Nu e mai confortabil cu covorasul fermecat ??aladin scrie:cu o dacia solentza

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Nu e mai confortabil cu covorasul fermecat ??aladin scrie:cu o dacia solentza
Eu nu iti dau dreptate. Trebuie postate toate partidele, chiar si cele ratate... Doar asa invatam unii de la altii, pescuit fara esecuri nu se poate.nit_matias scrie:Te uiti la field testeri pe la alte firme, pescari consacrati, daca nu consacrati, macar au 2 - 3 pesti de 15 kg. La senzor mai e putin si se incepe pescuitul la bomba si la placuta. Eu inteleg ca vreti sa dati produse tot la prieteni si tot asa, dar parca ati umplut forumul cu partide ratate, o partida pe magura unde pescarul spune ca vrea peste de 2 cifre si prinde ciortan la 3 kg, o partida pe walter maracineanu care in loc sa semene a profesionalism seamana mai mult a "da Doamne sa traga" si una pe balta Vulpoi care iar a fost pe acelasi stil.
Din punctul meu de vedere mai bine nu postezi astfel de experiente decat sa postezi si sa incepi cu scuze. E vorba aia "mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala".
pai singurele concluzii de pana acum au fost ca baltile Vulpoi si Maracineanu au peste dar mananca doar senzor. saptamana viitoare ma duc la Tibrinu si intamplator m-am pregatit doar cu 1016,daca nu prind nimic cine o sa fie de vina, balta ca nu are peste sau eu ca nu stiu sa pescuiesc?Vladut Mateianu scrie:Eu nu iti dau dreptate. Trebuie postate toate partidele, chiar si cele ratate... Doar asa invatam unii de la altii, pescuit fara esecuri nu se poate.nit_matias scrie:Te uiti la field testeri pe la alte firme, pescari consacrati, daca nu consacrati, macar au 2 - 3 pesti de 15 kg. La senzor mai e putin si se incepe pescuitul la bomba si la placuta. Eu inteleg ca vreti sa dati produse tot la prieteni si tot asa, dar parca ati umplut forumul cu partide ratate, o partida pe magura unde pescarul spune ca vrea peste de 2 cifre si prinde ciortan la 3 kg, o partida pe walter maracineanu care in loc sa semene a profesionalism seamana mai mult a "da Doamne sa traga" si una pe balta Vulpoi care iar a fost pe acelasi stil.
Din punctul meu de vedere mai bine nu postezi astfel de experiente decat sa postezi si sa incepi cu scuze. E vorba aia "mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala".
Important este ca pescarul sa scrie exact desfasurarea partidei, fara sa bage "doar reclama"....
In cazul asta felicitari pt partide si asteptam noi relatari. Credeam ca se promoveaza nada cu pesti de 4 kg si ma speriasem.Vladut Mateianu scrie:Eu nu iti dau dreptate. Trebuie postate toate partidele, chiar si cele ratate... Doar asa invatam unii de la altii, pescuit fara esecuri nu se poate.nit_matias scrie:Te uiti la field testeri pe la alte firme, pescari consacrati, daca nu consacrati, macar au 2 - 3 pesti de 15 kg. La senzor mai e putin si se incepe pescuitul la bomba si la placuta. Eu inteleg ca vreti sa dati produse tot la prieteni si tot asa, dar parca ati umplut forumul cu partide ratate, o partida pe magura unde pescarul spune ca vrea peste de 2 cifre si prinde ciortan la 3 kg, o partida pe walter maracineanu care in loc sa semene a profesionalism seamana mai mult a "da Doamne sa traga" si una pe balta Vulpoi care iar a fost pe acelasi stil.
Important este ca pescarul sa scrie exact desfasurarea partidei, fara sa bage "doar reclama"....