alinteodor79 scrie:ionica29 scrie:alinteodor79 scrie:Asteptam mai multe informatii despre balta mica(fosta balta de concurs).
Ce peste mai este in balta?
daca se poate pescui in echipa de 2 pescari cu 4 lansete, etc.
In balta mica va fi crap mai mare de 10 kg va rog sa va uitati pe site ,acolo sunt specificate si popularile .
Se poate pescui in echipa de 2 pescari cu 4 lansete .
Alte informatii referitoare la Podisor 1 si Podisor 2 vor aparea pe site .
Ok, deci inteleg ca Podisor 1 in momentul asta e doar o balta fara peste care urmeaza sa fie populata cu 250 bucati Over10.
In conditiile astea taxa e aberanta
Daca tot incercati sa promovati aceasta locatie poate ar fi bine sa furnizati mai multe informatii.
NU sunt administratorul baltii si nici nu am vre-un interes financiar in aceasta problema ,pur si simplu imi place sa pescuiesc acolo si incerc sa dau o mana de ajutor , postul despre Peris pe care l-am deschis are caracter informativ , eu zic ca e un lucru bun ca aceste informatii au fost postate ,sunt multi pescari carora le-a placut si le place sa pescuiasca la Peris .Am comis o eroare in legatura cu taxa de agrement(din ce am inteles recent nu poti ocupa un stand fara sa pescuiesti.) , cel mai bine vizitati site-ul ,acolo apar informatii referitoare la regulament.
In legatura cu mai multe informatii va recomand sa-l contactati pe Dl. Albastroiu(nr de telefon este in tabul de contact pe site) ,el va poate spune mai multe .