva un 4 iulie pentru pescarii de crap, sau tu te duci doar o data pe an la pescuit si nu vrei sa dai chix...incearca mai des si nu vei mai avea nevoie de astfel de informatii in care eu personal nu m-as increde de loc :wink:
:P :P :P :P Aici m-ati prins ....e 4 iulie pentru mine :). Din fericire anul asta Dumnezeu m-a binecuvantat cu o fetita care are momentan 2 luni si mi-am luat angajamentul ferm in fata sotiei ca anul asta nu voi face decat 3 partide de pescuit. Una a fost in martie pe MV2, una va fi pe darvari sau tancabesti si a 3-a om mai vedea:) . Sunt ca un leu in cusca....nu radeti de mine ca sufar :D .

Cred ca fiecare din "maniacii" de pe acest site inteleg ce inseamna sa te duci de 3 ori intr-un an in conditiile in care de obicei ma duceam la fiecare 2 sapt. pe toata durata sezonului din martie pana la sf de octombrie.

Nu vreau sa imi planga nimeni de mila ...vreau doar ca atunci cand ma voi duce sa nu pierd pretioasa partida pe o balta care nu merge...si doar de aici pot obtine informatii reale...sau cel putin asa am crezut pana acum.

Fire zbuciumate tutror!

SCUZEEE ATUNCI! VEZI CA O SA FIE CONCURS ACUM DE VINERI SI POATE FACI O VIZITA DE "LUCRU"! CONCURSUL E UNUL INTERN INTRE "PELICANI"!

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

ultimele 2 partide pe darvari au fost de 24 ore, una la sfarsitul lui iunie ,alta saptamana urmatoare,inceputul lui iulie...prima partida am avut 7 bucati intre 4 si 12 kg,iar in a doua 11 bucati ,dar nimic mai mare,toti pana in 5-6kg...
locul a fost vechea casuta nr 7,actuala nr 12(parca),cea din Y ca sa fiu mai explicit(ptr cei ce stiu balta)...
pe acelasi loc,saptamana trecuta, o echipa din constanta(parca) la un pescuit de 7 zile !!! au prins decat ..2 bucati...
si nu au fost "decat" 2 saptamani de canicula...
daca pana in august nu se schimba vremea...concluziile le tragi singur.
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”