Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
ionica29 scrie:Lacul Peris isi deschide portile in acest an cu o noua imagine pe internet ........va rog contactati administratorul pentru reclama-Cristi M........si anunta doua populari in luna aceasta pe podisor 1 si podisor 2 .
-26-27 martie 2012 balta Podisor 2 va fi populata cu 4 tone de crap si cteno de 1.5-2 kg bucata si 10 tone de caras.
-31 martie 2012 balta Podisor 1 va fi populata cu 250 bucati de crap mai mare de 10 kg !!!
Fire intinse !!!
In martie aceea era estimarea inainte de populare, dupa populare au fost asa cum am scris in mesajul anterior + 20-30 de bucati de crap la 4-5 kg pusi tot in Podisor 1 pentru a creste.shimanobig scrie:ionica29 scrie:Lacul Peris isi deschide portile in acest an cu o noua imagine pe internet ........va rog contactati administratorul pentru reclama-Cristi M........si anunta doua populari in luna aceasta pe podisor 1 si podisor 2 .
-26-27 martie 2012 balta Podisor 2 va fi populata cu 4 tone de crap si cteno de 1.5-2 kg bucata si 10 tone de caras.
-31 martie 2012 balta Podisor 1 va fi populata cu 250 bucati de crap mai mare de 10 kg !!!
Fire intinse !!!
Pai in martie tu postai ca se va popula cu 250 buc peste 10 kg.Pana la urma cum este ? Asa cum ai postat in ultimul post sau.....?
inca o data doresc sa-ti spun si sa te asigur ca nu sunt de rea credinta insa am temeri si din aceasta cauza sunt asa insistent,
iar de venit acolo vom veni pentru ca este prima balta pe care am luat crap mai mare de 10 kg la inceputul intrarii mele in fenomenul C&R si al concursurilor.
cristiand scrie:in iulie merg si eu si asa tot spunem ca ne intersectam la peste de mai bine de 2 ani
Salut,nit_matias scrie:Am fost la o partida de 24h pe peris, sincer sa fiu am ramas impresionat de frumusetea lacului, copaci multi, umbra din belsug, cum era de asteptat am mers dupa peste mare. Am ajuns pe balta in jur de ora 7 seara si am vazut cateva locuri bune, primul loc ar fi chiar langa pod unde din cate stiu este apa de adancime mai mare de asemenea erau niste sticle de care erau legate hranitoare din cate am inteles, dar datorita datorita umbrei am hotarat sa pescuiesc pe cea de a doua zona. Am nadit cam 500 g de bile o combinatie de bile de la magic, dynamite, carping. La carlig am folosit bile tari fresh squid dinamite, competition de la magic. A fost liniste totala si la mine si la colegul meu care a avut in mare aceeasi strategie, doar ca el a pescuit o alta zona unde la 110 m avea un mic prag. Au mai fost 2 pescari care aupescuit cam tot asa.
Nu am avut nici macar o prezentare, o sa mai incerc inca o data o partidat mai lunga eventual.