Daca aveam un singur fel, ai fi zis ca bilele luate din 2 locuri nu au functionat

. Te asigur ca erau "creme de la creme" cum ar spune neamtu' Ivan, am inceput sa mai cunoastem si noi cate ceva. Sigur nu erau din "ALEA" pentru vanzare, pentru ca erau facute de mine, dupa reteta marca SENZOR, testate, verificate si rasverificate, care mi-au dat rezultate remarcabile in comparatie cu oricare altele. Cand am zis vreo 5 feluri, nu m-am referit la 5 tocanite diferite. Erau variatiuni pe aceeasi tema, stii si tu - dipuite, nedipuite, tari, solubile, pop-up, mai mari, mai mici, etc. Mamaliga am pus-o abia sambata seara pe la 7 si spre dimineata au inceput sa intre. Nada (mixul de cereale), tot o combinatie marca SENZOR, a fost senzationala, ritmul de prindere fiind mai mare decat la partenerii mei de sector, tinand cont de faptul ca am prins la o singura lanseta, pe care o aruncam mult in stanga unde ma mai apropiam de zona cu apa adanca. Oare cum ar fi fost situatia, daca ma asezam pe locul pe care l-am tras la sorti, loc pe care a castigat Marian si nu ne puneai sa ne imprastiem spre podul rupt
P.S. Sunt convins ca nu exista decat o singura marca "SENZOR" de boiliesuri. Nu si-ar permite sa se compromita in fata clientilor vanzand nada la care sa nu se prinda ci dimpotriva, cu cat prind mai bine, cu atat se vand mai bine. E adevarat insa ca se vand doar bile simple, nu garnisite cu stiinta folosirii lor (solubile/tari, snowman, mod de dipuire, imbracare in pasta, conservare, folosirea monturilor corecte etc.). Asta si multe altele, mai trebuie invatate. Pana murim tot invatam. Daca nu suntem prea orgoliosi si nu ne credem atoatestiutori.
@petre iulian
Nu e secret, pentru ca eu cu asta ma ocup, cu raspandirea informatiilor. Am dat cu porumb cu aroma de... porumb, adica fiert simplu. 3 boabe pe fir, cu expandat, bine echilibrate, sa nu ridice carligul. Atentie, la adancime presiunea e mai mare si se ridica mai mult. Mai bine folosesti o alica dupa carlig. Ca nada am folosit un mix din cereale, cauciuc pentru crap marca Poff, un malai foarte fin pe care l-am gasit la Senzor, pelete din faina de peste SBS amestecate cu CSL, lapte de porumb Nitu, porumb Bonduelle, grau si porumb Meleg si canepa fiarta. O mamaliga excelenta

Daca o mai incearca cineva, il rog sa ne comunice rezultatele.