Peris

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Naepamfil

Re: Peris

Mesaj de Naepamfil »

de ce rideti ma? daca omu da 1000 de euroi ce mai vreti. ma duc acolo si stau 2 saptamini. da daca dau dupa monstru mai platesc si balta? sau cine pescuieste dupa balaur nu mai plateste? domn bibu cum e ca ma intereseaza rau.

Florin.Murgeanu
Puncte: 0

Mesaj de Florin.Murgeanu »

Repede mai creste crapul acesta!!!!!!!!!!!! acun 2-3 saptamani avea 32kg. hai sa facem o scocoteala si sa vedem cat o sa aiba peste un an :D :D :D :D :D :D :D
Campion national 2014
WLC Carp Club

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D :D :D

O fi Sinel, poate o fi avut ceva probleme cu tiroida.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

40 kg...e de-ala fara mustati si cu ochii oblici ! :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

gor965 scrie:40 kg...e de-ala fara mustati si cu ochii oblici ! :lol: :lol: :lol:
Si asta fara geamantan! :lol:
Deci vreo 45 in total! :wink:
C. S. PELICANUL

Vlad_Colceriu

Mesaj de Vlad_Colceriu »

Ideea este ca acum cativa ani, cand s-a rupt digul, cativa crapi foarte mari, unul sau 2 peste 25 de kilograme, au scapat dincolo, in balta mare. (Acum 6-7 ani). In balta mare exista portiuni cu structuri din beton, cioate, etc unde nu se poate baga navodul. De ceva timp, d-nul ing. Albastroiu, lasa pescari sa pescuiasca gratuit ca sa prinda unul din pestii aceia, care, d-nul inginer crede ca ar avea in jur de 36-40 kg.
Pot afirma sigur ca drill-uri cu pesti mari (pescarii respectivi posedand scule serioase de crap), au avut loc pe balta 2 de le Peris insa i-au pierdut din cauza agataturilor.

E interesant sa fii sarcastic la adresa unuia care te lasa in curtea sa pentru a te simti bine, nu? Poate fi reala povestea, poate sa nu fie reala in schimb Perisul, spre deosebire de alte balti din tara si jurul bucurestiului, are un pret cat se poate de rezonbil, sunt insa alte balti cu alti patroni care cand ajungi sa te instalezi pe locul care l-ai platit vin si iti spun ca trebuie sa pleci sau sa te muti ptr ca vine nu stiu cine altcineva, care practica preturi de sute de euro pentru o partida, care cumpara peste furat de pe celelalte balti de catre pescari "cu experienta"... Spre deosebire de acele locuri, prefer sa ascult seara povestea lui Sinel ori a altui peste "legenda" a baltii , dar sa fiu tratat cu acelasi respect ca atunci cand pescuiesc pe balta peris.

Respectele mele tuturor, Fire agitate va doresc! :wink:
Bambina baaaaahhhhhhhhhh!!!!!
www.youtube.com\huiopus

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Vlade,
cum le stii tu mai pe toate, ca un om mare :) Pai iarta-ma ,dar acum 6-7 ani , ca sa nu zic doi :wink: , tu cam habar n-aveai despre carpfishing, si nu ma refer neaparat la skypod sau mai stiu eu ce Century, ci la filozofia de protejare a pestelui. :( Ce-ai realizat tu si fratele tau, cu aceasta cupa a debutantului, a fost un lucru fff frumos, de aplaudat, dar asta nu-ti permite sa te arunci cu capul inainte oricind si oricum ca sa faci niste afirmatii..

Referitor la povesti, cu Sinel sau Georgel, e clar ca ele fac parte din farmecul oricarei balti, nu numai a Perisului, la o tigara, la un gratar, la o bere.. Imi permit sa-ti dau un sfat, valabil de fapt nu numai pentru tine , si nu neaparat pentru Peris : povestile astea sa le ascultam cu conditia sa fim linga lansete, sau daca plecam sa ascultam povestea in alta parte, la citeva sute de metri, sa scoatem lansetele din apa... Chestie de filozofie, ce sa-i faci? :) Si daca mai vrei amanunte, ti le dau pe privat sau la telefon, ca sa nu divagam...

Si apropo, ca ai adus discutia : nu cumva din pescarii aia "cu experienta" se numara si niste organizatori de concursuri si promotori de balti ? Nu cumva pescuiati impreuna ,sau ma rog, combateati impreuna??
Ne plingem de taxe mari . Corect. Dar oare de ce a devenit iar prohibitiv pescuitul pe Sarulesti pentru pescarii romani? :evil: A inebunit Robert Raduta, sau din cauza unor pescari de genul asta ? Think about it !

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

La Peris sau format multi pescari cunoscuti, chiar daca este o baltita unde si copii pot prinde crapi de peste 15 kg. Dar de aici pana la paranoia inginerului Albastroiu care sustine la pescari de pe balta mare ca are crap de 40 de kg este cale lunga. Asa ca cu tot respectul pentru ce a facut in trecut domnu inginer, de data asta putem doar sa radem.

