O partida de pescuit pe Walter Maracineanu

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: O partida de pescuit pe Walter Maracineanu

Mesaj de gabi1 »

aladin scrie:cu o dacia solentza
Nu e mai confortabil cu covorasul fermecat ?? :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

aladin

Mesaj de aladin »

este dar nu aveam loc sa iau tot la mine :) :D

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

esti distrus..:lol:

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Te uiti la field testeri pe la alte firme, pescari consacrati, daca nu consacrati, macar au 2 - 3 pesti de 15 kg. La senzor mai e putin si se incepe pescuitul la bomba si la placuta. Eu inteleg ca vreti sa dati produse tot la prieteni si tot asa, dar parca ati umplut forumul cu partide ratate, o partida pe magura unde pescarul spune ca vrea peste de 2 cifre si prinde ciortan la 3 kg, o partida pe walter maracineanu care in loc sa semene a profesionalism seamana mai mult a "da Doamne sa traga" si una pe balta Vulpoi care iar a fost pe acelasi stil.

Din punctul meu de vedere mai bine nu postezi astfel de experiente decat sa postezi si sa incepi cu scuze. E vorba aia "mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala".
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

aladin, nu fi trist colegii glumesc, sunt doar impresii, este loc pentru toata lumea, peste sa fie. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

nit_matias scrie:Te uiti la field testeri pe la alte firme, pescari consacrati, daca nu consacrati, macar au 2 - 3 pesti de 15 kg. La senzor mai e putin si se incepe pescuitul la bomba si la placuta. Eu inteleg ca vreti sa dati produse tot la prieteni si tot asa, dar parca ati umplut forumul cu partide ratate, o partida pe magura unde pescarul spune ca vrea peste de 2 cifre si prinde ciortan la 3 kg, o partida pe walter maracineanu care in loc sa semene a profesionalism seamana mai mult a "da Doamne sa traga" si una pe balta Vulpoi care iar a fost pe acelasi stil.

Din punctul meu de vedere mai bine nu postezi astfel de experiente decat sa postezi si sa incepi cu scuze. E vorba aia "mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala".
Eu nu iti dau dreptate. Trebuie postate toate partidele, chiar si cele ratate... Doar asa invatam unii de la altii, pescuit fara esecuri nu se poate.
Important este ca pescarul sa scrie exact desfasurarea partidei, fara sa bage "doar reclama".... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Vladut Mateianu scrie:
nit_matias scrie:Te uiti la field testeri pe la alte firme, pescari consacrati, daca nu consacrati, macar au 2 - 3 pesti de 15 kg. La senzor mai e putin si se incepe pescuitul la bomba si la placuta. Eu inteleg ca vreti sa dati produse tot la prieteni si tot asa, dar parca ati umplut forumul cu partide ratate, o partida pe magura unde pescarul spune ca vrea peste de 2 cifre si prinde ciortan la 3 kg, o partida pe walter maracineanu care in loc sa semene a profesionalism seamana mai mult a "da Doamne sa traga" si una pe balta Vulpoi care iar a fost pe acelasi stil.

Eu nu iti dau dreptate. Trebuie postate toate partidele, chiar si cele ratate... Doar asa invatam unii de la altii, pescuit fara esecuri nu se poate.
Important este ca pescarul sa scrie exact desfasurarea partidei, fara sa bage "doar reclama".... :wink:
pai singurele concluzii de pana acum au fost ca baltile Vulpoi si Maracineanu au peste dar mananca doar senzor. saptamana viitoare ma duc la Tibrinu si intamplator m-am pregatit doar cu 1016,daca nu prind nimic cine o sa fie de vina, balta ca nu are peste sau eu ca nu stiu sa pescuiesc?

nit_matias
Pescar de competitie

O partida de pescuit pe Walter Maracineanu

Mesaj de nit_matias »

Vladut Mateianu scrie:

In cazul asta felicitari pt partide si asteptam noi relatari. Credeam ca se promoveaza nada cu pesti de 4 kg si ma speriasem.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dumi

nu asa trebuie pusa problema. pescarii (fieldtesterii senzor planet) relateaza exact desfasurarea unei partide de pescuit, indiferent daca a fost sau nu un succes.....
faptul ca te duci cu o nada consacrata la o balta si nu reusesti un rezultat de exceptie, nu inseamna ca nu esti pescar bun ! sunt multi factori care pot influenta o partida de pescuit, cum ar fi, locul, abordarea, vremea, perioada, etc...

PS daca chiar te duci la tibrinu (pe cel mic presupun) poti merge linistit pe aroma 1016, este invatat ! :D :wink: dar nu pe bile, ci pe boabe flotante... (dar pe un pat de nada bazat pe amixuri si seminte preparate)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

da,pe balta mica. partida va fi de 24 de ore minim, depide de partenerul meu din C-ta. am pregatit cam 15 kg de spartura de cereale cu soia la care adaug lapte de porumb, porumb de lapte direct de pe stiulet si aroma 1016. am plastice in borcan cu mr-ml 1016 pregatite insa o sa pescuim si cu bile tari imbracate in pasta solubila, snowman sau doar cu un boilies critic echilibrat. toate 1016. cred ca 5 lansete vor fi pe bile si 3 pe plastice iar noaptea toate pe bile din motive evidente de lene :). o sa revin saptamana viitoare cu rezultatele.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”