Lacul Peris 2012

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
pycostef
Puncte: 0

Re: Lacul Peris 2012

Mesaj de pycostef »

danielcotoz scrie:mie mi se pare corect. daca vii la balta ptr gratar fara sa pescuiesti doar sa ocupi un stand doar asa gratis .............hai sa fim seriosi. ptr gratar nu e nevoie de malul lacului insa daca vrei scoate banii. daca pescuiesti nu e taxa suplimentara deci e corect.
pe malul lacului vin pescarii nu cei care doar fac gratar
spor la treaba

cate pers ati vazut d-voastra ca vin pe o balta doar sa faca un gratar ? si aici nu ma refer la cei care insotesc pescarii...sa dau 50 lei ca sa pot veni cu un prieten la peste mi se pare exagerat
<*)))))><{
Ene Stefan

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

ionica29 scrie:
alinteodor79 scrie:Asteptam mai multe informatii despre balta mica(fosta balta de concurs).
Ce peste mai este in balta?
daca se poate pescui in echipa de 2 pescari cu 4 lansete, etc.

In balta mica va fi crap mai mare de 10 kg va rog sa va uitati pe site ,acolo sunt specificate si popularile .
Se poate pescui in echipa de 2 pescari cu 4 lansete .
Alte informatii referitoare la Podisor 1 si Podisor 2 vor aparea pe site .
Ok, deci inteleg ca Podisor 1 in momentul asta e doar o balta fara peste care urmeaza sa fie populata cu 250 bucati Over10.
In conditiile astea taxa e aberanta :(
Daca tot incercati sa promovati aceasta locatie poate ar fi bine sa furnizati mai multe informatii.

ionica29

Mesaj de ionica29 »

alinteodor79 scrie:
ionica29 scrie:
alinteodor79 scrie:Asteptam mai multe informatii despre balta mica(fosta balta de concurs).
Ce peste mai este in balta?
daca se poate pescui in echipa de 2 pescari cu 4 lansete, etc.

In balta mica va fi crap mai mare de 10 kg va rog sa va uitati pe site ,acolo sunt specificate si popularile .
Se poate pescui in echipa de 2 pescari cu 4 lansete .
Alte informatii referitoare la Podisor 1 si Podisor 2 vor aparea pe site .
Ok, deci inteleg ca Podisor 1 in momentul asta e doar o balta fara peste care urmeaza sa fie populata cu 250 bucati Over10.
In conditiile astea taxa e aberanta :(
Daca tot incercati sa promovati aceasta locatie poate ar fi bine sa furnizati mai multe informatii.
NU sunt administratorul baltii si nici nu am vre-un interes financiar in aceasta problema ,pur si simplu imi place sa pescuiesc acolo si incerc sa dau o mana de ajutor , postul despre Peris pe care l-am deschis are caracter informativ , eu zic ca e un lucru bun ca aceste informatii au fost postate ,sunt multi pescari carora le-a placut si le place sa pescuiasca la Peris .Am comis o eroare in legatura cu taxa de agrement(din ce am inteles recent nu poti ocupa un stand fara sa pescuiesti.) , cel mai bine vizitati site-ul ,acolo apar informatii referitoare la regulament.
In legatura cu mai multe informatii va recomand sa-l contactati pe Dl. Albastroiu(nr de telefon este in tabul de contact pe site) ,el va poate spune mai multe .

ionica29

Mesaj de ionica29 »

Podisor 1 si Podisor 2 au fost populate cu :
-Podisor 1 - 250 bucati de crap mai mare de 10 kg
-Podisor 2 - 4 tone de crap si cteno de 1.5-2 kg bucata si 10 tone de caras
:!:
Au fost postate cateva poze de la populari pe site......

Fire intinse ! :!:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

ionica29 scrie:Podisor 1 si Podisor 2 au fost populate cu :
-Podisor 1 - 250 bucati de crap mai mare de 10 kg
-Podisor 2 - 4 tone de crap si cteno de 1.5-2 kg bucata si 10 tone de caras
:!:
Au fost postate cateva poze de la populari pe site......

Fire intinse ! :!:
Multumim de info, dar poate era mai bine sa se pozeze romanestii de peste 10, nu novacii. Poate se mai adauga poze cu crapi romanesti/oglinda over 10 si asa poate e mai credibil :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

ionica29

Mesaj de ionica29 »

Au mai fost adaugate cateva filmari de la popularea din luna curenta in care apar mai bine crapii mari . Filmarile le gasiti pe site-ul lacului Peris la categoria Galerie Video

sandu marian

Mesaj de sandu marian »

news...
Fişiere ataşate
jpg1.jpg
jpg1.jpg (233.34 KiB) Vizualizat de 1641 ori

sandu marian

Mesaj de sandu marian »

..............
Fişiere ataşate
jpg2.jpg
jpg2.jpg (246.11 KiB) Vizualizat de 1640 ori

ionica29

Mesaj de ionica29 »

Incepand cu anul 2012, ferma piscicola Peris, jud Ilfov, inaugureaza “Ziua portilor deschise” pe iazul Podisor 1, iaz cu regim C&R.
Prin aceasta se intelege pescuitul fara taxa pentru pescarii de C&R pentru o partida de 48 ore incepand de vineri 15 iunie 2012 pana duminica 17 iunie 2012.
Doritorii se pot inscrie la nr de tel 0744 64 64 63 deoarece numarul de echipe este limitat la 8, intrucat pescuitul de face doar pe malul drept.Repartizarea pe standuri se face in ordinea inscrierii.
Nu este permis accesul altor persoane pe iaz cu alte scopuri decat pescuitul.

ionica29

Mesaj de ionica29 »

La sugestia practicantilor pescuitului sportiv C&R, clienti si neclienti ai Lacului Peris, Ferma piscicola Peris , jud. Ilfov, anunta modificarea taxei pe iazul Podisor 1, pentru partida de 24 ore, de la 110 la 75 lei si pentru partida de 12 ore de la 70 la 50 lei ,incepand cu 08.06.2012.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”