@vlad colceriu

Felicitari pentru concursul organizat, dar incearca sa pescuiesti si pe alte balti si poate o sa vezi lucrurile mai corect ! Perisul te-a facut pescar, dar, repet, este o balta DOAR pentru debutanti si incepatori.
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Vlad_Colceriu

Mesaj de Vlad_Colceriu »

Nu acum 2 ani , ci acum 1 an, habar nu aveam de carpfishing.Ca mi-am luat cort si pat si rod-pod si Century, mi le-am luat din banii munciti de mine. Am facut-o din pasiune si pentru ca am putut. Dar acum incet, incet deschid ochii si vad si eu. E! Acu ce daca deranjeaza putin ca am si eu curaj sa zic cate ceva? Deranjez, deci exist. Pe domnul la care faci tu trimitere ca as fi pescuit eu cu el, l-am vazut cam de 3 ori in viata mea, si de fiecare data m-am convins tot mai mult cam ce tip de om este. De pescuit, nu am pescuit niciodata cu el. Era o data sa pescuim impreuna dar... dupa ce a luat berea, nu l-am mai vazut afara din cort. :D :lol:

Cupa Debutantului -Peris 2009 a fost doar ceva, un gest raspuns la un post rautacios, tot al unuia care "le stie pe toate" , acesta spunand exact cum spui tu acum, ca eu prea mic fiind sa nu imi mai permit sa vorbesc despre vreun concurs atat timp cat habar nu am sa organizez unul. Ei bine acum am organizat, oare mi-am castigat insignifiantul drept de a imi spune parerea despre anumite concursuri si "manariile" care se produc pe timpul lor? Eu nu afirm ca as sti ceva, dovada ca in ultimul timp, cu cat am mai aflat cate ceva, mi-am dat seama cat de putine stiu, si cu atat mai putine posturi de la mine, eu in calitatea de cunoscator al pescuitului la crap. Cat despre afirmatiile care le amintesti tu, eu, in primul rand nu am afirmat nimic.

In al doilea rand, ca imi permit sa spun ceva? Hilar, insa nu cred, asa cum tu nu ai cerut permisiunea nimanui sa postezi acest topic, nici eu nu ti-am cerut tie permisiunea de a imi spune si eu parerea. Basca D-nul Murgeanu pe care il respect mult, dupa ce fac lobby pe langa D-nul Albastroiu sa il lase sa pescuiasca pe balta, rade si el bine de acest "misto" de tip "caterinca" la adresa unui om care, din punctul meu de vedere nu a gresit nimanui.

Poate unii au ciuda pe el ca aplica tratament diferentiat clientilor, gasesc normal acest lucru atata timp cat a fost furat, cu mici exceptii cam de toti cei in care a avut incredere. Si in cazul in care ai purtat acea discutie cu dansul, cred ca a fost o discutie privata, dupa ce ai fost invitat de D-nul inginer la dansul in casa, la masa dansului, sa vezi meciul. Din cate am invatat eu din codul bunelor maniere, nu prea este etic si moral sa faci public un subiect al unei discutii private avute cu cineva... Poate intr-o alta discutie cu un prieten, doi, ar fi fost ok, dar pe un forum public, parerea mea ca suna putin a contra-reclama ori in tendinta de a arunca o lumina pozitiva asupra propriei persoane, in detrimentul alteia.

Perisul are un potential fantastic, dar pentru planuri ca ale mele. Nu acelea de a face bani, ci acelea de a schimba opinia publica in legatura cu C&R. De pe balta 2 am reusit eu si cativa prieteni, cu sprijinul d-nului Albastroiu sa aducem printre noi, pescarii de c&r, in jur de 10 pescari care pescuiau la bomba si luau acasa.
Dar, evident, sunt un idealist, naiv si la urma urmei, ce stiu eu... Nu stiu nimic! :lol:

@ panaitemilian : Te salut si mult respect. Voi pescui, promit si pe alte balti, dupa ce voi castiga un concurs pe Peris. Este o ambitie personala. Poate atunci ma voi simti pregatit. :)

Respect tuturor! Fire agitate!
Bambina baaaaahhhhhhhhhh!!!!!
www.youtube.com\huiopus

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Vlad, probabil ca tu pescuiesti doar la Peris, de acea il lauzi atat pe ingineru Albastroi, dar credema ca nu stie sa se poarte cu clientii. Pe toti ii acuza de furt(chiar si pe prietenul lui cel mai bun , nea Marcel), controleaza portbagajele oamenilor si minte de ingheata apele.! Crede-ma ca nu este de ras, poate un control iar fi mai indicat.....

PS Si transmite-i salutari din partea lui Milu, cel cu crapii mari din balta mare unde potem pescui noi, muritori de rand ! :evil:
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”