Lacul Peris 2012

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
ionica29

Re: Lacul Peris 2012

Mesaj de ionica29 »

in podisor 1 sunt peste 150 de bucati peste 10 kg , 50 bucati 8-10 kg , 4-5 bucati peste 20 kg .
Nu este vorba ca vreau sa se faca trafic pe site-ul baltii , doar ca acolo sunt expuse poze structurate pe diferite categorii si cred ca sunt mai usor de vizionat in aceasta formula (toate pozele din albumul podisor 1 sunt din anul curent).

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

ionica29 scrie:Lacul Peris isi deschide portile in acest an cu o noua imagine pe internet ........va rog contactati administratorul pentru reclama-Cristi M........si anunta doua populari in luna aceasta pe podisor 1 si podisor 2 .
-26-27 martie 2012 balta Podisor 2 va fi populata cu 4 tone de crap si cteno de 1.5-2 kg bucata si 10 tone de caras.
-31 martie 2012 balta Podisor 1 va fi populata cu 250 bucati de crap mai mare de 10 kg !!!

Fire intinse !!!

Pai in martie tu postai ca se va popula cu 250 buc peste 10 kg.Pana la urma cum este ? Asa cum ai postat in ultimul post sau.....?
inca o data doresc sa-ti spun si sa te asigur ca nu sunt de rea credinta insa am temeri si din aceasta cauza sunt asa insistent,
iar de venit acolo vom veni pentru ca este prima balta pe care am luat crap mai mare de 10 kg la inceputul intrarii mele in fenomenul C&R si al concursurilor.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

cristiand

Mesaj de cristiand »

in iulie merg si eu si asa tot spunem ca ne intersectam la peste de mai bine de 2 ani
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

ionica29

Mesaj de ionica29 »

shimanobig scrie:
ionica29 scrie:Lacul Peris isi deschide portile in acest an cu o noua imagine pe internet ........va rog contactati administratorul pentru reclama-Cristi M........si anunta doua populari in luna aceasta pe podisor 1 si podisor 2 .
-26-27 martie 2012 balta Podisor 2 va fi populata cu 4 tone de crap si cteno de 1.5-2 kg bucata si 10 tone de caras.
-31 martie 2012 balta Podisor 1 va fi populata cu 250 bucati de crap mai mare de 10 kg !!!

Fire intinse !!!

Pai in martie tu postai ca se va popula cu 250 buc peste 10 kg.Pana la urma cum este ? Asa cum ai postat in ultimul post sau.....?
inca o data doresc sa-ti spun si sa te asigur ca nu sunt de rea credinta insa am temeri si din aceasta cauza sunt asa insistent,
iar de venit acolo vom veni pentru ca este prima balta pe care am luat crap mai mare de 10 kg la inceputul intrarii mele in fenomenul C&R si al concursurilor.
In martie aceea era estimarea inainte de populare, dupa populare au fost asa cum am scris in mesajul anterior + 20-30 de bucati de crap la 4-5 kg pusi tot in Podisor 1 pentru a creste.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

cristiand scrie:in iulie merg si eu si asa tot spunem ca ne intersectam la peste de mai bine de 2 ani

Pai hai in iulie dar dumnezeu stie cand?
vorbim la telefoane btw mai trimite nr de germania sa vad daca este tot acelasi pe care il am :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Acum ~30 minute am ajuns de la prima partida de la Peris 1, partida ce a durat 20h. Am avut 2 prezentari, una in jurul orei 3 noaptea dar pestele a reusit sa scape de carlig undeva pe la 15m de mal iar a doua s-a finalizat cu cea mai mare captura a mea de pana acum, un superb crap de aproape 16kg. Chiar daca nu pare sa fie asa mare credeti-ma ca era aproape la fel de gros pe cat era de lat. Voi mai reveni pa acest lac cu placere. Nada folosita a fost Meat&Fish de la SB (numai boilies tare de 20mm) cu care am nadit 1kg si am avut bile la 2 lansete iar pestele a fost prins la Techi Spice de la Nutra pe acelasi pat de nada (meat&fish). Diferenta evidenta de culoare a bilei de la carlig cu cele de pe patul de nada se pare ca a fost de efect :)
Imagine
Imagine
Imagine

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

A mai fost cineva la peris in ultima perioada? Poate nu ar strica mai multe comentarii despre partidele de pescuit de pe aceasta balta.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Salutari,

Intentionez in weekend sa fac o partida de 24 h pe Peris, imi spoate spune cineva locuri mai productive si ce substrat are balta.

Multumesc anticipat,
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Am fost la o partida de 24h pe peris, sincer sa fiu am ramas impresionat de frumusetea lacului, copaci multi, umbra din belsug, cum era de asteptat am mers dupa peste mare. Am ajuns pe balta in jur de ora 7 seara si am vazut cateva locuri bune, primul loc ar fi chiar langa pod unde din cate stiu este apa de adancime mai mare de asemenea erau niste sticle de care erau legate hranitoare din cate am inteles, dar datorita datorita umbrei am hotarat sa pescuiesc pe cea de a doua zona. Am nadit cam 500 g de bile o combinatie de bile de la magic, dynamite, carping. La carlig am folosit bile tari fresh squid dinamite, competition de la magic. A fost liniste totala si la mine si la colegul meu care a avut in mare aceeasi strategie, doar ca el a pescuit o alta zona unde la 110 m avea un mic prag. Au mai fost 2 pescari care aupescuit cam tot asa.

Nu am avut nici macar o prezentare, o sa mai incerc inca o data o partidat mai lunga eventual.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

nit_matias scrie:Am fost la o partida de 24h pe peris, sincer sa fiu am ramas impresionat de frumusetea lacului, copaci multi, umbra din belsug, cum era de asteptat am mers dupa peste mare. Am ajuns pe balta in jur de ora 7 seara si am vazut cateva locuri bune, primul loc ar fi chiar langa pod unde din cate stiu este apa de adancime mai mare de asemenea erau niste sticle de care erau legate hranitoare din cate am inteles, dar datorita datorita umbrei am hotarat sa pescuiesc pe cea de a doua zona. Am nadit cam 500 g de bile o combinatie de bile de la magic, dynamite, carping. La carlig am folosit bile tari fresh squid dinamite, competition de la magic. A fost liniste totala si la mine si la colegul meu care a avut in mare aceeasi strategie, doar ca el a pescuit o alta zona unde la 110 m avea un mic prag. Au mai fost 2 pescari care aupescuit cam tot asa.

Nu am avut nici macar o prezentare, o sa mai incerc inca o data o partidat mai lunga eventual.
Salut,
Pe care din balti ai pescuit si pe ce loc?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”