M-am intors de la Tibrinu.
Taxa 50 de lei 12 ore/100 de lei 24 de ore,interzis plantat,cantitatea care se poate retine 5 kg de crap pe bon,caras nelimitat,balta nu cred ca are alte restrictii pentru ca toata lumea pescuia la bomba.
Rezultatul un mare 0
Salutare dragilor, referitor la V.M. eu inca din primavara anului trecut pana la inceputul toamnei am fost pe aceasta balta, mentionez ca sunt incepator dar dupa vreo 20 si ceva de partide ( 40 de bonuri ce le am in portofel), imi pot da parerea despre balta.la inceput mai nimic prima si a doua partida chiar 0 driluri...( partida fiind 24h)... asta pana am invatat cateceva din ale pescuitului la crap, apoi am inceput sa prind ciortan, 1kg,2kg cirtanul, am prins si la 3, 3+ crap. Cu ce ma pot lauda eu ca nou pescar ( pescar de anul trecut 2013) care a fost omniprezent pe Valter, cu cativa teni care aveau 5kg 5+kh dar nu au depasit de 6kg. Am avut driluri care la inceput am crezut ca trag radacina unui copac de pe malul celalalt la-am tarat si la mal ups o zbucimatura si pa pa pestisor, nu stiu ce a fost si cat de mare ar fi putut fi, sunt eu incepator dar cred ca avea ceva kg pestele acela ( am avut parte de senzatia asta de doua ori)
Am plantat mereu porumb spartura de boiles facut de mine, am prins la boaba de porumb. Pentru cei ce au fost fideli pe o balta unde e peste maricel 7+ si se poate retine sau contra cost rog a-mi spune si mie, imi doresc pesti din ce in ce mai mari.
Revenind la V.M. cei ce nu ma cred ii rog sa ma contacteze, am poze puse pe fb.
Fiind incepator....am si intrebari....CAND POT INCEPE SA PESCUIESC, CAND INCEPE SA PAPE CRAPU...?
PS. Vreau Raspuns de la pescarii batrani in meserie.
Fire zbuciumate...
Nici macar pestele nu ar intra in belele daca si-ar tine gura inchisa!