Nu acum 2 ani , ci acum 1 an, habar nu aveam de carpfishing.Ca mi-am luat cort si pat si rod-pod si Century, mi le-am luat din banii munciti de mine. Am facut-o din pasiune si pentru ca am putut. Dar acum incet, incet deschid ochii si vad si eu. E! Acu ce daca deranjeaza putin ca am si eu curaj sa zic cate ceva? Deranjez, deci exist. Pe domnul la care faci tu trimitere ca as fi pescuit eu cu el, l-am vazut cam de 3 ori in viata mea, si de fiecare data m-am convins tot mai mult cam ce tip de om este. De pescuit, nu am pescuit niciodata cu el. Era o data sa pescuim impreuna dar... dupa ce a luat berea, nu l-am mai vazut afara din cort.
Cupa Debutantului -Peris 2009 a fost doar ceva, un gest raspuns la un post rautacios, tot al unuia care "le stie pe toate" , acesta spunand exact cum spui tu acum, ca eu prea mic fiind sa nu imi mai permit sa vorbesc despre vreun concurs atat timp cat habar nu am sa organizez unul. Ei bine acum am organizat, oare mi-am castigat insignifiantul drept de a imi spune parerea despre anumite concursuri si "manariile" care se produc pe timpul lor? Eu nu afirm ca as sti ceva, dovada ca in ultimul timp, cu cat am mai aflat cate ceva, mi-am dat seama cat de putine stiu, si cu atat mai putine posturi de la mine, eu in calitatea de cunoscator al pescuitului la crap. Cat despre afirmatiile care le amintesti tu, eu, in primul rand nu am afirmat nimic.
In al doilea rand, ca imi permit sa spun ceva? Hilar, insa nu cred, asa cum tu nu ai cerut permisiunea nimanui sa postezi acest topic, nici eu nu ti-am cerut tie permisiunea de a imi spune si eu parerea. Basca D-nul Murgeanu pe care il respect mult, dupa ce fac lobby pe langa D-nul Albastroiu sa il lase sa pescuiasca pe balta, rade si el bine de acest "misto" de tip "caterinca" la adresa unui om care, din punctul meu de vedere nu a gresit nimanui.
Poate unii au ciuda pe el ca aplica tratament diferentiat clientilor, gasesc normal acest lucru atata timp cat a fost furat, cu mici exceptii cam de toti cei in care a avut incredere. Si in cazul in care ai purtat acea discutie cu dansul, cred ca a fost o discutie privata, dupa ce ai fost invitat de D-nul inginer la dansul in casa, la masa dansului, sa vezi meciul. Din cate am invatat eu din codul bunelor maniere, nu prea este etic si moral sa faci public un subiect al unei discutii private avute cu cineva... Poate intr-o alta discutie cu un prieten, doi, ar fi fost ok, dar pe un forum public, parerea mea ca suna putin a contra-reclama ori in tendinta de a arunca o lumina pozitiva asupra propriei persoane, in detrimentul alteia.
Perisul are un potential fantastic, dar pentru planuri ca ale mele. Nu acelea de a face bani, ci acelea de a schimba opinia publica in legatura cu C&R. De pe balta 2 am reusit eu si cativa prieteni, cu sprijinul d-nului Albastroiu sa aducem printre noi, pescarii de c&r, in jur de 10 pescari care pescuiau la bomba si luau acasa.
Dar, evident, sunt un idealist, naiv si la urma urmei, ce stiu eu... Nu stiu nimic!
@ panaitemilian : Te salut si mult respect. Voi pescui, promit si pe alte balti, dupa ce voi castiga un concurs pe Peris. Este o ambitie personala. Poate atunci ma voi simti pregatit.
Respect tuturor! Fire agitate!