O partida de pescuit pe Walter Maracineanu

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

aladin
Puncte: 0

O partida de pescuit pe Walter Maracineanu

Mesaj de aladin »

ajuns pe balta mi-am dat seama ca nu am facut o alegere buna , dupa 3 zile de ploaie ...apa crescuse foarte mult , am inceput sa imi scot sculele , sa le pregatesc, si sa momesc locul bine ales, am aruncat aproximativ 20 de bulgari, si am plantat cu barcuta , aproape de stuf, si pentru cei ce nu au timp sa pregateasca nada , puteti incerca cu succes porumbul gata pregatit de la senzor, un ajutor de incredere.
la un moment data am observat ca apa incepuse sa scada ...dupa doar 12 ore a scazut aproape 1 m.
ore in sir nu m-a deranjat nicmic ....doar pe vecinii care aruncau cu celebra ''bomba'' , si mai scoteau cate un ciortanas , pe la 1:30 am avut prima prezentare un crap de 4 kg , care m-a trezit si m-a facut sa cred ca am sa mai am ceva driluri in orele care le mai avema sa le petrec pe balta.
dupa doar o ora un alt sunet de senzor ma scoate din cort , era un romanesc de 5 kg. pana dimineata am mai avut un singur dril cu mic exemplar de 4 kg.
o balta maricica pot spune cu mari sperante la peste mare.
taxa e de 60 lei pe 12 ore...se poate pescui cu un nr de 5 scule...si se poate retine peste in limita bunului simt.
cam asta a fost partida mea pe walter , care nu ma descurajat , am sa o mai incerc. fire intinse...
ciprian andrei
FIELDTESTER SENZOR PLANET
WWW.SNZ.RO"

DumiD
Pescar de competitie

Re: O partida de pescuit pe Walter Maracineanu

Mesaj de DumiD »

excelenta poveste, trebuia sa adaugi si cele 8-9 kile de caras "frumos", prins evident tot la "plantat" ,cu bonduelle eventual, in malul opus, iarasi evident, si as fi zis ca ai avut partida pe fundulea de la 1 la 9 sau cate ma-sa sunt si o povesteai pe...scuitul.ro. cum totusi te semnezi cu numele real si bagi si un snz.ro la sfarsit hai sa zicem ca te credem......intrebarea e cum ai dedus matale ca pe petarda aia de balta are peste mare dupa 2 crapi de 4 kile si unu de 5 kile, chiar sunt curios de raspuns.

aladin

Mesaj de aladin »

multe nu am ce sa iti spun ...
o poti incerca si ai za vezi ....
s-a prins romanesc la 12 kg anul asta ...
eu zic ca balta are peste
iti faci cartile cum trebuie si imposibil sa nu prinzi...

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

aladin scrie:multe nu am ce sa iti spun ...
o poti incerca si ai za vezi ....
s-a prins romanesc la 12 kg anul asta ...
eu zic ca balta are peste
iti faci cartile cum trebuie si imposibil sa nu prinzi...
Nu cred o iota din ce spui :lol:

aladin

Mesaj de aladin »

sincer sa fiu , si eu ii spuneam tot asa ''petarda''...am fost de cateva ori si nu am prins nimic....dar cum spuneam ...daca iti faci cartile bine e imposibil sa nu prinzi ...
o poti incerca si ai sa vezi, ca nu e asa cum spui tu ...
fir intins.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Tu ne explici ca balta e buna sau nada folosita?

Practici C&R ?

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

eu n-am o problema ca omul face reclama la produsele senzor pentru ca si eu le folosesc, nedumerirea mea e cum a tras concluzia ca balta iti da sperante la peste mare din moment ce n-a prins mai mare de 5 kile. au ajuns crapii de 5 kile sa fie considerati capturi, asa slabe au ajuns baltile din Romania?

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

pt ce ai nadit cu bulgari daca ai plantat ? Povesti ca a ta citim zilnic pe Pes...........ro ! Acum intervine Dl Mateianu si ne lumineaza ca esti.......fieldtester,n-am citit noi cu atentie :shock:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

CimpoeruM scrie:pt ce ai nadit cu bulgari daca ai plantat ? Povesti ca a ta citim zilnic pe Pes...........ro ! Acum intervine Dl Mateianu si ne lumineaza ca esti.......fieldtester,n-am citit noi cu atentie :shock:
asta ziceam si eu, daca in poveste era bagata si partea aia cu 8-15 kile de caras frumos as fi zis ca a dat copy paste la gogomaniile despre fundulea, nu conteaza care. fiind totusi tester pentru senzor ii acord prezumtia de nevinovatie si nu-l suspectez ca ne vinde gogsi in legatura cu balta, doar mici exagerari :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

DumiD scrie:Au ajuns crapii de 5 kile sa fie considerati capturi, asa slabe au ajuns baltile din Romania?
Ce esti asa mirat? Crezi ca toata lumea savureaza MV sau cotizeaza la Tancabesti? Pentru multa lume sa prinda un crap de 5 kile e mare lucru.Mai ales pe balti (semi)salbatice unde fiecare ar duce acasa si stufu' daca s-ar putea, nu mai zic de peste.Si e si mai frumos :)
Acum sa revenim la ce-a scris aladin.In primul rand are semnatura in care spune ca-i field tester.
Omu' a scris cum a stiut el mai bine ce si cum. Ca nu-i profi cu poze si text aranjat frumos e alta poveste.
Ca o sugestie: Vladut fa o rubrica undeva, unde vrei tu, unde sa posteze oamenii ce testeaza produsele voastre.Asa nu ies discutii si fiecare alege ce vrea din informatiile oferite. Poti sa-i rogi sa faca si niste poze sau..ei bine, asta deja depinde de cum vrei tu sa arate ispravile lor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”